Λήψη Microsoft Photos για Windows 11/10 (τελευταία έκδοση)

Λήψη Microsoft Photos για Windows 11/10 (τελευταία έκδοση)

Η Microsoft παρουσίασε τα Windows 11 το 2021, τα οποία τώρα τροφοδοτούν σχεδόν όλους τους υπολογιστές/φορητούς υπολογιστές που δεν κατασκευάζονται από την Apple. Μαζί με τις οπτικές αλλαγές και τα εντυπωσιακά σύνολα λειτουργιών, τα Windows 11 παρουσίασαν επίσης μερικές νέες εφαρμογές.

Μια τέτοια εφαρμογή είναι το Microsoft Photos – που παρουσιάστηκε ως αντικατάσταση της παλιάς εφαρμογή διαχείρισης πολυμέσων για Windows.

Τι είναι το Microsoft Photos;

Τι είναι το Microsoft Photos;

Το Microsoft Photos είναι ένα λογισμικό διαχείρισης φωτογραφιών των Windows που σας επιτρέπει να προβάλλετε, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε φωτογραφίες σε όλες τις συσκευές. Η πιο πρόσφατη έκδοση του Microsoft Photos διαθέτει πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που μπορεί να δημιουργήσει βίντεο από τις επιλεγμένες εικόνες σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο του Photos για να προσθέσετε μουσική και ειδικά εφέ στα βίντεό σας. Όσον αφορά τη συμβατότητα, η νέα εφαρμογή Microsoft Photos λειτουργεί με όλες τις κύριες μορφές εικόνας και βίντεο.

Το Microsoft Photos μπορεί να προβάλλει εικόνες και μορφές βίντεο όπως PNG, JPEG, GIF, ICO, RAW, TIFF, MP4, WMV κ.λπ.. Το λογισμικό σάς επιτρέπει ακόμη και να εισάγετε αρχεία πολυμέσων από συνδεδεμένες εξωτερικές συσκευές όπως κάμερα, smartphone ή μονάδα flash USB.

Αφού εισαγάγετε τα αρχεία πολυμέσων από τις συνδεδεμένες συσκευές σας, μπορείτε να τα οργανώσετε σε φακέλους, άλμπουμ ή συλλογές χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Φωτογραφίες. Συνολικά, το Microsoft Photos είναι ένας εξαιρετικός, πλούσιος επεξεργαστής φωτογραφιών και βίντεο για Windows που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο από το Google Photos

Λήψη Microsoft Photos για υπολογιστή – Όλες οι μέθοδοι

Δεν θα χρειαστεί να κάνετε λήψη της εφαρμογής Φωτογραφίες ξεχωριστά εάν χρησιμοποιείτε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows 10/11. Η εφαρμογή διαχείρισης φωτογραφιών αποστέλλεται με κάθε νέες εκδόσεις των Windows λειτουργικό σύστημα.

Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο εργαλείο διαχείρισης φωτογραφιών στον υπολογιστή σας. κατεβάστε το ακολουθώντας τον κοινόχρηστο σύνδεσμο. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να κατεβάστε την εφαρμογή Microsoft Photos για υπολογιστή; μπορείτε να το λάβετε από το Microsoft Store, να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του προγράμματος εγκατάστασης με μη αυτόματο τρόπο ή να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σας σύστημα.

Λήψη της εφαρμογής Microsoft Photos Windows 10/11 (Τελευταία έκδοση)

Μπορείς κατεβάστε και εγκαταστήστε το Microsoft Photos από το Microsoft Store. Το Microsoft Store σάς παρέχει την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Photos, η οποία είναι δωρεάν για λήψη και χρήση.

1. Κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε Microsoft Store.

Microsoft Store

2. Ανοίξτε την εφαρμογή Microsoft Store από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν.

3. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Microsoft Store, αναζητήστε Φωτογραφίες.

Φωτογραφίες

4. Ανοίξτε τη σχετική λίστα εφαρμογών και κάντε κλικ στο Παίρνω κουμπί.

5. Η εφαρμογή Microsoft Photos θα είναι κατέβασε και εγκαταστάθηκε στον υπολογιστή σου.

κατέβασε και εγκαταστάθηκε

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Microsoft Photos στα Windows 10/11.

Αναβαθμίστε ή εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows

Ένας άλλος καλύτερος τρόπος για να αποκτήστε την εφαρμογή Microsoft Photos είναι η αναβάθμιση ή η εγκατάσταση των Windows 11 σε Η/Υ/Φορητό υπολογιστή. Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Microsoft Photos διατίθεται και με τα Windows 10/11. Ως εκ τούτου, η αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος στην πιο πρόσφατη έκδοση θα εγκαταστήσει επίσης το Microsoft Photos.

Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10, μπορείτε να ακολουθήσετε τον οδηγό μας: Αναβαθμίστε τα Windows 10 σε Windows 11. Διαφορετικά, μπορείτε να καθαρίσετε εγκαταστήστε τα Windows 11 στον υπολογιστή/φορητό υπολογιστή σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Microsoft Photos δωρεάν.

Πώς να διορθώσετε την εφαρμογή Microsoft Photos που δεν λειτουργεί;

Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή Microsoft Photos στα Windows 10/11, πρέπει να την αντιμετωπίσετε. Η καλύτερη μέθοδος αντιμετώπισης προβλημάτων για την εφαρμογή Microsoft Photos είναι η επιδιόρθωση ή η επαναφορά της ίδιας της εφαρμογής. Δείτε πώς μπορείτε να επιδιορθώσετε ή να επαναφέρετε την εφαρμογή Φωτογραφίες στα Windows.

1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Εφαρμογές καρτέλα στα αριστερά.

Εφαρμογές

3. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο Εγκατεστημένες εφαρμογές.

Εγκατεστημένες εφαρμογές

4. Τώρα, βρείτε το Microsoft Photos και κάντε κλικ στο τρεις τελείες.

τρεις τελείες

5. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο Επισκευή επιλογή.

Επισκευή

6. Εάν η επισκευή δεν βοήθησε, κάντε κλικ στο Επαναφορά επιλογή στην ίδια οθόνη.

Επαναφορά

Αυτό είναι! Αυτό πιθανώς θα διορθώσει τα προβλήματα Microsoft Photos που δεν λειτουργούν σε Windows PC. Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες και ξεκινήστε τη διαχείριση των αρχείων πολυμέσων σας.

Κύρια χρήση της εφαρμογής Microsoft Photos

Το Microsoft Photos είναι μια εξαιρετική δωρεάν εφαρμογή υπολογιστή, καθώς σας προσφέρει λειτουργίες διαχείρισης πολυμέσων. Εδώ είναι μερικές κύριες χρήσεις του Εφαρμογή Microsoft Photos για υπολογιστή.

Διαχείριση Μέσων

Η κύρια χρήση της εφαρμογής Microsoft Photos είναι η διαχείριση των αρχείων πολυμέσων. Με την εφαρμογή Φωτογραφίες, μπορείτε εύκολα να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας σε φακέλους, άλμπουμ κ.λπ. Επίσης, μπορείτε να προβάλετε τις αποθηκευμένες φωτογραφίες σας κατά ημερομηνία, άλμπουμ ή φάκελο.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Αν και το Microsoft Photos δεν αντικαθιστά το Adobe Photoshop, εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών για υπολογιστή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για τακτικές επεξεργασίες φωτογραφιών, όπως περικοπή και περιστροφή, διόρθωση της ισορροπίας χρωμάτων, αφαίρεση κηλίδων και κηλίδων κ.λπ.

Επεξεργασία βίντεο

Η Microsoft εισήγαγε το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο στην εφαρμογή Φωτογραφίες ως εναλλακτική λύση του Windows Movie Maker. Με το Microsoft Photos, μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε εικόνες σε ένα βίντεο, να δημιουργήσετε προβολές διαφανειών, να προσθέσετε εφέ 3D και να εφαρμόσετε στυλ/φίλτρα στα βίντεό σας.

Επομένως, αυτός ο οδηγός αφορά τη λήψη της εφαρμογής Microsoft Photos για υπολογιστή. Έχουμε κοινοποιήσει τις μεθόδους εργασίας για τη λήψη και τη χρήση της πιο πρόσφατης έκδοσης της εφαρμογής Microsoft Photos στα Windows 10/11. Για περισσότερους οδηγούς όπως αυτός, φροντίστε να προσθέσετε σελιδοδείκτη στη σελίδα μας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να στείλετε φωτογραφίες και βίντεο από το iPhone στο Android

Google Photos σε LG Smart TV

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *