Το Fire TV δεν ενημερώνεται; Δοκιμάστε αυτές τις 7 διορθώσεις

Οι ενημερώσεις λογισμικού Fire TV διασφαλίζουν ότι έχετε τις πιο πρόσφατες διορθώσεις σφαλμάτων και νέες δυνατότητες. Αν Η συσκευή ροής σας αποτυγχάνει για να πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση αυτών των ενημερώσεων, διορθώστε τα υποκείμενα στοιχεία και το πρόβλημά σας θα επιλυθεί. Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να το κάνετε ακριβώς αυτό.

Μερικοί λόγοι για τους οποίους το Fire TV σας αποτυγχάνει να ενημερώσει είναι ότι η συσκευή σας δεν είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο, έχει ένα μικρό σφάλμα, δεν έχει αποθηκευτικό χώρο και πολλά άλλα.

1. Βεβαιωθείτε ότι η Amazon Fire TV σας είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο

Η συσκευή ροής Fire TV που διαθέτετε πρέπει να είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο για λήψη ενημερώσεων λογισμικού. Εάν η συσκευή σας δεν είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο ή η σύνδεσή σας έχει πρόβλημα, οι ενημερώσεις σας δεν θα πραγματοποιηθούν λήψη.

 1. Εκτόξευση Ρυθμίσεις από την κύρια οθόνη του Fire TV σας.
 2. Επιλέγω Δίκτυο στο μενού που ανοίγει.
 3. Επισημάνετε το δίκτυό σας στη λίστα.
 4. Πάτα το Αναπαραγωγή/Παύση κουμπί στο τηλεχειριστήριο του Fire TV σας.
 5. Βεβαιωθείτε ότι η οθόνη σας λέει Συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.

2. Κάντε επανεκκίνηση του δρομολογητή σας

Εάν το Fire TV σας είναι συνδεδεμένο στο δίκτυό σας Wi-Fi, αλλά η συσκευή ροής σας δεν έχει σύνδεση στο διαδίκτυο, ο δρομολογητής σας ενδέχεται να αντιμετωπίζει προβλήματα σύνδεσης. Σε αυτήν την περίπτωση, απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε ξανά τον δρομολογητή σας για να επιλύσετε μικρά προβλήματα με αυτόν.

Η μέθοδος επανεκκίνησης του δρομολογητή εξαρτάται από το μοντέλο που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να επανεκκινήσετε τους περισσότερους δρομολογητές πατώντας το Εξουσία κουμπί στη συσκευή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το διακόπτη της πρίζας για να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε ξανά το δρομολογητή. Επίσης, ορισμένοι δρομολογητές σάς επιτρέπουν να κάνετε επανεκκίνηση επισκεπτόμενοι τη σελίδα ρυθμίσεων δρομολογητή στο πρόγραμμα περιήγησής σας και επιλέγοντας μια επιλογή.

Μετά την επανεκκίνηση του δρομολογητή σας και την αποκατάσταση της σύνδεσής σας Wi-Fi, προσπαθήστε να ενημερώσετε το λογισμικό στο Fire TV σας.

3. Επανεκκινήστε τη συσκευή Fire TV σας

Το λογισμικό του Fire TV σας ενδέχεται να έχει μικρές δυσλειτουργίες, που δεν σας επιτρέπουν να κάνετε λήψη νέων ενημερώσεων. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να επανεκκινήσετε τη συσκευή ροής για να διορθώσετε αυτά τα δευτερεύοντα προβλήματα.

 1. Ανοιξε Ρυθμίσεις από την κύρια οθόνη του Fire TV σας.
 2. Επιλέγω My Fire TV στην οθόνη που ανοίγει.
 3. Επιλέγω Επανεκκίνηση στο ανοιχτό μενού.
 4. Επιλέγω Επανεκκίνηση στο μήνυμα για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας.
 5. Προσπαθήστε να ενημερώσετε το Fire TV κατά την επανεκκίνηση της συσκευής σας.

4. Δοκιμάστε να αποσυνδέσετε και να επανασυνδέσετε τη Fire TV σας

Εάν το πρόβλημά σας δεν επιλυθεί μετά από μια απλή επανεκκίνηση, αποσυνδέστε και επανασυνδέστε το Fire TV στην οθόνη ή την τηλεόρασή σας. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, θα κάνετε επίσης επανεκκίνηση σκληρά τη συσκευή σας, επιδιορθώνοντας προβλήματα με το stick ροής.

 1. Αποσυνδέστε το Fire TV από τη θύρα HDMI της τηλεόρασής σας.
 2. Αποσυνδέστε το Fire TV από το τροφοδοτικό.
 3. Περιμένετε ένα λεπτό.
 4. Συνδέστε ξανά το Fire TV στην τηλεόρασή σας (χρησιμοποιώντας καλώδιο HDMI) και στο τροφοδοτικό.
 5. Προσπαθήστε να ελέγξετε για ενημερώσεις για το λογισμικό Fire TV που διαθέτετε.

5. Βεβαιωθείτε ότι η Fire TV σας έχει αρκετό ελεύθερο χώρο αποθήκευσης

Τα δικα σου Αποτυχία ενημέρωσης του Fire TV επειδή η συσκευή σας δεν διαθέτει επαρκή ελεύθερο χώρο αποθήκευσης για την αποθήκευση των αρχείων ενημέρωσης. Η Amazon συνιστά να έχετε τουλάχιστον 500 MB ελεύθερου χώρου στη συσκευή σας πριν επιχειρήσετε να κάνετε λήψη ενημερώσεων.

Εάν ο αποθηκευτικός χώρος σας εξαντλείται, αφαιρέστε τα ανεπιθύμητα αρχεία για να ελευθερώσετε χώρο. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό.

 1. Εκτόξευση Ρυθμίσεις από την αρχική οθόνη του Fire TV σας.
 2. Επιλέγω My Fire TV στο μενού.
 3. Επιλέγω Σχετικά με στην παρακάτω οθόνη.
 4. Επιλέγω Αποθήκευση στο ανοιχτό μενού.
 5. Θα δείτε το δωρεάν και το κατειλημμένο αποθηκευτικό χώρο στα δεξιά της οθόνης σας.

Εάν δεν έχετε αρκετό αποθηκευτικό χώρο, δημιουργήστε χώρο αφαιρώντας ανεπιθύμητες εφαρμογές.

 1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Σπίτι κουμπί στο τηλεχειριστήριο Fire TV.
 2. Επιλέγω Εφαρμογές στο μενού που ανοίγει.
 3. Επισημάνετε την εφαρμογή που θέλετε να καταργήσετε. Στη συνέχεια, πατήστε το Μενού κουμπί (το κουμπί με τρεις οριζόντιες γραμμές) στο τηλεχειριστήριό σας.
 4. Επιλέγω Απεγκατάσταση στο μενού που ανοίγει.
 5. Επιλέγω Απεγκατάσταση στο μήνυμα για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας.

Επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα για να αφαιρέσετε όλες τις ανεπιθύμητες εφαρμογές από το Fire TV σας.

6. Διορθώστε τα προβλήματα ενημέρωσης Fire TV χρησιμοποιώντας άλλη τηλεόραση ή οθόνη

Εάν οι ενημερώσεις Fire TV δεν πραγματοποιηθούν λήψη, χρησιμοποιήστε τη συσκευή ροής με άλλη τηλεόραση ή οθόνη και δείτε εάν αυτό επιλύει το πρόβλημα.

Μπορείτε να αποσυνδέσετε το Fire TV από την τρέχουσα τηλεόρασή σας, να συνδέσετε τη συσκευή σε άλλη τηλεόραση και να εκτελέσετε την ενημέρωση λογισμικού. Εφόσον το Fire TV σας είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο Wi-Fi, οι ενημερώσεις σας θα πρέπει να πραγματοποιούνται λήψη.

7. Επαναφέρετε εργοστασιακά το Amazon Fire TV Stick

Να φερεις τις ρυθμίσεις Fire TV στις εργοστασιακές προεπιλογές αν δεν λειτουργεί τίποτα άλλο. Αυτό σας βοηθά να διορθώσετε τυχόν προβλήματα με τη διαμόρφωση της συσκευής ροής σας, επιτρέποντάς σας να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε με επιτυχία τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού.

Σημειώστε ότι η επαναφορά του Fire TV σημαίνει απώλεια όλων των προσαρμοσμένων ρυθμίσεων και των εγκατεστημένων εφαρμογών σας. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να προσαρμόσετε ξανά τις ρυθμίσεις σας και να κάνετε λήψη όλων των εφαρμογών σας όποτε θέλετε.

Κατά την επαναφορά του Fire TV, έχετε δύο τρόπους για να το κάνετε αυτό. Το ένα είναι να πατήσετε παρατεταμένα το Πίσω και σωστά κουμπιά για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, το Fire TV σας θα αρχίσει να επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Ένας άλλος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε το μενού Ρυθμίσεις του Fire TV για να πραγματοποιήσετε επαναφορά. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό.

 1. Ανοιξε Ρυθμίσεις στην Fire TV σας.
 2. Επιλέγω My Fire TV στο μενού.
 3. Επιλέγω Επαναφορά στις εργοστασιακές προεπιλογές στην επόμενη σελίδα.
 4. Επιλέγω Επαναφορά στην προτροπή.
 5. Όταν επαναφέρετε το Fire TV, ρυθμίστε τη συσκευή από την αρχή χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Amazon.

Αντιμετώπιση προβλημάτων Ζητήματα με τις ενημερώσεις λογισμικού του Fire TV

Το Fire TV σας δεν θα πραγματοποιήσει λήψη ή εγκατάσταση ενημερώσεων λογισμικού για πολλούς λόγους. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το ζήτημα και δεν μπορείτε να λάβετε την πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού, οι παραπάνω μέθοδοι θα σας βοηθήσουν επιλύστε το πρόβλημά σας.

Μόλις ενημερώσετε το Fire TV, θα έχετε τις πιο πρόσφατες διορθώσεις σφαλμάτων και πιθανώς νέες δυνατότητες, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία ροής. Απολαμβάνω!

Πώς να ενημερώσετε το Minecraft σε οποιαδήποτε συσκευή

Πώς να ενημερώσετε το Chromebook

Το Twitter δεν λειτουργεί στο Google Chrome;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *