Πώς να απενεργοποιήσετε τα πλαίσια ελέγχου στα Windows 11

Τα πλαίσια ελέγχου σάς επιτρέπουν να επιλέξετε πολλά αρχεία στην Εξερεύνηση αρχείων στα Windows 11. Εάν προτιμάτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό.

Όταν επιλέγετε στοιχεία στην Εξερεύνηση αρχείων, εμφανίζεται ένα μικρό πλαίσιο ελέγχου δίπλα σε κάθε εικονίδιο αρχείου και φακέλου για να διευκολύνει την επιλογή στοιχείων. Είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή, αλλά μπορεί να θέλετε να απενεργοποιήσετε τα πλαίσια ελέγχου στοιχείων στα Windows 11.

Ενώ η λειτουργία πλαισίου ελέγχου είναι χρήσιμη σε συσκευές με οθόνη αφής, ίσως προτιμάτε να επιλέξετε στοιχεία χρησιμοποιώντας Βάρδια ή Ctrl συν ένα κλικ για να επιλέξετε διαφορετικά πράγματα. Όταν τα πλαίσια ελέγχου δεν υπάρχουν, θα έχετε μια πιο καθαρή αναζήτηση για την εμπειρία της Εξερεύνησης αρχείων.

Εάν θέλετε να απορρίψετε τα πλαίσια ελέγχου για στοιχεία στην Εξερεύνηση αρχείων και στην επιφάνεια εργασίας, θα σας δείξουμε πώς.

Πώς να διορθώσετε τις καρτέλες της Εξερεύνησης αρχείων που δεν εμφανίζονται στα Windows 11;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Aκολουθήστε μας στο facebook

Πώς να αφαιρέσετε τα πλαίσια ελέγχου από αρχεία και φακέλους στα Windows 11

Τα πλαίσια ελέγχου δίπλα σε αρχεία, φακέλους και άλλα εικονίδια αποτελούν μέρος της εμπειρίας των Windows για μεγάλο χρονικό διάστημα (από τα Vista). Θα βρείτε τα πλαίσια ελέγχου στα εικονίδια των στοιχείων στην Εξερεύνηση αρχείων.

Απενεργοποιήστε τα πλαίσια ελέγχου στα Windows 11

Δεδομένου ότι η δυνατότητα είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, τα πλαίσια ελέγχου εμφανίζονται επίσης σε εικονίδια και άλλα στοιχεία στην επιφάνεια εργασίας σας.

Ωστόσο, μπορείτε να αφαιρέσετε τα πλαίσια ελέγχου εάν δεν τα χρησιμοποιείτε, εάν διαπιστώσετε ότι σας εμποδίζουν ή θέλετε μια πιο καθαρή εμπειρία διεπαφής χρήστη στον υπολογιστή σας Windows 11.

Το iPhone 15 Pro Max «έσπασε ρεκόρ»(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Για να καταργήσετε τα πλαίσια ελέγχου από τα εικονίδια στα Windows 11:

  1. Τύπος Πλήκτρο Windows + E για να εκκινήσετε την Εξερεύνηση αρχείων ή να την ανοίξετε από το εικονίδιο της γραμμής εργασιών.Απενεργοποιήστε τα πλαίσια ελέγχου στα Windows 11 Απενεργοποιήστε τα πλαίσια ελέγχου στα Windows 11
  2. Με Εξερεύνηση αρχείων ανοίξτε, κάντε κλικ στο Θέα κουμπί στην επάνω γραμμή εργαλείων.Απενεργοποιήστε τα πλαίσια ελέγχου στα Windows 11
  3. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε προβολήκαι κάντε κλικ στο Πλαίσια ελέγχου στοιχείου ρύθμιση για να το αποεπιλέξετε.
  4. Τα πλαίσια ελέγχου δεν θα εμφανίζονται πλέον δίπλα στα στοιχεία. Ωστόσο, εάν θέλετε να το αλλάξετε ξανά για να χρησιμοποιήσετε πλαίσια ελέγχου, ανοίξτε Εξερεύνηση αρχείων και επιλέξτε Πλαίσια ελέγχου Προβολή > Στοιχείο για να το ενεργοποιήσετε ξανά.

“Κάντε το Σαλόνι σας Έξυπνο! Αποκτήστε Το Καλύτερο Android TV Box σε Προσφορά!” Κωδικός Κουπονιού 10% έκπτωση “ mecoolbestandroid “

Πώς να απενεργοποιήσετε τα πλαίσια ελέγχου από τις επιλογές φακέλων στα Windows

Εάν δεν θέλετε τα πλαίσια ελέγχου δίπλα σε στοιχεία στα Windows, μπορείτε επίσης να τα απενεργοποιήσετε Επιλογές Εξερεύνηση αρχείων. Η χρήση αυτών των βημάτων παράγει το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά είναι ένας άλλος τρόπος για να το κάνετε.

Για να απενεργοποιήσετε τα πλαίσια ελέγχου μέσω των Επιλογών της Εξερεύνησης αρχείων:

  1. Πάτα το κλειδί Windows να αναδείξει το Αρχικο ΜΕΝΟΥ.
  2. Ψάχνω για Επιλογές Εξερεύνηση αρχείων και επιλέξτε το κορυφαίο αποτέλεσμα.Απενεργοποιήστε τα πλαίσια ελέγχου στα Windows 11
  3. Επίλεξε το Θέα καρτέλα στο επάνω μέρος όταν το Επιλογές Εξερεύνηση αρχείων εμφανίζεται το παράθυρο.
  4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω το Προηγμένες ρυθμίσεις μενού και αποεπιλέξτε το Χρησιμοποιήστε τα πλαίσια ελέγχου για να επιλέξετε στοιχεία επιλογή.
  5. Κάντε κλικ Ισχύουν και Εντάξει για να επαληθεύσετε την αλλαγή.

Αφού ακολουθήσετε τα βήματα, τα πλαίσια ελέγχου δεν θα εμφανίζονται πλέον δίπλα σε φακέλους και άλλα στοιχεία στα Windows 11. Εάν θέλετε να το ενεργοποιήσετε ξανά, επιστρέψτε στο Επιλογές Εξερεύνηση αρχείων και ελέγξτε Χρησιμοποιήστε πλαίσια ελέγχου για να επιλέξετε στοιχεία. Εναλλακτικά, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα πλαίσια ελέγχου από την Εξερεύνηση αρχείων.

Προσαρμογή της Εξερεύνησης αρχείων στα Windows 11

Όποια και αν είναι η συλλογιστική σας για την απενεργοποίηση των πλαισίων ελέγχου στα Windows 11, η διαδικασία είναι απλή μέσω του File Explorer. Μπορείτε πάντα να επαναφέρετε τη λειτουργικότητα επαναλαμβάνοντας αυτά τα βήματα στη συνέχεια. Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρετε ότι εάν δεν είστε ακόμα στα Windows 11, μπορείτε να αφαιρέσετε τα πλαίσια ελέγχου στα Windows 10 εξίσου εύκολα.

Υπάρχουν άλλοι τρόποι διαχείρισης των αρχείων και των φακέλων σας στα Windows 11. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Tabs για ευκολότερη διαχείριση δεδομένων. Και στα Windows 11, μπορείτε να διαμορφώσετε μια μονάδα δίσκου από την Εξερεύνηση αρχείων.

Τα Windows 11 έλαβαν μια σημαντική αναθεώρηση διεπαφής χρήστη. ορισμένα πράγματα είναι πιο δύσκολο να εντοπιστούν. Επομένως, εάν είστε νέοι στο λειτουργικό σύστημα, μάθετε πώς μπορείτε να βρείτε τη ρύθμιση επιλογών στην Εξερεύνηση αρχείων. Και παρόλο που είναι απαραίτητο να παρέχεται πρόσβαση στα αρχεία, μερικές φορές τα πράγματα δεν λειτουργούν—αν συμβεί αυτό, θα πρέπει να διορθώσετε το File Explorer να μην λειτουργεί στη συνέχεια.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4889

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *