Πώς να απενεργοποιήσετε τα αιτήματα συνομιλίας και τα προσωπικά μηνύματα στο Reddit

Αν και δεν υπάρχει έλλειψη ιστοτόπων συζήτησης, οι χρήστες εξακολουθούν να αναζητούν μια πλατφόρμα με μια μεγάλη κοινότητα με άλλους να μοιράζονται το ίδιο ενδιαφέρον με το δικό σας.

Το Reddit είναι ακριβώς ο ιστότοπος που χρειάζεστε αν ψάχνετε για έναν τέτοιο ιστότοπο. Είναι ένας ιστότοπος που βασίζεται σε φόρουμ και σας συνδέει με ομοϊδεάτες σας για να συζητήσετε διάφορα θέματα.

Εάν διαβάζετε αυτό το άρθρο, το πιθανότερο είναι ότι είστε ήδη μέλος της κοινότητας που μοιάζει με φόρουμ και ίσως ψάχνετε τρόπους για να κάνετε τη συνομιλία και το προσωπικό σας μήνυμα πιο ιδιωτικά.

Το Reddit επιτρέπει στους χρήστες του να επικοινωνούν μέσω προσωπικών μηνυμάτων ή συνομιλίας, αλλά μερικοί άνθρωποι θέλουν να αποφύγουν την ενόχληση από τους spammers. Δεδομένου ότι ο καθένας μπορεί να εγγραφεί στον ιστότοπο δωρεάν, ο αριθμός ανεπιθύμητων μηνυμάτων είναι συνήθως υψηλός και μπορεί να λάβετε εκατοντάδες αιτήματα συνομιλίας και προσωπικά μηνύματα από spammers.

Απενεργοποιήστε τα αιτήματα συνομιλίας και τα προσωπικά μηνύματα στο Reddit

Επομένως, εάν θέλετε να εξαλείψετε όλα τα αιτήματα συνομιλίας και τα προσωπικά μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας Reddit, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για να δΑιτήματα συνομιλίας και προσωπικά μηνύματα στο Reddit. Ας αρχίσουμε.

Απενεργοποιήστε τα αιτήματα συνομιλίας και τα προσωπικά μηνύματα στον υπολογιστή Reddit

Εάν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο του Reddit σε υπολογιστή, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να απενεργοποιήσετε τα αιτήματα συνομιλίας και τα προσωπικά μηνύματα. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το Reddit.com. Επόμενο, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Reddit.

2. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενη λίστα εικονίδιο δίπλα στο όνομα χρήστη και το Avatar στο Reddit.

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε ‘Ρυθμίσεις χρήστη‘.

4. Μεταβείτε στο Συνομιλία & Μηνύματα καρτέλα στην οθόνη Ρυθμίσεις χρήστη.

5. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο ‘Ποιος μπορεί να σας στείλει αίτημα συνομιλίας‘.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Reddit (PC & Mobile)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. Θα βρείτε τρεις επιλογές: Όλοι, Λογαριασμοί Παλαιότεροι από 30 ημέρες και Κανείς.

7. Επιλέξτε ‘ΚανείςΕάν δεν θέλετε να σας στέλνει κανένας αιτήματα συνομιλίας.

8. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο ‘Ποιος μπορεί να σας στείλει προσωπικά μηνύματα‘ Επόμενο.

9. Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε προσωπικά μηνύματα από κανέναν, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε ‘Κανείς‘.

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να απενεργοποιήσετε τα αιτήματα συνομιλίας και τα προσωπικά μηνύματα στην επιφάνεια εργασίας του Reddit.

 

Reddit Απενεργοποίηση απευθείας μηνυμάτων και αιτημάτων συνομιλίας (κινητά)

Μπορείτε επίσης να βασιστείτε στην εφαρμογή Reddit για κινητά για να απενεργοποιήσετε τα άμεσα μηνύματα και τα αιτήματα συνομιλίας. Τα βήματα είναι ελαφρώς διαφορετικά από την επιφάνεια εργασίας. ακολουθήστε τα βήματα που μοιραστήκαμε παρακάτω.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Reddit για κινητά και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο προφίλ σας ‘Avatar‘ στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

4. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πατήστε ‘Ρυθμίσεις λογαριασμούκάτω από την ενότητα Γενικά.

Πώς να προβάλετε και να διαγράψετε το ιστορικό Reddit(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω στο Αποκλεισμός και δικαιώματα Ενότητα.

Πώς να εγκαταστήσετε το Reddit Addon στο Kodi(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. Στην ενότητα Αποκλεισμός και δικαιώματα, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για το ‘Να επιτρέπονται αιτήματα συνομιλίας‘. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τα άμεσα μηνύματα, απενεργοποιήστε επίσης την εναλλαγή για το ‘Επιτρέπονται τα άμεσα μηνύματα‘.

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να απενεργοποιήσετε τα αιτήματα συνομιλίας και τα άμεσα μηνύματα στην εφαρμογή Reddit για Android.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα ChatGPT 429 Πάρα πολλά αιτήματα (7 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Πώς να διαγράψετε το μήνυμα συνομιλίας Reddit;

Αφού απενεργοποιήσετε τα αιτήματα συνομιλίας, μπορεί να θέλετε να διαγράψετε υπάρχοντα αιτήματα. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων. Αυτό θα διαγράψει το μήνυμα συνομιλίας.

Πώς να διαγράψετε προσωπικά μηνύματα στο Reddit;

Για να διαγράψετε προσωπικά μηνύματα στο Reddit, πρέπει να ανοίξετε τα Μηνύματα και να επιλέξετε το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε. Στη συνέχεια, πατήστε στο κουμπί Διαγραφή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Reddit για κινητά για να διαγράψετε προσωπικά μηνύματα.

Πώς να διαγράψετε μαζικά συνομιλίες στο Reddit;

Δυστυχώς, δεν υπάρχει ακόμη διαθέσιμη επιλογή μαζικής διαγραφής στην εφαρμογή Reddit για υπολογιστές ή για κινητά. Ωστόσο, πολλές επεκτάσεις και εφαρμογές τρίτων σάς επιτρέπουν να το κάνετε.

Πώς να απενεργοποιήσετε τα ιδιωτικά μηνύματα στο Reddit;

Στην έκδοση web του Reddit, έχετε την επιλογή να απενεργοποιήσετε τα Προσωπικά Μηνύματα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις χρήστη > Συνομιλία και μηνύματα > Ποιος μπορεί να σας στείλει ιδιωτικό μήνυμα. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα του και επιλέξτε «Κανένας».

Διαβάστε επίσης: Πώς να περιηγηθείτε στο Reddit ανώνυμα

Δεδομένου ότι το Reddit είναι δωρεάν για όλους, οι spammers βρίσκονται ψηλά στην πλατφόρμα. Μερικές φορές, μπορεί να λαμβάνετε προσωπικά μηνύματα και αιτήματα συνομιλίας από αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, των οποίων ο μόνος σκοπός είναι να σας σαρώσουν. Επομένως, χρησιμοποιήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί και απενεργοποιήστε τα αιτήματα συνομιλίας και τα προσωπικά μηνύματα από άγνωστους χρήστες. Εάν πιστεύετε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *