Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 14 της Disney Plus

Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 14 της Disney Plus

Το Disney Plus είναι το σπίτι πολλών τεράστιων τηλεοπτικών και ταινιών franchise των οποίων μπορεί να είστε θαυμαστές, συμπεριλαμβανομένων των Star Wars έως Marvel. Ωστόσο, ο κωδικός σφάλματος 14 της Disney Plus θα σας σταματήσει να παρακολουθείτε.

Ο κωδικός σφάλματος 14 στο Disney+ είναι ένα σφάλμα που θα σας εμποδίσει να συνδεθείτε. Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε, δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο, επομένως θα πρέπει να εντοπίσετε την αιτία και να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Για να επιλύσετε αυτόν τον κωδικό σφάλματος, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Διαβάστε επίσης :10 τρόποι για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 39 της Disney Plus

Τι προκαλεί τον κωδικό σφάλματος 14 της Disney Plus;

Ο κωδικός σφάλματος 14 στο Disney Plus είναι σφάλμα σύνδεσης. Το πιο πιθανό είναι να δείτε αυτό το σφάλμα εάν εισαγάγετε λάθος email ή κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να συμβεί μετά από μια πρόσφατη αλλαγή κωδικού πρόσβασης.

Μετά την εισαγωγή του κωδικού πρόσβασης, εμφανίζεται σφάλμα

Εάν αλλάξατε τον κωδικό πρόσβασής σας για άλλες υπηρεσίες της Disney, όπως το Disney.com ή το ESPN+, θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε τον νέο κωδικό πρόσβασης για το Disney Plus. Αυτό υποθέτει ότι ήσασταν εσείς που αλλάξατε τον κωδικό πρόσβασής σας στην πρώτη θέση.

Ελέγξτε ότι τα στοιχεία σας είναι σωστά στον ιστότοπο της Disney Plus

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν βλέπετε τον κωδικό σφάλματος 14 στο Disney Plus είναι το πιο προφανές: ελέγξτε ότι χρησιμοποιείτε το σωστό email και κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας στο Disney Plus.

Για να ελέγξετε ότι τα στοιχεία σας είναι σωστά στον ιστότοπο της Disney Plus, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Ανοιξε το Ιστοσελίδα της Disney Plus και πατήστε το Σύνδεση κουμπί.
Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 3
 1. Εισαγάγετε το email σας και πατήστε Να συνεχίσει.
Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 4
 1. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας και πατήστε Σύνδεση.
Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 5

Εάν μπορείτε να συνδεθείτε με επιτυχία, γνωρίζετε ότι τα στοιχεία σας είναι σωστά. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ξανά σε άλλες εφαρμογές Disney+.

Ωστόσο, εάν δείτε ένα μήνυμα σφάλματος, ενδέχεται να έχετε εισαγάγει λάθος email ή κωδικό πρόσβασης. Θα πρέπει να ελέγξετε ότι η συνδρομή σας είναι ακόμα ενεργή και, εάν είναι απαραίτητο, να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας Disney Plus

Πιθανότατα θα χρειαστεί να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε. Αφού επαναφέρετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας, θα δείτε το σφάλμα να εξαφανίζεται (εκτός αν υπάρχει κάποιο βαθύτερο πρόβλημα).

Για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Disney Plus, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Ανοιξε το Ιστοσελίδα της Disney Plus στο πρόγραμμα περιήγησής σας και πατήστε Σύνδεση.
Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 6
 1. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και πατήστε Να συνεχίσει.
Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 7
 1. Στη συνέχεια, πατήστε το Ξεχάσατε τον κωδικό; σύνδεσμο κάτω από το πλαίσιο κωδικού πρόσβασης.
Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 8
 1. Περιμένετε να φτάσει στο λογαριασμό σας ένα email από την Disney Plus. Μόλις φτάσει, ανοίξτε το και σημειώστε τον 6ψήφιο κωδικό πρόσβασης.
Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 9
 1. Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα και πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης στο παρεχόμενο πλαίσιο και, στη συνέχεια, πατήστε Να συνεχίσει.
Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 10
 1. Στη συνέχεια, εισαγάγετε έναν νέο ισχυρό κωδικό πρόσβασης στα παρεχόμενα πλαίσια και πατήστε Να συνεχίσει για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας.
Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 11
 1. Όταν τελειώσετε, συνδεθείτε με τα νέα στοιχεία του λογαριασμού σας στον ιστότοπο της Disney Plus για να δείτε εάν ο κωδικός σφάλματος 14 έχει επιλυθεί.

Αποσύνδεση από όλες τις συνδεδεμένες εφαρμογές Disney Plus

Ανάλογα με τη συνδρομή και τις τοπικές ρυθμίσεις σας, μπορείτε να συνδεθείτε και να κάνετε ροή μόνο σε περιορισμένο αριθμό συσκευών στο Disney Plus. Εάν φτάσετε αυτό το όριο, ενδέχεται να δείτε σφάλματα όπως ο κωδικός σφάλματος 14 να εμφανίζονται στο Disney Plus για να σας εμποδίσουν να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία.

Εάν συμβεί αυτό, ίσως είναι καιρός να αποσυνδεθείτε από τις υπάρχουσες συσκευές σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδεθείτε, ένα προς ένα, στο Disney Plus στις συσκευές που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Εκκινήστε το Ιστοσελίδα της Disney Plus στο πρόγραμμα περιήγησής σας και πατήστε Σύνδεση.
Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 12
 1. Εάν μπορείτε να το κάνετε, συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Εάν δεν μπορείτε, θα πρέπει να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας ακολουθώντας τα βήματα στην παραπάνω ενότητα, επιλέγοντας το Αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές επιλογή στο τελικό βήμα.
Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 13
 1. Εάν μπορείτε να συνδεθείτε, πατήστε το εικονίδιο προφίλ επάνω δεξιά και επιλέξτε λογαριασμός.
Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 14
 1. Κάτω από το email και τον κωδικό πρόσβασής σας στο επάνω μέρος, πατήστε το Αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές Σύνδεσμος.
Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 15
 1. Εάν σας ζητηθεί, επιβεβαιώστε την επιλογή σας πληκτρολογώντας τον κωδικό πρόσβασής σας και πατώντας Αποσύνδεση.
Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 16

Αφού αποσυνδεθείτε, πρέπει να συνδεθείτε ξανά σε όλες τις συσκευές χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού σας Disney Plus. Το πρόβλημα με τον κωδικό σφάλματος 14 στο Disney Plus θα πρέπει (ελπίζουμε) να επιλυθεί.

Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Disney Plus

Εάν χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής Disney Plus, αλλά η ενημέρωση της εφαρμογής δεν έχει διορθώσει το πρόβλημα με τον κωδικό σφάλματος 14, καταργήστε την και εγκαταστήστε την ξανά.

Οι χρήστες Android μπορούν να επισκεφθούν το Εφαρμογή Disney+ στο Google Play Store για να γινει αυτο. Παρακέντηση Απεγκατάσταση για να καταργήσετε την εφαρμογή, περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και, στη συνέχεια, πατήστε Εγκαθιστώ για να το εγκαταστήσετε ξανά. Εκκινήστε την εφαρμογή στη συνέχεια—θα χρειαστεί να συνδεθείτε ξανά.

Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 17

Οι χρήστες iPhone έχουν διαφορετικές οδηγίες να ακολουθήσουν. Πατήστε παρατεταμένα το Disney+ εικονίδιο στην αρχική οθόνη σας πριν πατήσετε Κατάργηση εφαρμογής να το αφαιρέσετε.

Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 18

Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το Σελίδα εφαρμογής Disney+ στο App Store πριν πατήσετε το Εγκαθιστώ εικονίδιο για να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή. Μόλις εγκατασταθεί, συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 19

Σε Windows και macOS, μπορείτε εναλλακτικά να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας. Αυτό θα διασφαλίσει ότι θα φορτώσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του ιστότοπου, αλλά όπως και οι χρήστες κινητών τηλεφώνων, θα χρειαστεί να συνδεθείτε ξανά στη συνέχεια.

Δοκιμάστε άλλη συσκευή ροής:

Εάν εξακολουθείτε να βλέπετε τον κωδικό σφάλματος 14 του Disney Plus, μπορεί να είναι πρόβλημα τοπικό στη συσκευή σας. Εάν συμβαίνει αυτό, αξίζει να δοκιμάσετε μια άλλη συσκευή ροής για να το αποκλείσετε (και να διορθώσετε το πρόβλημα).

Το Disney Plus υποστηρίζεται σε πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων οικιακών συσκευών όπως το Apple TV και το Roku. Υποστηρίζεται επίσης σε συσκευές Android, iPhone και iPad και από το πρόγραμμα περιήγησής σας στον υπολογιστή ή το Mac σας.

Εάν τουλάχιστον μία συσκευή συνδεθεί χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού σας, τότε δεν φταίνε τα στοιχεία — είναι η εφαρμογή ή η συσκευή που χρησιμοποιείτε. Θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή, ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και μεταβείτε εντελώς σε άλλη συσκευή για να ξεκινήσετε ξανά τη ροή.

Ελέγξτε ότι η συνδρομή σας στο Disney Plus είναι ενεργή

Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας, αλλά εξακολουθείτε να βλέπετε τον κωδικό σφάλματος 14 στο Disney Plus; Εάν ναι, θα πρέπει να ελέγξετε ότι η συνδρομή σας είναι ακόμα ενεργή και έγκυρη. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μόνο εάν μπορέσατε να συνδεθείτε επαναφέροντας τον κωδικό πρόσβασής σας.

Για να ελέγξετε ότι η συνδρομή σας στο Disney Plus είναι ενεργή, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Ανοιξε το Ιστοσελίδα της Disney Plus και πατήστε Σύνδεση.
Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 20
 1. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον νέο κωδικό πρόσβασης.
Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 21
 1. Αφού συνδεθείτε, πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας επάνω δεξιά και επιλέξτε λογαριασμός.
Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 22
 1. Εάν έχετε μια ενεργή συνδρομή, θα αναφέρεται παρακάτω Συνδρομή. Πατήστε το για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συνδρομή σας (συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών χρέωσης). Εάν η συνδρομή σας έχει λήξει ή ακυρωθεί, θα πρέπει να την ανανεώσετε ή να εγγραφείτε ξανά στο Disney Plus για να αρχίσει να λειτουργεί ξανά.
Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 23

Επικοινωνήστε με την Disney Plus για υποστήριξη

Εξακολουθείτε να βλέπετε τον κωδικό σφάλματος 14 στο Disney Plus, ανεξάρτητα από το τι προσπαθείτε; Ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την Disney για πρόσθετη υποστήριξη, καθώς θα μπορούσε να είναι ένα βαθύτερο πρόβλημα με τον λογαριασμό σας.

Μπορείτε να μιλήσετε με την Disney Plus μέσω του Κέντρο βοηθείας περιοχή της ιστοσελίδας.

 1. Ανοιξε το Ιστότοπος του Κέντρου βοήθειας της Disney Plus.
 2. Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε Ερχομαι σε επαφή στο Επικοινωνήστε μαζί μας Ενότητα.
Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 24
 1. Επιλέξτε ένα θέμα για την αιτία του προβλήματος. Σε αυτήν την περίπτωση, επιλέξτε ένα από τα δύο Κωδικοί σφαλμάτων ή Διορθώστε ένα πρόβλημα.
Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 25
 1. Κάντε κύλιση στη λίστα των άρθρων και επιλέξτε Συζήτηση με έναν σύμβουλο να μιλήσετε σε κάποιον σε μια ζωντανή συνομιλία ή Καλέστε την Disney+ να μιλήσω σε κάποιον τηλεφωνικά. Εάν υπάρχουν άλλες επιλογές στις τοπικές ρυθμίσεις σας, επιλέξτε μεταξύ αυτών των επιλογών.
Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Disney Plus 14 εικόνα 26
 1. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Μόλις επικοινωνήσετε με τους εκπροσώπους της Disney Plus, εξηγήστε το πρόβλημα και αναφέρετε τον κωδικό σφάλματος 14. Εάν φταίει κάποιο πρόβλημα λογαριασμού ή ασυνήθιστο πρόβλημα, μπορούν να σας βοηθήσουν να το επιλύσετε.

Διόρθωση κωδικών σφαλμάτων Disney Plus

Μπορεί να είναι ενοχλητικό, αλλά ο κωδικός σφάλματος 14 της Disney Plus είναι ένα κοινό σφάλμα σύνδεσης που συνήθως μπορείτε να διορθώσετε ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Αν Το Disney Plus εξακολουθεί να μην λειτουργεί, ίσως χρειαστεί να εξετάσετε περαιτέρω βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων. Για παράδειγμα, υπηρεσίες όπως η Disney συχνά αποκλείουν τα VPN, οπότε μπορεί να χρειαστεί αποσυνδεθείτε από την υπηρεσία VPN στη συσκευή σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να παρακολουθήσετε το Disney Plus σε Samsung Smart TV

Πώς να εγκαταστήσετε το Disney Plus στο Firestick / Fire TV

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *