Πώς να ελέγξετε την υγεία της μπαταρίας του iPhone (iOS 17)

Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε Android ή iPhone. οι μπαταρίες ενός τηλεφώνου, όπως όλες οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, είναι αναλώσιμα εξαρτήματα που γίνονται λιγότερο αποτελεσματικά καθώς γερνούν.

Όταν γίνονται λιγότερο αποτελεσματικά, αρχίζετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα που σχετίζονται με την μπαταρία. Εάν η μπαταρία του iPhone σας επιδεινωθεί, ενδέχεται να περιμένετε περιστασιακές διακοπές λειτουργίας, αργή ταχύτητα φόρτισης ή προβλήματα με την ταχύτερη εξάντληση της μπαταρίας.

Δεδομένου ότι τα iPhone εξακολουθούν να εμπίπτουν στην πολυτελή κατηγορία, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε για την υγεία της μπαταρίας. Θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να ελέγχετε την υγεία της μπαταρίας του iPhone, τους κύκλους φόρτισης και πότε να λάβετε αντικατάσταση.

Πώς να ελέγξετε την ώρα ενεργοποίησης της οθόνης στα Windows 11

Πώς να ελέγξετε την υγεία της μπαταρίας του iPhone

Αυτό το άρθρο θα συζητήσει τον έλεγχο της υγείας της μπαταρίας του iPhone με απλά βήματα. Θα γνωρίζουμε επίσης για τους κύκλους φόρτισης και πώς να το ελέγξετε στο iPhone σας. Ας αρχίσουμε.

1. Πώς να δείτε την υγεία της μπαταρίας του iPhone

Ο έλεγχος της κατάστασης της μπαταρίας του iPhone είναι εξαιρετικά εύκολος. πρέπει να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα που αναφέρονται παρακάτω. Δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε την υγεία της μπαταρίας του iPhone σας.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε το Μπαταρία.

Μπαταρία

3. Στην οθόνη Μπαταρία, πατήστε στο Υγεία και φόρτιση μπαταρίας.

Υγεία και φόρτιση μπαταρίας.

4. Στο επάνω μέρος της οθόνης, θα δείτε ένα Κατάσταση μέγιστης χωρητικότητας. Αυτό είναι ένα μέτρο της χωρητικότητας της μπαταρίας σε σχέση με όταν ήταν καινούργια. Χαμηλότερη χωρητικότητα σημαίνει λιγότερες ώρες χρήσης μεταξύ των χρεώσεων.

Κατάσταση μέγιστης χωρητικότητας

Εάν η χωρητικότητα της μπαταρίας έχει πέσει κάτω από το 80% της αρχικής της χωρητικότητας, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο αντικατάστασης. Θα δείτε επίσης ορισμένες προειδοποιήσεις σχετικά με την υποβάθμιση της μπαταρίας σας.

Δεν είναι ότι αν η κατάσταση της μπαταρίας έχει πέσει στο 75% ή κάτω, θα σταματήσει να λειτουργεί. θα εξακολουθεί να έχει καλή απόδοση, αλλά δεν θα λάβετε κατάλληλο αντίγραφο ασφαλείας. Για παράδειγμα, εάν μια νέα μπαταρία με χωρητικότητα 100% διαρκεί 10 ώρες, η μπαταρία χωρητικότητας 75% θα διαρκέσει περίπου 7,5 ώρες.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε την υγεία της μπαταρίας ενός iPhone με απλά βήματα.

Πώς να ελέγξετε τον αριθμό των κύκλων φόρτισης της μπαταρίας του iPhone σας

Αφού μάθετε για τη μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας του iPhone σας, ήρθε η ώρα να ελέγξετε τον αριθμό των κύκλων φόρτισης. Ένας κύκλος φόρτισης καταγράφεται κάθε φορά που εξαντλείτε τη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Δείτε πώς περιγράφει η Apple πώς καθορίζεται ένας κύκλος φόρτισης.

Ολοκληρώνετε έναν κύκλο φόρτισης όταν έχετε χρησιμοποιήσει (αφορτίσει) μια ποσότητα που ισούται με το 100% της χωρητικότητας της μπαταρίας σας — αλλά όχι απαραίτητα όλα από μία φόρτιση. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιήσετε το 75% της χωρητικότητας της μπαταρίας σας μια μέρα και μετά να την επαναφορτίσετε πλήρως κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εάν χρησιμοποιήσετε 25% την επόμενη μέρα, θα έχετε αποφορτιστεί συνολικά 100%, και οι δύο ημέρες θα αθροιστούν σε έναν κύκλο φόρτισης. Μπορεί να χρειαστούν αρκετές ημέρες για να ολοκληρωθεί ένας κύκλος.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το iPhone σας Ρυθμίσεις εφαρμογή.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο Γενικός.

3. Στο Γενικό, πατήστε στο Σχετικά με.

4. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω στο τμήμα της μπαταρίας και ελέγξτε το Αριθμός Κύκλων.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε τον αριθμό του κύκλου μπαταρίας στο iPhone.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον έλεγχο της υγείας της μπαταρίας ενός iPhone. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τον έλεγχο της υγείας της μπαταρίας του iPhone ή του κύκλου φόρτισης. Επίσης, αν βρίσκετε αυτό το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ελέγξετε την υγεία της μπαταρίας της συσκευής Android

Οι καλύτεροι φορητοί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής

Πώς να ελέγξετε την υγεία του σκληρού δίσκου και του SSD στα Windows 11

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *