Δυνατό Ξυπνητήρι

10 καλύτερες εφαρμογές ξυπνητηριού για iPhone το 2023

Τα smartphone έχουν ήδη αντικαταστήσει την ανάγκη για ξυπνητήρι επειδή έχουν πλέον ενσωματωμένες λειτουργίες συναγερμού. Ωστόσο, η εγγενής εφαρμογή συναγερμού μερικές φορές δεν είναι αρκετή για να σας ξυπνήσει το πρωί επειδή έχουν την επιλογή «Αναβολή».

Έτσι, αν η εγγενής εφαρμογή συναγερμού του iPhone σας δεν σας ξυπνήσει το πρωί, μπορείτε να εξετάσετε ορισμένες από τις εναλλακτικές εφαρμογές συναγερμού που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές ξυπνητηριού για iPhone που θα σας δώσει τη σωστή ποσότητα ώθησης για να σας ξυπνήσει το πρωί.

Διαβάστε επίσης :εφαρμογές iPhone που θα σας βοηθήσουν να ξυπνάτε το πρωί

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές ξυπνητηριού για iPhone

Πριν μοιραστούμε μαζί σας τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές ξυπνητηριού iOS, αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές εφαρμογές ξυπνητηριού iOS είναι διαθέσιμες στο App Store. Ωστόσο, μόνο μερικά από αυτά αξίζουν τον χρόνο και την προσοχή σας. Αυτό το άρθρο παραθέτει τα εφαρμογές ξυπνητηριού για iPhone που είναι δημοφιλή και χρησιμοποιούνται από πολλούς. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές ξυπνητηριού.

1. Δυνατό Ξυπνητήρι

Το δυνατό ξυπνητήρι έχει σχεδιαστεί για βαρύ ύπνο που παλεύουν να σηκωθούν από το κρεβάτι. Η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να σπάσετε τη ζώνη άνεσής σας παίζοντας ένα δυνατό ξυπνητήρι.

Το δυνατό Ξυπνητήρι αναπαράγει τυχαίους δυνατούς ήχους κάθε πρωί, ώστε να μην μπορείτε να το συνηθίσετε. Εκτός από αυτό, το Δυνατό Ξυπνητήρι σάς επιτρέπει να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο φόντο αφύπνισης, να απενεργοποιήσετε το κουμπί αναβολής και πολλά άλλα.

Συνολικά, το Loud Alarm Clock είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που σας βοηθά να ξυπνάτε το πρωί και σας παρακινεί να αλλάξετε τις συνήθειές σας.

2. Περιστροφή Ξυπνητήρι

Το Spin Alarm Clock δεν είναι τόσο διάσημο όσο οι άλλες εφαρμογές ξυπνητηριού στη λίστα. Ωστόσο, μπορεί να σας βγάλει από το κρεβάτι το πρωί. Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Spin Alarm Clock σάς ζητά να περιστρέψετε σε κύκλους για να απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι.

Δεν υπάρχει κουμπί αναβολής για να παραλείψετε το ξυπνητήρι. πρέπει να σηκωθείτε από το κρεβάτι και να κάνετε κύκλους για να απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι. Το Spin Alarm Clock ακολουθεί μια μοναδική ιδέα για να σας ξυπνήσει το πρωί και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό.

3. Ξυπνητήρι για μένα

Το Alarm Clock for Me είναι μια ισχυρή εφαρμογή ξυπνητηριού διαθέσιμη για συσκευές iOS. Με το Alarm Clock for Me, μπορείτε να ξυπνήσετε και να κοιμηθείτε με την αγαπημένη σας μουσική.

Παρέχει διάφορους τύπους συναγερμών για να σας ξυπνήσει το πρωί. Για παράδειγμα, μπορείτε να κουνήσετε το τηλέφωνό σας ή να λύσετε ένα μαθηματικό πρόβλημα για να απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι.

Μπορείτε να ορίσετε πολλά ξυπνητήρια με διαφορετικούς ήχους, να προσθέσετε σημειώσεις στο ξυπνητήρι και πολλά άλλα.

4. Συναγερμός ΚΑΡΟΤΟ

Το CARROT Alarm είναι μια εφαρμογή ξυπνητηριού με AI, διαθέσιμη για συσκευές iOS. Η εφαρμογή είναι γνωστή για το καινοτόμο σύστημα αφύπνισης που σας κάνει να ξεκινάτε κάθε μέρα με χαμόγελο.

Η εφαρμογή σας ξυπνά με ένα μείγμα τραγουδιών και πνευματώδη προφορικό διάλογο. Συνολικά, είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ξυπνητηριού για να έχετε στο iPhone.

5. Συναγερμός

Το Alarmy είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές ξυπνητηριού που είναι διαθέσιμες για χρήστες Android και iOS. Η εφαρμογή ξυπνητήρι είναι εξίσου δημοφιλής και στις δύο πλατφόρμες και παρέχει στους χρήστες πολλές συναρπαστικές δυνατότητες.

Για να σας ξυπνήσει το πρωί, το Alarmy παρέχει στους χρήστες διαφορετικές λειτουργίες – λειτουργία φωτογραφίας, λειτουργία ανακίνησης και λειτουργία μαθηματικών προβλημάτων. Κάτω από τη λειτουργία Φωτογραφία, οι χρήστες πρέπει να κάνουν κλικ σε μια εικόνα ενός συγκεκριμένου αντικειμένου για να σταματήσουν το ξυπνητήρι.

Στη λειτουργία ανακίνησης, οι χρήστες πρέπει να κουνήσουν το fone πενήντα φορές και στη λειτουργία Μαθηματικού προβλήματος, οι χρήστες πρέπει να λύσουν μια μαθηματική εξίσωση.

6. Κύκλος ύπνου: έξυπνο ξυπνητήρι

Κύκλος ύπνου – Το Sleep Tracker είναι μια έξυπνη εφαρμογή ξυπνητήρι για iPhone. Το υπέροχο με την εφαρμογή είναι ότι αναλύει τα μοτίβα ύπνου σας και παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες.

Ανιχνεύει το ροχαλητό, τον ύπνο, τον βήχα και άλλους ήχους. Προσαρμόζεται στις συνήθειες ύπνου σας και σας ξυπνά απαλά την τέλεια στιγμή.

7. Walk Me Up!

Παρά το γεγονός ότι ακούμε τον συναγερμό, δυσκολευόμαστε να σηκωθούμε από το κρεβάτι. Το Walk Me Up Alarm Clock Free για iOS λύνει αυτό το πρόβλημα μια για πάντα.

Η εφαρμογή αναγκάζει τους χρήστες να φύγουν από το κρεβάτι και να περπατήσουν αρκετά βήματα για να σταματήσουν το ξυπνητήρι. Η εφαρμογή δεν σταματά το ξυπνητήρι εκτός και αν περπατήσετε για λίγα δευτερόλεπτα ή λεπτά. Έτσι, είναι μία από τις μοναδικές εφαρμογές ξυπνητηριού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας.

8. Ωρα για υπνο

Ο χρόνος ύπνου είναι παρόμοιος με την εφαρμογή Pillow and Sleep Better που αναφέρεται παραπάνω. Αναλύει το μοτίβο του ύπνου σας και σας ξυπνά την καλύτερη στιγμή.

Το Sleep Time σάς επιτρέπει να επιλέξετε ένα από τα 20 ενσωματωμένα ξυπνητήρια για να σας ξυπνήσει το πρωί. Έτσι, το Sleep Time είναι μια άλλη καλύτερη και κορυφαία εφαρμογή ξυπνητηριού iPhone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

9. Μαθηματικό Ξυπνητήρι

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Math Alarm Clock είναι μια εφαρμογή ξυπνητήρι για iPhone που ζητά από τους χρήστες να λύσουν μια μαθηματική εξίσωση για να σταματήσουν το ξυπνητήρι.

Η εφαρμογή αγαπιέται περισσότερο από μαθητές που αγαπούν να λύνουν μαθηματικά προβλήματα. Όχι μόνο αυτό, αλλά ακόμα και μετά την επίλυση του προβλήματος, η εφαρμογή ζητά από τους χρήστες να πουν την απάντηση αρκετά δυνατά ώστε να σταματήσει ο συναγερμός.

10. Κίνηση Ξυπνητήρι

Το Motion Alarm Clock είναι μια άλλη καλύτερη και κορυφαία εφαρμογή ξυπνητηριού στο κατάστημα εφαρμογών iOS.

Το υπέροχο με το Motion Alarm Clock είναι ότι αναγκάζει τους χρήστες να κρατούν τα iPhone τους σε κίνηση για λίγα δευτερόλεπτα για να σταματήσουν το ξυπνητήρι. Επιπλέον, η εφαρμογή παρέχει διαφορετικές εργασίες κάθε φορά. Έτσι, κάθε πρωί, μπορεί να πρέπει να ολοκληρώσετε διαφορετικές εργασίες.

Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή ξυπνητηριού για όσους κοιμούνται βαριά;

Αν πρέπει να διαλέξουμε το καλύτερη εφαρμογή ξυπνητήρι για iPhone για όσους κοιμούνται βαριά, θα διαλέγαμε Συναγερμός. Αν και όλες οι εφαρμογές που έχουμε παραθέσει στο άρθρο θα σας βοηθήσουν να σηκωθείτε το πρωί, το Alarmy είναι πιο επιθετικό.

Με το Alarmy, έχετε διαφορετικές λειτουργίες για να ρυθμίσετε ένα ξυπνητήρι. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε τη λειτουργία Μαθηματικού Προβλήματος που απαιτεί να λύσετε ένα μαθηματικό πρόβλημα το πρωί για να σταματήσετε το ξυπνητήρι.

Ομοίως, υπάρχει μια λειτουργία φωτογραφίας που απαιτεί να κάνετε κλικ σε μια εικόνα ενός συγκεκριμένου αντικειμένου για να σταματήσετε το ξυπνητήρι.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές Ξυπνητήρι για iPhone. Εάν αποτυγχάνετε συνεχώς να ξυπνάτε το πρωί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές ξυπνητηριού iPhone. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Θα σβήσει ο συναγερμός μου στη λειτουργία Μην ενοχλείτε; (Android & iPhone)

 εφαρμογές iPhone για διαγραφή διπλών επαφών

Πώς να κλειδώσετε ή να ξεκλειδώσετε τις σημειώσεις στο iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *