οθόνη Always On

Πώς να απενεργοποιήσετε την οθόνη Always On στο iPhone

Το iOS διαθέτει μια λειτουργία πάντα στην οθόνη που έκανε το ντεμπούτο του με το μοντέλο iPhone 14 Pro. Εάν διαθέτετε το πιο πρόσφατο iPhone, έχετε ήδη αυτήν τη δυνατότητα.

Τι είναι η Always On Display σε ένα iPhone;

Η οθόνη Always-On είναι μια δυνατότητα που διατηρεί την οθόνη κλειδώματος του iPhone σας συνεχώς ενεργοποιημένη, ακόμα και όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη.

Η ιδέα πίσω από αυτήν τη δυνατότητα είναι να διατηρείται η οθόνη κλειδώματος θαμπή ενώ εξακολουθεί να δείχνει τις ειδοποιήσεις, την ημερομηνία ή την ώρα ή τα γραφικά στοιχεία.

Η λειτουργία είναι πολύ χρήσιμη, καθώς σας επιτρέπει να ελέγχετε σημαντικές ειδοποιήσεις, την ημερομηνία ή την ώρα και να βλέπετε τα γραφικά στοιχεία σας χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσετε το iPhone.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Το iPhone εμφανίζει λανθασμένη ώρα οθόνης;

Ποια μοντέλα iPhone έχουν την οθόνη Always On;

Εάν διαθέτετε ένα από αυτά τα μοντέλα iPhone, θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Always-On Display.

  • iPhone 14 Pro
  • iPhone 14 Pro Max
  • iPhone 15 Pro
  • iPhone 15 Pro Max

Γιατί πρέπει να απενεργοποιήσετε την οθόνη πάντα ενεργοποιημένη;

Παρόλο που η οθόνη Always-On είναι μια εξαιρετική δυνατότητα, μπορεί να θέλετε να την αφαιρέσετε για συγκεκριμένο λόγο.

Πρώτον, εάν η μπαταρία του iPhone σας υποβαθμίζεται, η συνεχής ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας θα οδηγήσει σε ταχύτερη εξάντληση της μπαταρίας.

Μπορεί επίσης να θέλετε να απαλλαγείτε από την Always-On Display για να διατηρήσετε τις ειδοποιήσεις σας ιδιωτικές. Τέλος πάντων, όποιος και αν είναι ο λόγος, η δυνατότητα μπορεί να απενεργοποιηθεί ή να προσαρμοστεί απευθείας από τις Ρυθμίσεις του iPhone.

Διαβάστε επίσης :Τα καλύτερα φίλτρα κάμερας iPhone

Η οθόνη πάντα ενεργοποιημένη εξαντλεί πραγματικά την μπαταρία;

Η λειτουργία Always On Display του iPhone εξαντλεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά είναι ελάχιστη. Η αποστράγγιση της μπαταρίας είναι ελάχιστη επειδή μειώνει τη φωτεινότητα της οθόνης και μειώνει τον ρυθμό ανανέωσης.

Η εξάντληση της μπαταρίας σε ένα iPhone εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως οι εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο, το θέμα που χρησιμοποιείτε και οπτικές λειτουργίες.

Ωστόσο, εάν η υγεία της μπαταρίας του iPhone σας υποβαθμίζεται, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία για να εξοικονομήσετε επιπλέον ποσότητα μπαταρίας.

Πώς απενεργοποιείτε την Always-On Display σε ένα iPhone;

Είναι πολύ εύκολο να απενεργοποιήσετε την Always-On Display στο iPhone σας. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

απενεργοποιήστε την Always-On Display σε ένα iPhone

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Οθόνη & Φωτεινότητα.

3. Στην οθόνη Display & Brightness, κάντε κύλιση προς τα κάτω και βρείτε το Πάντα ανοιχτό. Απλώς απενεργοποιήστε τον διακόπτη που βρίσκεται δίπλα του.

Πώς προσαρμόζετε την οθόνη Always On στο iPhone;

Εάν δεν θέλετε να απενεργοποιήσετε την Πάντα ενεργή οθόνη, μπορείτε να την προσαρμόσετε ώστε να εμφανίζει μία ή και τις δύο ειδοποιήσεις και ταπετσαρίες σας.

Προσαρμόστε την οθόνη Always On στο iPhone

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Πάντα σε οθόνη.

3. Τώρα, ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε οποιαδήποτε από τις επιλογές προσαρμογής, όπως η “Εμφάνιση ταπετσαρίας” ή “Εμφάνιση ειδοποιήσεων”.

Αυτός ο οδηγός εξηγεί τι εμφανίζεται πάντα σε οθόνη (AOD) στα iPhone και πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια με αυτό το θέμα στα σχόλια. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *