10 καλύτερες εφαρμογές iPhone για διαγραφή διπλών επαφών το 2023

10 καλύτερες εφαρμογές iPhone για διαγραφή διπλών επαφών το 2023

Ενώ η διαχείριση επαφών σε ένα iPhone είναι εύκολη, αν έχετε συνδέσει πολλά βιβλία διευθύνσεων στο iPhone σας από την εργασία, το σχολείο κ.λπ., ενδέχεται να βρείτε προβλήματα με τις διπλότυπες επαφές. Οι διπλές επαφές στο iPhone σας καταναλώνουν τον αποθηκευτικό σας χώρο και οδηγούν σε σύγχυση.

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε περισσότερα προβλήματα εάν αποθηκευτούν πολλοί αριθμοί με το ίδιο όνομα επαφής. Μερικές φορές, μπορεί ακόμη και να καλέσετε ή να στείλετε ένα SMS σε λάθος άτομο επειδή τα ονόματα είναι παρόμοια. Ως εκ τούτου, για να αντιμετωπίσετε τέτοια προβλήματα, πρέπει να ξεκινήσετε τη διαγραφή διπλών επαφών iPhone.

Διαβάστε επίσης: Πώς να εκτελέσετε εφαρμογές Android και iPhone στον υπολογιστή σας

10 καλύτερες εφαρμογές iPhone για διαγραφή διπλών επαφών

Στο iPhone, μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων για την εξάλειψη των διπλότυπων επαφών που είναι αποθηκευμένες στο βιβλίο επαφών σας. Οι εφαρμογές διαχείρισης επαφών για iPhone παρέχουν επίσης πολλές πολύτιμες λειτουργίες που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε αποτελεσματικά το βιβλίο επαφών σας. Εδώ είναι τα καλύτερες εφαρμογές για τη διαγραφή διπλών επαφών στο iPhone.

1. Διπλότυπος Διαχειριστής επαφών

Διπλότυπος Διαχειριστής επαφών

Αν θέλεις διαχειριστείτε το βιβλίο επαφών του iPhone σας και εξαλείψτε όλα τα διπλότυπα ανεπιθύμητα μηνύματα επαφών, η Διαχείριση διπλών επαφών είναι αυτή που πρέπει να εγκαταστήσετε.

Το Duplicate Contacts Manager είναι βασικά μια εφαρμογή διαχείρισης επαφών που σας επιτρέπει να βρείτε και να αφαιρέσετε διπλότυπες επαφές.

Έχετε δύο διαφορετικούς τρόπους διαχείρισης των διπλότυπων επαφών – Συγχώνευση ή Κατάργηση. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε επαφές χωρίς όνομα, αριθμό ή διεύθυνση email.

Η εφαρμογή σάς παρέχει ακόμη και δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς, αλλά η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των επαφών γίνεται σε αρχείο .vcf.

2. Διαγραφή επαφών

Διαγραφή επαφών

Αν και το όνομα της εφαρμογής ισχυρίζεται ότι διαγράφει μόνο επαφές, κάνει περισσότερα από αυτό. Η Διαγραφή Επαφών είναι πλήρης εφαρμογή διαχείρισης επαφών για iPhone που μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε εύκολα τις επαφές σας.

Με τη Διαγραφή επαφών, μπορείτε εύκολα να βρείτε και να διαγράψετε διπλότυπες επαφές, να διαγράψετε επαφές χωρίς αριθμό τηλεφώνου, να διαγράψετε επαφές χωρίς διεύθυνση/email και πολλά άλλα.

Εκτός από την εύρεση και τη διαγραφή διπλότυπων επαφών, το Delete Contacts σάς προσφέρει επίσης μια επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς των επαφών σας.

3. Καθαρισμός: Καθαρισμός αποθήκευσης

Καθαρισμός: Καθαρισμός αποθήκευσης

Εκκαθάριση: Το Clean Storage είναι παρόμοιο με την εφαρμογή Super Cleaner. Είναι μια εφαρμογή διαχείρισης αποθηκευτικού χώρου που σας βοηθά να καθαρίσετε όλα τα περιττά αρχεία από το iPhone σας. Με το Cleanup: Clean Storage, μπορείτε να καθαρίσετε τη συλλογή του iPhone σας, να διαγράψετε διπλότυπες φωτογραφίες κ.λπ.

Αν και η καταχώριση του καταστήματος εφαρμογών δεν αναφέρει τίποτα για τις διπλότυπες επαφές, το Cleanup: Clean Storage εξακολουθεί να μπορεί να βρει και να αφαιρέσει διπλότυπες επαφές που είναι αποθηκευμένες στο iPhone σας.

4. Εκκαθάριση διπλότυπων επαφών!

Εκκαθάριση διπλότυπων επαφών!

Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο οι άλλες εφαρμογές της λίστας, Εκκαθάριση Διπλότυπων Επαφών! εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερες εφαρμογές αφαίρεσης διπλότυπων επαφών μπορείτε να έχετε στο iPhone σας.

Μόλις εγκατασταθεί, Εκκαθάριση διπλότυπων επαφών! Σαρώνει αυτόματα το iPhone σας και σας εμφανίζει όλες τις διπλότυπες επαφές με την επιλογή να τις συγχωνεύσετε μεταξύ τους.

Πριν από τον καθαρισμό του βιβλίου επαφών, Εκκαθάριση διπλότυπων επαφών! σας ζητά επίσης να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας σε αρχείο .CSV.

5. Καθαριστής

Καθαριστής

Αν ψάχνετε για μια ελαφριά εφαρμογή αφαίρεσης διπλών επαφών για το iPhone σας, μην ψάχνετε άλλο από το Cleaner. Το Cleaner είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία καθαρισμού διπλών αντικειμένων που είναι διαθέσιμα για iPhone και iPad.

Η εφαρμογή μπορεί εύκολα να βρει και να καθαρίσει διπλές φωτογραφίες και βίντεο από το iPhone σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Έχετε επίσης την επιλογή να εκτελέσετε μια μη αυτόματη σάρωση για να βρείτε επαφές χωρίς αριθμό/email.

Εκτός αυτού, το Cleaner παρέχει μερικές άλλες δυνατότητες, όπως συμπιεστή φωτογραφιών και βίντεο, οθόνη μπαταρίας και πολλά άλλα.

6. Επικοινωνήστε με το Cleaner & Merge

Επικοινωνήστε με το Cleaner & Merge

Όντας μια εφαρμογή premium, το Contact Cleaner & Merge προσφέρει πολλές λειτουργίες που δεν βρίσκονται σε άλλες εφαρμογές διαχείρισης επαφών. Με το Contact Cleaner & Merge, μπορείτε εύκολα να βρείτε και να συγχωνεύσετε διπλότυπες επαφές με αριθμό τηλεφώνου/email/όνομα.

Μπορείτε να αφαιρέσετε επαφές εάν δεν θέλετε να τις συγχωνεύσετε από το τηλέφωνό σας. Εκτός από αυτό, το Contact Cleaner & Merge σάς προσφέρει επίσης μια επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς και Κάδο Ανακύκλωσης.

7. Διαγραφή/Συγχώνευση Αφαίρεσης Επαφών

Διαγραφή εργαλείου αφαίρεσης συγχώνευσης επαφών

Το Erase/Merge Contact Remover είναι ίσως η πιο ελαφριά εφαρμογή αφαίρεσης επαφών που μπορείτε να έχετε στο iPhone σας. Όπως κάθε άλλη εφαρμογή αφαίρεσης επαφών, το Erase/Merge Contact Remover σάς επιτρέπει να βρείτε και να συγχωνεύσετε επαφές με παρόμοιους αριθμούς και ονόματα.

Έχετε επίσης την επιλογή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των επαφών σε μορφή .vcf. Συνολικά, το Erase/Merge Contact Remover είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο αφαίρεσης επαφών στο iPhone.

8. Κατάργηση διπλότυπων επαφών +

Κατάργηση διπλότυπων επαφών

Το Remove Duplicate Contacts + είναι μια εφαρμογή iPhone που μπορεί να σας βοηθήσει να καθαρίσετε το χάος του βιβλίου διευθύνσεών σας. Είναι μια εφαρμογή iPhone πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να διαγράψει, να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας, να επαναφέρει και να εξάγει επαφές στο βιβλίο διευθύνσεών σας.

Η βασική έκδοση του Remove Duplicate Contacts + έχει σχεδιαστεί για να βρίσκει και να αφαιρεί διπλότυπες επαφές, ενώ η premium έκδοση προσφέρει εργαλεία ημερολογίου, δυνατότητα ομαδοποίησης SMS και πολλά άλλα.

9. Διορθωτή διπλότυπων επαφών

Διορθωτή διπλότυπων επαφών

Το Duplicate Contacts Fixer δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες εφαρμογές της λίστας. κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Η ευχάριστη και ακατάστατη διεπαφή είναι το βασικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής και καταναλώνει λιγότερους πόρους.

Η εφαρμογή μπορεί εύκολα να βρει και αφαιρέστε τις διπλές επαφές από το iPhone σας. Πριν διαγράψετε τις διπλότυπες επαφές, δημιουργεί αυτόματα ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των επαφών. Αργότερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας (.vcf) για να επαναφέρετε τις διαγραμμένες επαφές στο iPhone σας μέσω του Διπλότυπου Επαφές Fixer.

10. Εύκολο καθαριστικό

Εύκολο καθαριστικό

Το Easy Cleaner είναι μια εξαιρετική δωρεάν εφαρμογή καθαρισμού επαφών για iPhone. Αυτό έχει τρεις επιλογές για τη διαχείριση των διπλότυπων επαφών – Εκκαθάριση, Συγχώνευση και προσθήκη λεπτομερειών που λείπουν στις επαφές.

Η λειτουργία Συγχώνευση διπλότυπων επαφών του Easy Cleaner εντοπίζει και συγχωνεύει όλες τις διπλότυπες επαφές που είναι αποθηκευμένες στον τηλεφωνικό σας κατάλογο για χρόνια.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για iPhone

Σχεδόν όλες οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο κατάστημα εφαρμογών iOS και είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές iPhone για εύρεση και διαγραφή διπλών επαφών. Ενημερώστε μας στα σχόλια εάν θέλετε να προτείνετε άλλες διπλότυπες εφαρμογές αφαίρεσης επαφών.

Διαβάστε επίσης :Πώς να βρείτε κάποιον στο Instagram με αριθμό τηλεφώνου

εφαρμογές Contact Manager για Android

Πώς να βρείτε τις επαφές σας στο Instagram

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *