Πώς να κλειδώσετε την εφαρμογή Photos στο iPhone

Πώς να κλειδώσετε την εφαρμογή Photos στο iPhone (iOS 17)

Η διαμόρφωση της κάμερας και το λογισμικό του iPhone είναι τόσο καλά που καταλήγουμε να τραβάμε άπειρο αριθμό selfie. Όλες οι φωτογραφίες που τραβάτε από το iPhone σας πηγαίνουν κατευθείαν στην εφαρμογή Φωτογραφίες, επιτρέποντάς σας να επισκέπτεστε ξανά αυτές τις εκπληκτικές στιγμές ανά πάσα στιγμή.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε την εφαρμογή Φωτογραφίες του iPhone. η εγγενής εφαρμογή γκαλερί του iPhone είναι εξαιρετική καθώς λαμβάνετε όλες τις λειτουργίες διαχείρισης φωτογραφιών μαζί της, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας απόκρυψης φωτογραφιών.

Ωστόσο, τι γίνεται αν θέλετε να κλειδώσετε την ίδια την εφαρμογή Φωτογραφίες; Δεν θα ήταν υπέροχο αν μας επιτρεπόταν να κλειδώσουμε την εφαρμογή Photos με έναν κωδικό πρόσβασης, ώστε κανείς κοντά να μην μπορεί να δει τις ιδιωτικές φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες σε αυτήν;

Στην πραγματικότητα, το iPhone δεν διαθέτει καμία εγγενή λειτουργία για να κλειδώσει την ίδια την εφαρμογή Photos, αλλά υπάρχουν μερικές λύσεις που σας επιτρέπουν να κλειδώνετε την εφαρμογή, ανεξάρτητα από το τι αποθηκεύετε σε αυτήν. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να κλειδώσετε την εφαρμογή φωτογραφιών στο iPhone σας, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό.

Πώς να στείλετε φωτογραφίες και βίντεο από το iPhone στο Android

Πώς να κλειδώσετε την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone

Υπάρχουν δύο τρόποι για να κλειδώσετε την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Συντομεύσεις ή τη λειτουργία Screen Time. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί δύο τρόπους για να κλειδώσετε την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone.

Κλειδώστε την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone με χρόνο οθόνης

Εάν δεν γνωρίζετε, ο Χρόνος οθόνης είναι μια λειτουργία που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αναφορές σε πραγματικό χρόνο που δείχνουν πόσο χρόνο έχετε αφιερώσει στο τηλέφωνό σας. Με την ίδια δυνατότητα, μπορείτε επίσης να ορίσετε όρια για τη διαχείριση αυτού που θέλετε.

Η λειτουργία Screen Time του iPhone είναι μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να ορίσετε χρονικά όρια για οποιαδήποτε εφαρμογή. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια λειτουργία προς όφελός σας για να ορίσετε ένα χρονικό όριο για τη χρήση της εφαρμογής Φωτογραφίες.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το iPhone σας Ρυθμίσεις εφαρμογή.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, επιλέξτε το Χρόνος οθόνης.

Χρόνος οθόνης

3. Στο Screen Time, επιλέξτε Δραστηριότητα εφαρμογών και ιστότοπου.

Δραστηριότητα εφαρμογών και ιστότοπου

4. Στο αναδυόμενο παράθυρο, πατήστε Ενεργοποιήστε τη Δραστηριότητα εφαρμογών και ιστοτόπων.

Ενεργοποιήστε τη Δραστηριότητα εφαρμογών και ιστοτόπων

5. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο Κλείδωμα ρυθμίσεων χρόνου οθόνης.

Κλείδωμα ρυθμίσεων χρόνου οθόνης

6. Στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα 4ψήφιος κωδικός πρόσβασης.

4ψήφιος κωδικός πρόσβασης

7. Στη συνέχεια, πατήστε στο Όρια εφαρμογής > Προσθήκη ορίου. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για το Screen Time. εισαγάγετε το.

Όρια εφαρμογής > Προσθήκη ορίου

9. Τώρα ρυθμίστε το χρονόμετρο σε 0 ώρες 1 λεπτό. Ενεργοποιήστε το Αποκλεισμός στο τέλος του ορίουκαι πατήστε Εγινε στην επάνω δεξιά γωνία.

Αποκλεισμός στο τέλος του ορίου

Αυτό είναι! Αυτό θα ορίσει το χρονικό όριο για τη χρήση της εφαρμογής Φωτογραφίες. Μετά από ένα λεπτό, η εφαρμογή Φωτογραφίες θα κλειδωθεί πίσω από τον κωδικό πρόσβασης Screen Time. Μόλις κλειδωθεί η εφαρμογή Φωτογραφίες, το εικονίδιό της θα είναι γκρι και θα δείτε μια κλεψύδρα δίπλα στο όνομα της εφαρμογής.

Εάν θέλετε να ξεκλειδώσετε την εφαρμογή Φωτογραφίες, πατήστε στην Εφαρμογή και επιλέξτε Ζητήστε περισσότερο χρόνο. Η επιλογή της επιλογής Ζητήστε περισσότερο χρόνο θα απαιτήσει την εισαγωγή του κωδικού πρόσβασης χρόνου οθόνης.

Ζητήστε περισσότερο χρόνο

Κλειδώστε την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone με συντομεύσεις

Η εφαρμογή Συντομεύσεις είναι προεγκατεστημένη στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS. Ωστόσο, εάν δεν έχετε την εφαρμογή Συντομεύσεις στο iPhone σας, μπορείτε να την αποκτήσετε δωρεάν από το Apple App Store. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια συντόμευση για να κλειδώσετε την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας.

1. Κάντε λήψη και εγκαταστήστε το Συντομεύσεις εφαρμογή στο iPhone σας. Εάν είναι ήδη διαθέσιμο, πατήστε στο εικονίδιο της εφαρμογής από την αρχική οθόνη.

Συντομεύσεις

2. Στην οθόνη Όλες οι συντομεύσεις, μεταβείτε στο Αυτοματοποίηση καρτέλα στο κάτω μέρος.

Αυτοματοποίηση

3. Στην οθόνη Αυτοματισμός, πατήστε στο Νέος Αυτοματισμός.

Νέος Αυτοματισμός

4. Στο πεδίο αναζήτησης, πληκτρολογήστε App. Στη συνέχεια, επιλέξτε Εφαρμογή από τη λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Εφαρμογή από τη λίστα

5. Στην επόμενη οθόνη, επιλέξτε Φωτογραφίες ως εφαρμογή και πατήστε Εγινε.

Φωτογραφίες

6. Στη συνέχεια, επιλέξτε «Άνοιξε» και «Άμεση εκτέλεση». Μόλις τελειώσετε, πατήστε Επόμενο.

Επόμενο

6. Ακριβώς κάτω από το Get Started, πατήστε στο Νέος κενός αυτοματισμός.

Νέος κενός αυτοματισμός

7. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο Προσθήκη δράσης.

Προσθήκη δράσης

8. Τώρα, πληκτρολογήστε Lock στο πεδίο αναζήτησης. Στη συνέχεια, επιλέξτε Κλειδώστε την οθόνη από τα αποτελέσματα αναζήτησης και πατήστε Εγινε.

Κλειδώστε την οθόνη

Αυτό είναι! Ο αυτοματισμός θα κλειδώνει την εφαρμογή Φωτογραφίες κάθε φορά που την πατάτε. Θα σας ζητηθεί να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή Φωτογραφίες.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να κλειδώσετε την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας με τις Συντομεύσεις. Εάν θέλετε να διαγράψετε τον Αυτοματισμό, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα.

Αυτοματοποίηση

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Συντομεύσεις και μεταβείτε στο Αυτοματοποίηση αυτί

2. Τώρα σύρετε προς τα αριστερά στον ενεργό αυτοματισμό και επιλέξτε Διαγράφω. Αυτό θα διαγράψει αμέσως τις Συντομεύσεις για να κλειδώσει την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone κάθε φορά που ανοίγει.

Έτσι, αυτές είναι οι δύο καλύτερες μέθοδοι για να κλειδώσετε την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone. Όπως βλέπετε, αυτοί δεν είναι αλάνθαστοι τρόποι για να κλειδώσετε την εφαρμογή, επομένως η καλύτερη επιλογή είναι να αποκρύψετε φωτογραφίες στο iPhone.

Οι κρυφές φωτογραφίες σας στο iPhone απαιτούν ξεκλείδωμα με κωδικό πρόσβασης iPhone. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για το κλείδωμα της εφαρμογής iPhone Photos. Επίσης, αν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με άλλους.

Διαβάστε επίσης: Πώς να προσθέσετε ένα άλλο Face ID στο iPhone (iOS 17)

Διαβάστε επίσης :Πώς να κλειδώσετε και να κρύψετε τις συνομιλίες WhatsApp

Λήψη Microsoft Photos για Windows 11/10

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *