Πώς να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση τοποθεσίας σε συσκευή Android (2 μέθοδοι)

Πριν από λίγες ημέρες, μοιραστήκαμε έναν λεπτομερή οδηγό για την απενεργοποίηση της παρακολούθησης τοποθεσίας στα Windows 11. Σήμερα, θα συζητήσουμε την απενεργοποίηση της παρακολούθησης τοποθεσίας σε μια συσκευή Android. Ακριβώς όπως οι συσκευές Windows, το Android παρακολουθεί επίσης την τοποθεσία σας για διάφορους σκοπούς.

Με την παρακολούθηση τοποθεσίας, οι εφαρμογές που βασίζονται στη λειτουργικότητα GPS σάς δείχνουν ακριβείς πληροφορίες. Εφαρμογές όπως Πλοήγηση GPS, Χάρτες, Καιρός, ειδήσεις κ.λπ., χρησιμοποιούν τα στοιχεία της τοποθεσίας σας για να παρέχουν σχετικές πληροφορίες.

Σε αντίθεση με τα Windows, η απενεργοποίηση της παρακολούθησης τοποθεσίας στο Android είναι αρκετά απλή. πρέπει να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία GPS του smartphone σας. Επιπλέον, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση τοποθεσίας στον Λογαριασμό σας Google.

10 καλύτερες εφαρμογές μέτρησης βημάτων για Android το 2022

2 τρόποι για να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση τοποθεσίας στη συσκευή Android

Εάν παίρνετε πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητο, ίσως θέλετε ακόμη και να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση τοποθεσίας Google στη συσκευή σας Android. Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα για την πλήρη απενεργοποίηση της παρακολούθησης τοποθεσίας στο Android. Ας τσεκάρουμε.

1) Πώς να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση τοποθεσίας

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα απενεργοποιήσουμε τη δυνατότητα τοποθεσίας (GPS) του Android μας για να απενεργοποιήσουμε την παρακολούθηση τοποθεσίας. Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το συρτάρι της εφαρμογής Android και επιλέξτε Ρυθμίσεις .

 

2. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στην Τοποθεσία .

 

3. Στην επόμενη οθόνη, απενεργοποιήστε το διακόπτη για την τοποθεσία .

 

4. Εναλλακτικά, μπορείτε να τραβήξετε προς τα κάτω τον πίνακα ειδοποιήσεων και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία GPS . Αυτό θα απενεργοποιήσει επίσης την παρακολούθηση τοποθεσίας.

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτό θα απενεργοποιήσει την παρακολούθηση τοποθεσίας σε ένα smartphone Android.

 

Lamtech Android TV Box – 4K Android Media Player

2. Πώς να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση τοποθεσίας Google

Εφόσον χρησιμοποιούμε πολλές Υπηρεσίες Google στο Android μας, είναι σημαντικό να σταματήσουμε την παρακολούθηση της τοποθεσίας σας από την Google και άλλες υπηρεσίες. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση τοποθεσίας Google στη συσκευή Android .

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο Android σας και πατήστε την επιλογή Google .

 

2. Στη σελίδα Λογαριασμού Google, πατήστε στην επιλογή Διαχείριση του Λογαριασμού σας Google όπως φαίνεται παρακάτω.

 

3. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα Δεδομένα και απόρρητο παρακάτω.

 

4. Τώρα, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στην επιλογή Ιστορικό τοποθεσίας .

 

5. Στην επόμενη οθόνη, απενεργοποιήστε την επιλογή Ιστορικό τοποθεσίας.

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εμποδίσετε την Google να παρακολουθεί την τοποθεσία του Android σας.

Οι παραπάνω δύο μέθοδοι θα σας βοηθήσουν να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση τοποθεσίας στο smartphone Android σας. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση τοποθεσίας στο λειτουργικό σας σύστημα Windows 11, ακολουθήστε τον οδηγό μας –

Έτσι, αυτές είναι οι δύο καλύτερες μέθοδοι για να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση τοποθεσίας σε ένα smartphone Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

10 καλύτερες εφαρμογές ροής μουσικής για Android το 2021

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *