αλλαγή των ρυθμίσεων του διακομιστή

Πώς να αποτρέψετε τους χρήστες από την αλλαγή των ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης στα Windows 11

Εάν παίρνετε στα σοβαρά το απόρρητο, μπορεί να είστε ήδη εξοικειωμένοι με το Proxy και τα VPN. Το Proxy και το VPN σάς βοηθούν να προστατεύσετε το απόρρητό σας στο διαδίκτυο, αλλά είναι πολύ διαφορετικά. Ένας διακομιστής μεσολάβησης λειτουργεί σαν ένας άλλος υπολογιστής μεταξύ εσάς και του ISP σας στον υπολογιστή.

Οι επιχειρήσεις και οι εταιρείες τεχνολογίας χρησιμοποιούν συνήθως διακομιστές μεσολάβησης για να αποκλείσουν την πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους ή να παρέχουν στους χρήστες του δικτύου ανωνυμία. Πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν premium διακομιστές μεσολάβησης για να βελτιώσουν την ταχύτητά τους στο Διαδίκτυο και να μειώσουν την κατανάλωση εύρους ζώνης.

Εάν χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης για να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας και άλλοι χρήστες χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας, μπορεί να θέλετε να αποκλείσετε την πρόσβαση στις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης στα Windows 11. Εάν το κάνετε, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως κάποιος αποκτήσει πρόσβαση ή τροποποιήσει τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης στα Windows 11.

Πώς να αποτρέψετε τους χρήστες από την αλλαγή των ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης στα Windows 11

Ως εκ τούτου, εάν αναζητάτε τρόπους για να αποτρέψετε τους χρήστες από την αλλαγή των ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης στα Windows 11, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν βήμα προς βήμα οδηγό για εμποδίζοντας τους χρήστες να αλλάξουν τις ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης στα Windows 11. Ας ξεκινήσουμε.

Σπουδαίος: Δεδομένου ότι θα τροποποιήσουμε το πρόγραμμα επεξεργασίας πολιτικής τοπικής ομάδας, συνιστάται η δημιουργία ενός σημείου επαναφοράς συστήματος. Εάν κάτι πάει στραβά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, μπορείτε να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας σε ένα προηγούμενο σημείο.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πατήστε το Windows Key + R κουμπί στο πληκτρολόγιό σας. Αυτό θα ανοίξει το πλαίσιο διαλόγου RUN. Εισαγω gpedit.msc και πατήστε το κουμπί Enter στο πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση.

gpedit.msc

2. Αυτό θα ανοίξει το Local Group Policy Editor στον υπολογιστή σας Windows 11.

3. Πρέπει να πλοηγηθείτε στη διαδρομή που έχουμε μοιραστεί παρακάτω:

User Configuration > Administrative Templates > Windows Components > Internet Explorer

πλοηγηθείτε στο μονοπάτι

4. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, βρείτε και κάντε διπλό κλικ στο Αποτροπή αλλαγής ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης.

5. Στη συνέχεια, στο Παράθυρο Αποτροπή αλλαγής ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης, επιλέξτε Ενεργοποιημένο και κάντε κλικ στο Ισχύουν κουμπί.

επιλέξτε Ενεργοποιημένο

6. Αφού κάνετε τις αλλαγές, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows 11.

7. Εάν θέλετε να αλλάξετε ξανά τις ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης, επιλέξτε Δεν έχει ρυθμιστεί στο Βήμα 5.

επιλέξτε «Not Configured» στο Βήμα 5

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εμποδίσετε άλλους χρήστες να αλλάξουν τις Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης στα Windows 11. Εάν θέλετε να προστατεύσετε το απόρρητό σας στο διαδίκτυο, πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε εφαρμογές VPN για τα Windows 11.

Αποτρέψτε τους χρήστες να αλλάξουν τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης χρησιμοποιώντας τον Επεξεργαστή Μητρώου

Μπορείτε επίσης να εμποδίσετε τους χρήστες να αλλάξουν τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης στα Windows 11 τροποποιώντας το Αρχείο Μητρώου. Για αυτό, πρέπει να αλλάξετε τον Επεξεργαστή Μητρώου των Windows. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πληκτρολογήστε Registry Editor στην Αναζήτηση των Windows 11. Τώρα ανοίξτε το Επεξεργαστής Μητρώου εφαρμογή από τη λίστα με τα καλύτερα αποτελέσματα αγώνων.

Επεξεργαστής Μητρώου

2. Όταν ανοίξει ο Επεξεργαστής Μητρώου, μεταβείτε σε αυτήν τη διαδρομή:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft

3. Κάντε δεξί κλικ στο Microsoft Key και επιλέξτε Νέο > Κλειδί. Ονομάστε το νέο δευτερεύον κλειδί ως Internet Explorer.

Internet Explorer

4. Κάντε δεξί κλικ στο κλειδί του Internet Explorer και δημιουργήστε ένα νέο δευτερεύον κλειδί με το όνομα Πίνακας Ελέγχου.

Πίνακας Ελέγχου

5. Με επιλεγμένο το πλήκτρο Πίνακας Ελέγχου, κάντε δεξί κλικ στην κενή περιοχή στο δεξί παράθυρο και επιλέξτε Νέο > DWORD (32-bit) Αξία.

Νέο > DWORD (32-bit)

7. Εάν θέλετε να επιτρέψετε στους χρήστες να αλλάξουν τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης, ορίστε 0 στα δεδομένα τιμής για την τιμή DWORD του διακομιστή μεσολάβησης στο προηγούμενο βήμα. Διαφορετικά, διαγράψτε το κλειδί του Internet Explorer που δημιουργήσατε στο Βήμα 3.

Τιμή δεδομένων σε 0

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε τον Επεξεργαστή Μητρώου για να εμποδίσετε τους χρήστες να τροποποιήσουν τις Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης.

Τα παραπάνω βήματα θα περιορίσουν τους χρήστες από την αλλαγή των ρυθμίσεων του διακομιστή μεσολάβησης. δεν θα καταργήσει τις υπάρχουσες ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης. Αυτό σημαίνει επίσης ότι ο υπολογιστής σας θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τη διαμόρφωση διακομιστή μεσολάβησης που έχετε ρυθμίσει προηγουμένως. Λοιπόν, αυτό είναι όλο για το πώς να αποτρέψετε τους χρήστες από την αλλαγή των ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης στα Windows 11.

Πώς να αποκλείσετε τους χρήστες από την εγκατάσταση προγραμμάτων στα Windows 11

Πώς να εμποδίσετε άλλους να αλλάξουν την ταπετσαρία των Windows 11

Πώς να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp Proxy

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *