πώς να συνδέσετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας στην Smart TV

Πώς να αντιστοιχίσετε το Samsung Smart Remote με την Samsung TV

Γρήγορη απάντηση

  • Πάτα το ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ και Κουμπί αναπαραγωγής/παύσης στο τηλεχειριστήριο της Samsung για σύζευξη με την τηλεόραση.

Αναρωτιέστε πώς να συνδέσετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας στην Smart TV; Μπορείς αντιστοιχίστε εύκολα το Samsung Smart Remote στην τηλεόρασή σας από πατώντας ορισμένα κουμπιά στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης. Το τηλεχειριστήριο τηλεόρασης Samsung διαθέτει όλα τα απαραίτητα κουμπιά, από την ένταση ήχου έως τις εφαρμογές ροής όπως π.χ Netflix και Prime Video. Σίγουρα θα βελτιώσει την εμπειρία παρακολούθησης τηλεόρασης.

Σε αυτό το άρθρο, θα γνωρίσετε τον πιο γρήγορο τρόπο αντιστοίχισης του Smart Remote της Samsung με την τηλεόραση Samsung.

Πώς να αντιστοιχίσετε το Smart Remote Samsung με την τηλεόραση

Όταν αγοράζετε τη νέα σας τηλεόραση Samsung, συνοδεύεται από ένα τηλεχειριστήριο που είναι συνδεδεμένο με την τηλεόραση από προεπιλογή. Εάν όχι, τότε πρέπει να ακολουθήσετε μερικούς από τους συνδυασμούς πλήκτρων στο τηλεχειριστήριό σας για να το αντιστοιχίσετε.

1: Συνδέστε τα καλώδια της τηλεόρασής σας και ενεργοποιήστε την τηλεόραση Samsung χρησιμοποιώντας το Κουμπί ενεργοποίησης – απενεργοποίησης στο πίσω μέρος της τηλεόρασης.

2: Τώρα, πιάστε το Smart Remote και τοποθετήστε νέες μπαταρίες στο πίσω μέρος του τηλεχειριστηρίου.

3: Μετά την εισαγωγή, στρέψτε το τηλεχειριστήριό σας Αισθητήρας υπερύθρων προς ο Αισθητήρας τηλεόρασης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει το τηλεχειριστήριό σας κοντά στον αισθητήρα της τηλεόρασης (Μέγιστη απόσταση 2 πόδια).

4: Τώρα πατήστε το ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ και Αναπαραγωγή/Παύση κουμπιά στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας ταυτόχρονα.

Πατήστε το κουμπί Return και παύση/αναπαραγωγή για να προγραμματίσετε το τηλεχειριστήριο Samsung TV στην τηλεόραση

5: Συνεχίστε να κρατάτε τα κουμπιά και αφήστε τα κουμπιά μέχρι να δείτε α μήνυμα σύζευξης εμφανίζεται στην τηλεόρασή σας.

Σύζευξη Ολοκληρωμένο μήνυμα στην τηλεόραση Samsung

6: Αφού ολοκληρώσετε τη σύζευξη, δοκιμάστε να δώσετε εντολές στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας το κουμπιά έντασης ήχου και πλήκτρα πλοήγησης.

Κατά τη σύζευξη του τηλεχειριστηρίου σας, θα πρέπει να ενεργοποιείτε μόνο τη συσκευή προορισμού στην απομακρυσμένη διαδρομή. Οι υπόλοιπες συσκευές θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένες για ταχύτερο προγραμματισμό.

Πώς να συνδέσετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης στην παλιά τηλεόραση Samsung

Εάν χρησιμοποιείτε μια παλιά τηλεόραση και θέλετε να αντιστοιχίσετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο.

Συνδέστε το τηλεχειριστήριο Samsung στη σειρά TV F της Samsung

Ανοίξτε την τηλεόρασή σας και πατήστε το Κουμπί ζεύξης στο πίσω πλευρά του τηλεχειριστηρίου σας. Σε κάποιο τηλεχειριστήριο τηλεόρασης, το κουμπί Pairing θα είναι κρυμμένο κάτω από ένα μικρό. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα στυλό ή ένα παρόμοιο αντικείμενο για να πιέσετε το Κουμπί ζεύξης.

Πατήστε το κουμπί σύζευξης για να αντιστοιχίσετε το τηλεχειριστήριο Samsung TV

Συνδέστε το Smart Remote στη σειρά H TV της Samsung

Στο Τηλεόραση Samsung σειράς HΠάτα το Επιστροφή & Μενού κουμπί για 3 έως 5 δευτερόλεπτα. Εάν το τηλεχειριστήριο αποτύχει κατά τη σύζευξη, απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας και επαναλάβετε τα βήματα.

Αντιστοιχίστε το τηλεχειριστήριο τηλεόρασης με τη σειρά Samsung TV J

Για την τηλεόραση της σειράς J Samsung, πατήστε το Επιστροφή/Έξοδος & Επιπλέον κουμπί στο τηλεχειριστήριο για 3 έως 5 δευτερόλεπτα για να αντιστοιχίσετε το τηλεχειριστήριο τηλεόρασης Samsung με την τηλεόραση.

Πώς να προγραμματίσετε το Samsung Remote σε άλλη συσκευή

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο Samsung TV ως τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης συνδέοντας την εξωτερική συσκευή στο πίσω μέρος της τηλεόρασής σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε την εξωτερική συσκευή χρησιμοποιώντας το καλώδιο HDMI στο πίσω μέρος της τηλεόρασής σας Samsung.

1: Ενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας και πατήστε το Σπίτι κουμπί στο τηλεχειριστήριο για να εμφανιστεί η Αρχική οθόνη.

2: Επιλέξτε Συνδεδεμένες συσκευές. Σε προηγούμενα μοντέλα τηλεόρασης Samsung, επιλέξτε Πηγή.

3: Τώρα, πλοηγηθείτε και επιλέξτε το Universal τηλεχειριστήριο επιλογή στο μενού πηγής.

Επιλέξτε την επιλογή Universal remote

4: Στην οθόνη Universal Remote Setup, επιλέξτε το Νέα Συσκευή επιλογή παρακάτω.

Κάντε κλικ στην επιλογή Νέα συσκευή

5: Τώρα επιλέξτε τον τύπο συσκευής που θέλετε να αντιστοιχίσετε στην οθόνη της τηλεόρασης.

6: Στη συνέχεια, επιλέξτε το μάρκα της εξωτερικής σας συσκευής

7: Επιλέξτε το Αριθμός θύρας στην οποία είναι συνδεδεμένη η εξωτερική σας συσκευή.

8: Εκτελέστε α Δοκιμή ισχύος στην τηλεόρασή σας και ελέγξτε εάν η συσκευή ανταποκρίνεται στις εντολές σας. Εάν λειτουργεί, επιλέξτε το Ναί επιλογή από το αναδυόμενο παράθυρο.

Επιλέξτε την επιλογή Power Test

8: Επιλέξτε το Εγινε επιλογή μετά την ολοκλήρωση της σύζευξης.

Επιλέξτε το κουμπί Τέλος και ολοκληρώστε τη σύζευξη του τηλεχειριστηρίου της τηλεόρασης Samsung

Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, μπορείτε να προγραμματίσετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης Samsung και να το χρησιμοποιήσετε ως τηλεχειριστήριο Universal και να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλες συσκευές.

FAQ

Τι να κάνετε όταν το τηλεχειριστήριο τηλεόρασης Samsung δεν λειτουργεί;

Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης ή τη μη σύζευξη του τηλεχειριστηρίου τηλεόρασης Samsung με την τηλεόραση, μπορείτε να ελέγξετε τις μπαταρίες του τηλεχειριστηρίου της τηλεόρασης. Επίσης, αναζητήστε οποιαδήποτε φυσική ζημιά στο τηλεχειριστήριο. Επιτέλους, μπορείτε να επαναφέρετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης Samsung και να δοκιμάσετε να ελέγξετε την Smart TV.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4884

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *