δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

10 καλύτερα δωρεάν προγράμματα για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά προγραμμάτων οδήγησης των Windows

Μια από τις πιο κρίσιμες πτυχές του λειτουργικού συστήματος Windows είναι τα προγράμματα οδήγησης και θα πρέπει να λαμβάνετε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας των προγραμμάτων οδήγησης για να προστατεύσετε τα βασικά αρχεία προγραμμάτων οδήγησης. Έτσι, για να κάνουμε τα πράγματα εύκολα, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές που βασίζονται σε σύννεφο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των προγραμμάτων οδήγησης σας.

10 καλύτερα δωρεάν λογισμικά για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά προγραμμάτων οδήγησης των Windows

Αυτά τα λογισμικά Windows Driver Backup θα σας επιτρέψουν να αντιγράψετε, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να εξαγάγετε τα προγράμματα οδήγησης όποτε θέλετε. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε το το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας προγραμμάτων οδήγησης των Windows μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα.

1. DriverMax

DriverMax

Το DriverMax είναι ένα από τα καλύτερα λογισμικά Windows Driver Backup που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Το καλύτερο πράγμα για το DriverMax είναι ότι διαθέτει μια καλά οργανωμένη διεπαφή που μπορεί να εγκαταστήσει ή να ενημερώσει προγράμματα οδήγησης για εσάς.

Εκτός από αυτό, το DriverMax μπορεί επίσης να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρει τα προγράμματα οδήγησης που είναι εγκατεστημένα στο σύστημά σας. Το βοηθητικό πρόγραμμα επισκευής προγραμμάτων οδήγησης του DriverMax μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων που σχετίζονται με τα προγράμματα οδήγησης στον υπολογιστή σας.

2. Διπλός οδηγός

Διπλός οδηγός

Το Double Driver είναι ένα εργαλείο διαχείρισης προγραμμάτων οδήγησης all-in-one για λειτουργικό σύστημα Windows 10.

Το λογισμικό παραθέτει όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, να τα επαναφέρετε και να τα αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση. Το Double Driver παραθέτει επίσης τα στοιχεία του προγράμματος οδήγησης, όπως έκδοση προγράμματος οδήγησης, ημερομηνία, πάροχο κ.λπ.

3. Driver Magician Lite

Driver Magician Lite

Η διεπαφή χρήστη του Driver Magician Lite μπορεί να μην είναι ένα δυνατό σημείο, αλλά δεν χάνει καμία βασική δυνατότητα.

Σε σύγκριση με όλα τα άλλα εργαλεία, το Driver Magician Lite είναι αρκετά ελαφρύ και εύκολο στη χρήση. Σαρώνει αυτόματα όλα τα προγράμματα οδήγησης που είναι εγκατεστημένα στο σύστημά σας. Επίσης, σας επιτρέπει να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης με μη αυτόματο τρόπο.

4. SlimDrivers

SlimDrivers

Λοιπόν, το SlimDrivers είναι ελαφρώς διαφορετικό σε σύγκριση με όλα τα άλλα που αναφέρονται παραπάνω. Το SlimDrivers είναι ένα εργαλείο ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης που βασίζεται σε σύννεφο και συνοδεύεται επίσης από δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς.

Αυτό είναι ένα εργαλείο προγράμματος οδήγησης all-in-one για τον υπολογιστή σας με Windows, που σας βοηθά να βρείτε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τα παλιά.

5. DriverEasy

DriverEasy

Όπως το SlimDrivers, το DriverEasy είναι ένα άλλο καλύτερο εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας προγραμμάτων οδήγησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Το καλύτερο πράγμα για το DriverEasy είναι ότι μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των προγραμμάτων οδήγησης σας σε τρία εύκολα βήματα.

Το πρώτο περιλαμβάνει τη σάρωση για τα προγράμματα οδήγησης, το δεύτερο περιλαμβάνει την επιλογή και το τρίτο είναι η λήψη αντιγράφου ασφαλείας. Εκτός από αυτό, το DriverEasy μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να συλλάβει τις πληροφορίες υλικού του υπολογιστή σας.

6. EaseUS DriverHandy

EaseUS DriverHandy

Δεδομένου ότι τα ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης είναι πολύ σημαντικά για την ομαλή λειτουργία των υπολογιστών και των αξεσουάρ σας, το EaseUS έχει δημιουργήσει ένα καταπληκτικό βοηθητικό πρόγραμμα ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης.

Το βοηθητικό πρόγραμμα ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης του EaseUS είναι γνωστό ως EaseUS DriverHandy, ένα premium πρόγραμμα ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης προγραμμάτων οδήγησης. Αν και το DriverHandy είναι κυρίως γνωστό ως πρόγραμμα ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης, έχει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τα υπάρχοντα προγράμματα οδήγησης.

Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε λήψη και αποθήκευση προγραμμάτων οδήγησης για οποιονδήποτε άλλο υπολογιστή. Συνολικά, το EaseUS DriverHandy είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά προγραμμάτων οδήγησης στα Windows.

7. Ταλέντο οδηγού

Ταλέντο οδηγού

Το Driver Talent, που παλαιότερα ονομαζόταν DriveTheLife, είναι ένα από τα καλύτερα και εύχρηστα εργαλεία για την εύρεση ξεπερασμένων προγραμμάτων οδήγησης.

Εκτός από ξεπερασμένα προγράμματα οδήγησης, το Driver Talent μπορεί επίσης να βρει κατεστραμμένα προγράμματα οδήγησης. Η διεπαφή χρήστη του Driver Talent είναι απλή και είναι διαθέσιμη για λειτουργικά συστήματα Windows 7, Windows 8 και Windows 10.

8. DriverBackup!

DriverBackup!

Αν ψάχνετε για ένα φιλικό προς το χρήστη εργαλείο των Windows 10 για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά προγραμμάτων οδήγησης των Windows, τότε το DriverBackup! μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Μάντεψε? Το εργαλείο μπορεί να σαρώσει αποτελεσματικά για προγράμματα οδήγησης και να δημιουργήσει ένα αρχείο αντιγράφου ασφαλείας. Εκτός από αυτό, DriverBackup! πήρε επίσης την αποκατάσταση και την αφαίρεση με επιλογές γραμμής εντολών.

9. Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης AVG

Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης AVG

Αν και δεν είναι δωρεάν, το AVG Driver Updater είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για να διορθώσετε και να ενημερώσετε εύκολα το πρόγραμμα οδήγησης της συσκευής σας. Το εργαλείο μπορεί να αναγνωρίσει γρήγορα προγράμματα οδήγησης, οδηγώντας σε παγώματα υπολογιστή, σφάλματα και σφάλματα και προβλήματα συνδεσιμότητας.

Το εργαλείο βρίσκει και ενημερώνει αυτόματα όλα τα κατεστραμμένα και παλιά προγράμματα οδήγησης. Ωστόσο, το AVG Driver Updater είναι αρκετά ακριβό.

10. Δωρεάν Προσκοπισμός Οδηγών

Δωρεάν Προσκοπισμός Οδηγών

Το Free Driver Scout είναι ένα άλλο καλύτερο λογισμικό ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης για Windows 10 που μπορεί να ενημερώσει όλα τα παλιά προγράμματα οδήγησης.

Είναι ενδιαφέρον ότι το Free Driver Scout επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν προκαθορισμένες σαρώσεις χρονοδιαγράμματος καθημερινά, εβδομαδιαία ή μηνιαία. Το βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας προγραμμάτων οδήγησης μπορεί επίσης να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας όλων των εγκατεστημένων προγραμμάτων οδήγησης με λίγα μόνο κλικ.

Επομένως, αυτά είναι τα καλύτερα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τα προγράμματα οδήγησης των Windows. Εάν γνωρίζετε άλλα εργαλεία όπως αυτά, αφήστε το όνομα στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να διορθώσετε Τα Windows δεν μπόρεσαν να μορφοποιήσουν το Pen Drive

Πώς να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης στα Windows 11

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4888

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *