λειτουργία Μην ενοχλείτε στο Android

Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε στο Android

Το Do Not Disturb (DND) περιορίζει την απόσπαση της προσοχής και βελτιώνει την εστίαση με τη σίγαση των ειδοποιήσεων και των ειδοποιήσεων. Μπορείτε ακόμη να διαμορφώσετε τη λειτουργία για να σιωπά τις ειδοποιήσεις από συγκεκριμένες εφαρμογές ή επαφές.

Εάν ενεργοποιήσατε το DND κατά λάθος ή δεν χρειάζεται πλέον να θέσετε σε σίγαση τις ειδοποιήσεις, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το απενεργοποιήσετε.

Απενεργοποιήστε το Do Not Disturb (Stock Android)

Τα τηλέφωνα Google Pixel και οι συσκευές Android One εκτελούν συνήθως το βασικό ή καθαρό λειτουργικό σύστημα Android, που συνήθως ονομάζεται Stock Android. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε από το μενού Ρυθμίσεις ή τον Πίνακα ειδοποιήσεων σε στοκ συσκευές Android.

Απενεργοποιήστε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε από τον πίνακα ειδοποιήσεων

 1. Σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης του τηλεφώνου σας για να ανοίξετε τον Πίνακα ειδοποιήσεων.
 2. Εντοπίστε το Μην ενοχλείτε εικονίδιο και πατήστε το για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

Απενεργοποιήστε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε στο μενού Ρυθμίσεις

 1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή και επιλέξτε ΉχοςΉχος & δόνηση).
 2. Παρακέντηση Μην ενοχλείτε.
 3. Πατήστε το Απενεργοποιήστε τώρα κουμπί για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε στη συσκευή.

Ελέγξτε την ενότητα “Χρονολόγια” και απενεργοποιήστε όλα τα διαμορφωμένα προγράμματα “Μην ενοχλείτε”.

 1. Παρακέντηση Δρομολόγια και αποεπιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα σε ένα πρόγραμμα Μην ενοχλείτε για να το απενεργοποιήσετε.

Απενεργοποιήστε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε σε τηλέφωνα Samsung

Τα βήματα για την απενεργοποίηση του Do Not Disturb σε συσκευές Samsung είναι ελαφρώς διαφορετικά (από το stock Android). Αυτό οφείλεται σε διαφορές στη διεπαφή χρήστη, τη σχεδίαση και το δέρμα του λογισμικού.

Σε τηλέφωνα ή tablet Samsung, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε από το Κέντρο ειδοποιήσεων, τον πίνακα Γρήγορων ρυθμίσεων, τις Ρυθμίσεις συστήματος ή χρησιμοποιώντας το Bixby.

Απενεργοποιήστε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε από το Κέντρο ειδοποιήσεων

Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε σε συσκευές Samsung Galaxy, εμφανίζεται ένα πλακίδιο “Μην ενοχλείτε ενεργοποιημένο” στο Κέντρο ειδοποιήσεων. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Do Not Disturb από το πλακίδιο ειδοποιήσεων.

 1. Σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης της συσκευής σας για να ανοίξετε το Κέντρο ειδοποιήσεων.
 2. Πατήστε το εικονίδιο βέλους που βλέπει προς τα κάτω στο πλακίδιο «Μην ενοχλείτε ενεργοποιημένο».
 3. Παρακέντηση Σβήνω για να απενεργοποιήσετε το Do Not Disturb.

Δεν μπορείτε να βρείτε το “Μην ενοχλείτε” στον πίνακα “Γρήγορες ρυθμίσεις”; Πατήστε το εικονίδιο μενού με τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε ΕπεξεργασίαΚουμπιά επεξεργασίας).

Πατήστε παρατεταμένα το Μην ενοχλείτε εικονίδιο, σύρετέ το στο Γρήγορες ρυθμίσεις περιοχή και πατήστε Εγινε.

Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το Do Not Disturb στη συσκευή σας Android.

Απενεργοποιήστε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε από το μενού Γρήγορες ρυθμίσεις

 1. Σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης της συσκευής σας και εντοπίστε Μην ενοχλείτε. Το Do Not Disturb είναι ενεργό εάν το πλακίδιο έχει μπλε επισήμανση ή χρώμα φόντου.
 2. Πατήστε το Εικονίδιο “Μην ενοχλείτε”. για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε στη συσκευή σας.

Απενεργοποιήστε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε από το μενού ρυθμίσεων

 1. Ανοίξτε το τηλέφωνό σας Ρυθμίσεις εφαρμογή και επιλέξτε Ειδοποιήσεις.
 2. Επιλέγω Μην ενοχλείτε.
 3. Απενεργοποιήστε το Μην ενοχλείτε επιλογή.

Επιπλέον, ελέγξτε την ενότητα “Προγραμματισμός” και απενεργοποιήστε οποιοδήποτε πρόγραμμα “Μην ενοχλείτε” που δεν χρειάζεστε πλέον.

Απενεργοποιήστε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε χρησιμοποιώντας το Bixby

Αν έχετε ρυθμίσει Bixby στη συσκευή σας Samsungμπορείτε να απενεργοποιήσετε το Do Not Disturb hands-free χρησιμοποιώντας τον εικονικό βοηθό.

Ξεκλειδώστε το τηλέφωνό σας και πείτε: “Γεια Bixby, απενεργοποιήστε το μην ενοχλείτε”. ή “Γεια Bixby, απενεργοποιήστε τη λειτουργία “μην ενοχλείτε”.

Εάν το Bixby δεν ανταποκρίνεται, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί της συσκευής σας Πλαϊνό κουμπί για να καλέσετε το Bixby και να επαναλάβετε την εντολή.

Απενεργοποιήστε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε για λειτουργίες και ρουτίνες

Η Samsung σάς επιτρέπει να δημιουργείτε λειτουργίες ή ρουτίνες που ενεργοποιούν αυτόματα ορισμένες λειτουργίες στην κινητή συσκευή σας. Στη λειτουργία οδήγησης, για παράδειγμα, μπορείτε να διαμορφώσετε το τηλέφωνό σας ώστε να ενεργοποιεί τη λειτουργία Μην ενοχλείτε, να αλλάζει ταπετσαρίες, να διαβάζει δυνατά τις ειδοποιήσεις ή να αλλάζει την ένταση του πολυμέσου όταν συνδέεται στο Bluetooth του αυτοκινήτου σας.

Εάν μια λειτουργία ή μια ρουτίνα ενεργοποιεί αυτόματα τη λειτουργία Μην ενοχλείτε, θα πρέπει να μπορείτε να την απενεργοποιήσετε στο Κέντρο ειδοποιήσεων.

Σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης σας, αναπτύξτε την κάρτα «Μην ενοχλείτε ενεργοποιημένη» και πατήστε Σβήνω.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διαμορφώσετε μια λειτουργία ή μια ρουτίνα ώστε να σταματήσει η αυτόματη ενεργοποίηση της λειτουργίας Μην ενοχλείτε.

 1. Παω σε Ρυθμίσεις > Λειτουργίες και Ρουτίνες και επιλέξτε οποιαδήποτε λειτουργία ή ρουτίνα είναι ενεργή ή ενεργοποιημένη.
 2. Επιλέξτε την (ενεργή) Λειτουργία ή Ρουτίνα που ενεργοποιεί αυτόματα τη λειτουργία Μην ενοχλείτε.
 3. Πατήστε το Μην ενοχλείτε εναλλαγή για να το απενεργοποιήσετε.

Απενεργοποιήστε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε χρησιμοποιώντας τον Βοηθό Google

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές εάν έχετε ρυθμίσει τον Βοηθό Google στη συσκευή σας Android.

Ξεκλειδώστε το τηλέφωνό σας και πείτε, “Hey, Google! Απενεργοποιήστε το μην ενοχλείτε.” ή “OK, Google! Απενεργοποιήστε το μην ενοχλείτε.”

Θα πρέπει να ακούσετε μια απάντηση “Απενεργοποίηση Μην ενοχλείτε”. Παρακέντηση Εντάξει για την απόρριψη του Βοηθού Google.

Το Do Not Disturb είναι απενεργοποιημένο

Αυτές είναι οι διαθέσιμες μέθοδοι για την απενεργοποίηση του Do Not Disturb σε συσκευές Android. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα για να ενεργοποιήσετε ξανά τη δυνατότητα στη συσκευή σας.

Διαβάστε επίσης:10 καλύτερες εφαρμογές Do Not Disturb (DND) για Android

Θα σβήσει ο συναγερμός μου στη λειτουργία Μην ενοχλείτε;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *