Πώς να αποκλείσετε και να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat

Το Snapchat συνεχίζει να είναι μια viral πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που φιλοξενεί εκατομμύρια χρήστες. Ωστόσο, ενώ χρησιμοποιείτε το Snapchat, ίσως θέλετε να αποφύγετε ένα συγκεκριμένο άτομο να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας ή να δει το περιεχόμενό σας στην εφαρμογή.

Ευτυχώς, μπορείτε εύκολα να αποκλείσετε τον λογαριασμό αυτού του ατόμου στο Snapchat. Και αν αργότερα αλλάξετε γνώμη σχετικά με τον αποκλεισμό τους, είναι εύκολο να ξεμπλοκάρετε το μπλοκαρισμένο άτομο. Ακολουθήστε τον βήμα προς βήμα οδηγό μας για να μάθετε πώς να αποκλείσετε και να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat.

Γιατί να αποκλείσετε κάποιον στο Snapchat

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να αποκλείσετε κάποιον στο Snapchat. Μπορεί να είναι ένας πρώην σύντροφος που δεν θέλετε να βλέπετε πια στη λίστα των φίλων σας ή ένας συνάδελφος από τη δουλειά από τον οποίο θέλετε να κρύψετε τις ιστορίες σας στο Snapchat. Μπορεί επίσης να είναι ένα τυχαίο άτομο που γνωρίζετε μέσω του Snapchat ή που δεν γνωρίζετε καθόλου που σας στέλνει συνέχεια ανεπιθύμητο περιεχόμενο ή διαφημίσεις.

Ανεξάρτητα από τον λόγο, ο αποκλεισμός αυτού του ατόμου αφαιρεί όλα τα ίχνη του από τον λογαριασμό σας. Και το καλύτερο μέρος είναι — δεν θα ειδοποιηθούν ότι τους αποκλείσατε και δεν θα έχουν σίγουρο τρόπο να μάθουν ότι έχουν αποκλειστεί.

Υπάρχει εναλλακτική λύση για τον αποκλεισμό κάποιου στο Snapchat;

Εάν έχετε βαρεθεί να βλέπετε τις ειδοποιήσεις από αυτό το ένα άτομο στο Snapchat, σκεφτείτε να επιλέξετε μια εναλλακτική μέθοδο. Μπορείτε απλώς να θέσετε σε σίγαση τις ειδοποιήσεις σχετικά με τη δραστηριότητά τους στην εφαρμογή.

Όταν ενεργοποιείτε αυτήν την επιλογή για έναν φίλο του Snapchat, αυτός παραμένει στη λίστα φίλων σας. Σε αντίθεση με έναν αποκλεισμένο χρήστη, ένας χρήστης σε σίγαση μπορεί ακόμα να σας στέλνει Snaps και συνομιλίες, αλλά δεν θα λάβετε ούτε μία ειδοποίηση γι’ αυτά.

Για σίγαση των ειδοποιήσεων από έναν χρήστη του Snapchat, επιλέξτε το avatar του δίπλα στο όνομά του για να μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ του. Μόλις φτάσετε, ανοίξτε το μενού με τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε Ρυθμίσεις συνομιλίας. Στη συνέχεια αλλάξτε το Ειδοποιήσεις μηνυμάτων μεταβάλλω μακριά από.

Εάν η σίγαση ενός χρήστη Snapchat δεν είναι αρκετή, αλλά εξακολουθείτε να μην θέλετε να αποκόψετε εντελώς το άτομο, μπορείτε να το αφαιρέσετε από τη λίστα φίλων σας.

Η κύρια διαφορά μεταξύ του αποκλεισμού ατόμων και της αφαίρεσης φίλων στο Snapchat είναι ότι το άτομο εξακολουθεί να μπορεί να δει το περιεχόμενο που μοιράζεστε δημόσια ακόμα και αφού το αφαιρέσετε από τη λίστα φίλων σας.

Τι είναι το Snapchat Plus και πρέπει να το αποκτήσετε;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αποκλείσετε έναν χρήστη στο Snapchat

Ο αποκλεισμός κάποιου στο Snapchat αποκρύπτει τον λογαριασμό του από εσάς και τον δικό σας από αυτόν. Δεν θα μπορούν να σας αναζητήσουν στην εφαρμογή Snapchat. Εάν δεν έχει τις επαφές σας εκτός του Snapchat, ουσιαστικά θα αποκόψετε την επαφή με αυτό το άτομο αποκλείοντάς το.

Για να αποκλείσετε κάποιον στο Snapchat, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Οι οδηγίες είναι ίδιες για χρήστες Android και iOS.

  1. Ανοίξτε το Snapchat. Εάν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας, επιλέξτε Συνδεθείτε και εισάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας.
  2. Μεταβείτε στον λογαριασμό Snapchat που θέλετε να αποκλείσετε. Μπορείτε να τα βρείτε στο δικό σας συνομιλίες στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης, ενεργοποιημένο Οι φίλοι μου λίστα ή χρησιμοποιήστε το μεγεθυντικό φακό εικονίδιο στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης για να αναζητήσετε το όνομα του φίλου σας.
  3. Αφού βρείτε τον χρήστη, πατήστε παρατεταμένα στη συνομιλία ή ανοίξτε το μενού με τις τρεις κουκκίδες και επιλέξτε Διαχειριστείτε τη Φιλία.
  1. Από το μενού, επιλέξτε ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ. Στο αναδυόμενο παράθυρο, επιλέξτε ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ για να επιβεβαιώσετε.

Αυτό είναι. Ο χρήστης έχει πλέον αποκλειστεί και όλα τα ίχνη του θα αφαιρεθούν από την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων σας. Το ιστορικό συνομιλιών σας θα διαγραφεί επίσης.

Γιατί δεν λειτουργεί το Snapchat μου; 8 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε προβλήματα Snapchat(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat

Ο αποκλεισμός κάποιου στο Snapchat δεν αποκρύπτει απλώς τον λογαριασμό σας από αυτόν, αλλά κρύβει και τον λογαριασμό του από εσάς. Εάν αποφασίσετε να τους ξεμπλοκάρετε ή να τους στείλετε αίτημα φιλίας, δεν θα μπορείτε απλώς να αναζητήσετε το όνομα χρήστη τους και να τους βρείτε. Αντίθετα, θα χρειαστεί να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα των αποκλεισμένων χρηστών στις ρυθμίσεις σας στο Snapchat.

Για να ξεμπλοκάρετε έναν χρήστη στο Snapchat, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  1. Ανοίξτε το Snapchat στη συσκευή σας.
  2. Επιλέξτε το δικό σας εικονίδιο προφίλ ή το bitmoji σας.
  3. Στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι για να ανοίξω Ρυθμίσεις.
  1. Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε το Ενέργειες λογαριασμού ενότητα και επιλέξτε Αποκλεισμένος.

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Apple Music [2 Τρόποι](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

  1. Θα δείτε μια λίστα με άτομα που έχετε αποκλείσει στο Snapchat. Βρείτε το άτομο που θέλετε να ξεμπλοκάρετε και επιλέξτε το εικονίδιο X δίπλα στο όνομά τους.
  1. Το Snapchat θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας. Επιλέγω Ναί για να ξεμπλοκάρετε αυτό το άτομο.

Αφού καταργήσετε τον αποκλεισμό κάποιου, το όνομα χρήστη του θα εξαφανιστεί από τη λίστα αποκλεισμένων. Το Snapchat δεν θα ειδοποιήσει το άτομο όταν το ξεμπλοκάρετε. Αν θέλετε να είναι ξανά μέρος της λίστας των φίλων σας, θα πρέπει να αναζητήσετε το όνομα χρήστη τους στο Snapchat και να τους προσθέσετε στους φίλους σας.

Να θυμάστε ότι το Snapchat πρόσθεσε πρόσφατα περιορισμούς χρόνου σε χρήστες που προσθέτουν ξανά φίλους που αφαίρεσαν πρόσφατα από τη λίστα φίλων τους ή τους απέκλεισαν. Επομένως, εάν αποκλείσετε, ξεμπλοκάρετε και προσθέσετε ξανά κάποιον σε σύντομο χρονικό διάστημα, το Snapchat μπορεί να σας επιτρέψει να το κάνετε μόνο αφού περάσουν 24 ώρες.

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Apple Music [2 Τρόποι](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι συμβαίνει αφού αποκλείσετε κάποιον στο Snapchat

Το να αποκλείσετε κάποιον στο Snapchat σας αφήνει πολλές ερωτήσεις. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε ήδη απαντήσει σε μερικά από τα δημοφιλή, όπως αν το Snapchat ειδοποιεί το άτομο όταν το αποκλείετε και εάν ο αποκλεισμός κάποιου διαγράφει το ιστορικό συνομιλιών σας μαζί του.

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τον αποκλεισμό ή την κατάργηση αποκλεισμού κάποιου χρήστη στο Snapchat, ανατρέξτε στον αναλυτικό οδηγό μας για το τι συμβαίνει αφού αποκλείσετε κάποιον σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *