Πώς να αποκτήσετε και να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο ομάδας Telegram

Πώς να αποκτήσετε και να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο ομάδας Telegram

Το Telegram έγινε γρήγορα ένα από τα πιο γνωστά εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που χρησιμοποιείται συνήθως για τη δημιουργία μεγάλων δημόσιων και ιδιωτικών ομάδων. Είναι πλέον δυνατό να δημιουργήσετε ομαδικές συνομιλίες έως και 200.000 ατόμων. Και αν είστε ο κάτοχος της ομάδας, μπορείτε να δείτε το ιστορικό της, να προσθέσετε νέα μέλη, να καρφιτσώσετε μηνύματα και να προσαρμόσετε την ομάδα χρησιμοποιώντας αυτοματοποιημένα ρομπότ Telegram.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε πώς μπορείτε να αποκτήσετε και να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο ομάδας Telegram ως κάτοχος ή μέλος ομάδας.

Σημείωση: Οι παρακάτω οδηγίες θα πρέπει να λειτουργούν είτε χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Telegram σε Android, iPhone ή άλλη συσκευή iOS, την έκδοση ιστού και την εφαρμογή για υπολογιστές.

Πώς να αποκτήσετε έναν σύνδεσμο ομάδας ως κάτοχος ομάδας

Εάν είστε ο δημιουργός ή ο κάτοχος μιας ιδιωτικής ομάδας ή καναλιού, θα έπρεπε να σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο πρόσκλησης όταν δημιουργήσατε το κανάλι. Θα πρέπει να ξεκινά με “https://t.me”. Μπορείτε να ανακτήσετε εύκολα αυτόν τον σύνδεσμο πρόσκλησης ομάδας Telegram ως εξής:

Ανοιξε Telegram και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Telegram αν δεν είστε ήδη.

Ανοίξτε την ιδιωτική ομάδα ή το κανάλι Telegram επιλέγοντας το όνομα της ομάδας.

3. Πατήστε το όνομα της ομάδας στο επάνω μέρος της οθόνης.

4. Πατήστε Συνδρομητές.

5. Επιλέξτε Προσθήκη συνδρομητών (σε ορισμένες εκδόσεις, αυτό μπορεί να εμφανίζεται ως επιλογή Προσθήκη μέλους). Εναλλακτικά, πατήστε Πρόσκληση στην ομάδα μέσω συνδέσμου ή Πρόσκληση μέσω συνδέσμου.

6. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στον σύνδεσμο κοινής χρήσης ομάδας στις ρυθμίσεις της ομάδας. Επιλέξτε ένα από τα δύο αντίγραφο ή Μερίδιο για να το στείλετε σε κάποιον μέσω άλλης εφαρμογής όπως το WhatsApp ή το Facebook Messenger.

Εάν είστε ο κάτοχος μιας δημόσιας ομάδας ή καναλιού, πρέπει να πατήσετε στην επιλογή Πρόσκληση συνδέσμου και να τη στείλετε σε όποιον θέλετε να προσκαλέσετε. Εναλλακτικά, εάν έχετε ξεκινήσει μια νέα ομάδα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε το όνομα χρήστη για τον χρήστη του Telegram που θέλετε να προσθέσετε.

Πώς να κατεβάσετε το Telegram στο Android TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αποκτήσετε έναν σύνδεσμο ομάδας Telegram εάν δεν είστε ο κάτοχος

Εάν είστε απλώς μέλος της ομάδας και όχι κάτοχος ή δημιουργός ομάδας, μπορείτε να λάβετε τον σύνδεσμο — αλλά πρέπει να είναι δημόσιο κανάλι. Για να προσκαλέσετε άτομα σε μια δημόσια ομάδα Telegram ως μέλη:

Εκκινήστε την εφαρμογή Telegram και ανοίξτε μια δημόσια ομάδα.

Πατήστε το ομάδα ή όνομα καναλιού στο επάνω μέρος της οθόνης για να δείτε τις πληροφορίες της ομάδας.

Πατήστε παρατεταμένα τον παραπάνω σύνδεσμο Σύνδεσμος πρόσκλησης για να προσθέσετε το σύνδεσμο του καναλιού Telegram στο πρόχειρό σας. Εναλλακτικά, κάντε κλικ αντίγραφο ή Μερίδιο.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Πώς να δημιουργήσετε κανάλια Telegram σε κινητό και Web(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ανακαλέσετε έναν σύνδεσμο πρόσκλησης ομάδας

Εάν πάρα πολλοί χρήστες του Telegram συμμετέχουν στην ομάδα σας επειδή μοιραστήκατε τον σύνδεσμο δημόσια, μπορείτε να ανακαλέσετε τον σύνδεσμο και να αποτρέψετε τη συμμετοχή περισσότερων ατόμων. Να το πράξουν:

Εκκινήστε την εφαρμογή και ανοίξτε το κανάλι σας στο Telegram.

Πατήστε το όνομα του καναλιού στο επάνω μέρος της οθόνης.

Παρακέντηση Τύπος καναλιού.

Παρακέντηση Διαχείριση συνδέσμων πρόσκλησης.

Κάντε κλικ στο τρεις κάθετες κουκκίδες δίπλα στον σύνδεσμο πρόσκλησης και πατήστε Ανάκληση συνδέσμου.

Ώρα να ξεκινήσετε

Τώρα που ξέρετε πώς να προσθέσετε και να ανακαλέσετε την πρόσβαση στις ομάδες και τα κανάλια σας στο Telegram, γιατί να μην προσκαλέσετε μερικά άτομα να ξεκινήσουν τη συνομιλία; Με το Telegram, μπορείτε εύκολα αποστολή φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ποιότητας σε άλλους χρήστες. Και αν στείλετε κάτι κατά λάθος, η εφαρμογή το κάνει εύκολο να διαγράψετε παλιά μηνύματα.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *