Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Apple Music [2 Τρόποι]

Η Apple Music είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες ροής μουσικής που παρέχει 90 εκατομμύρια+ τραγούδια και περισσότερες από 30.000 επιμελημένες λίστες αναπαραγωγής. Είναι μια premium υπηρεσία που κοστίζει 9,99 $ το μήνα. Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε τη συνδρομή Apple ανά πάσα στιγμή. Με τη συνδρομή premium, μπορείτε να κατεβάσετε τραγούδια, να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής, να ακολουθήσετε ή να αποκλείσετε ένα άτομο και πολλά άλλα. Ο αποκλεισμός ενός ατόμου στο Apple Music περιορίζει αυτό το άτομο από το να δει το προφίλ, τη μουσική ή τις λίστες αναπαραγωγής σας. Εάν έχετε μπλοκάρει ακούσια έναν φίλο/άγνωστο και θέλετε να ξεμπλοκάρετε το άτομο, τότε αυτός ο οδηγός είναι για εσάς. Μπορείτε εύκολα να ξεμπλοκάρετε ένα άτομο από το προφίλ του.

Πώς να ξεμπλοκάρετε ένα άτομο στο Apple Music

1. Ξεκλειδώστε το iPhone σας και συνδέστε το σε μια ισχυρή σύνδεση Wi-Fi.

2. Ανοίξτε την εφαρμογή Apple Music από την οθόνη εφαρμογών.

3. Πατήστε την καρτέλα Listen Now στο κάτω μέρος.

4. Επιλέξτε το εικονίδιο Προφίλ στο επάνω μέρος.

5. Επιλέξτε το προφίλ σας και μεταβείτε στην ενότητα Ακόλουθοι ή Ακολουθούν .

6. Επιλέξτε ένα άτομο που θέλετε να ξεμπλοκάρετε.

7. Στη σελίδα προφίλ του ατόμου, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στο επάνω μέρος.

8. Επιλέξτε Unblock ή Follow για να ξεμπλοκάρετε το άτομο.

Εναλλακτικός τρόπος για να ξεμπλοκάρετε ένα άτομο στο Apple Music

1. Ζητήστε από το άλλο άτομο που θέλετε να ξεμπλοκάρετε να στείλει τον σύνδεσμο του προφίλ του Apple Music μέσω οποιωνδήποτε εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων.

2. Αφού λάβετε τον σύνδεσμο, πατήστε τον σύνδεσμο για να μεταβείτε στη σελίδα Προφίλ αυτού του ατόμου.

3. Πατήστε το κουμπί Unblock ή Follow για να ξεμπλοκάρετε τον χρήστη.

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο άτομο χρησιμοποιώντας την καρτέλα Αναζήτηση και να ξεμπλοκάρετε το άτομο.

Οδηγοί εγκατάστασης Apple Music:

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Apple Music σε διαφορετικές συσκευές ροής που αναφέρονται παρακάτω.

Δωρεάν Ιστότοποι μεσολάβησης Youtube: Ξεμπλοκάρετε το YouTube το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συχνές Ερωτήσεις

1. Τι θα συμβεί εάν αποκλείσετε ένα άτομο στο Apple Music;

Το αποκλεισμένο άτομο δεν θα μπορεί να δει το προφίλ ή τη μουσική σας στο Apple Music.

2. Πώς μπορώ να ακολουθήσω κάποιον στο Apple Music;

Μεταβείτε στη σελίδα προφίλ του ατόμου και κάντε κλικ στο κουμπί Παρακολούθηση για να ακολουθήσετε το άτομο.

3. Γιατί δεν μπορώ να δω το προφίλ του φίλου μου στο Apple Music;

Εάν ο φίλος σας έχει αποκλείσει το προφίλ σας, δεν μπορείτε να δείτε το προφίλ του φίλου σας στο Apple Music.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy