Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Karaoke Spotify

Το καραόκε είναι μια εξαιρετική δραστηριότητα για κάθε πάρτι. Χρειαζόσασταν μια ειδική εγκατάσταση ή μια μηχανή καραόκε για να οργανώσετε μια συνεδρία τραγουδιού. Με τη νέα λειτουργία καραόκε από το Spotify, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα smartphone και μια εφαρμογή για να ξεκινήσετε το δικό σας καραόκε πάρτι και να απολαύσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια στην άνεση του σπιτιού σας.

Αν είστε λάτρης του καραόκε, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα λειτουργία καραόκε στο Spotify και πώς να τη χρησιμοποιήσετε.

10 καλύτερες εφαρμογές καραόκε iPhone για iPhone το 2023

Τι είναι το Spotify Karaoke Mode;

Το Spotify είναι διαβόητο για τη δημιουργία του νέα χαρακτηριστικά που γίνονται αμέσως viral. Η νέα λειτουργία Karaoke Mode δεν έχει εμφανιστεί σε όλους τους λογαριασμούς χρηστών παγκοσμίως, αλλά είναι ήδη σε τάση.

Η λειτουργία Karaoke είναι μια πρόσφατη προσθήκη στις δυνατότητες του Spotify που επιτρέπει στους χρήστες του Spotify να τραγουδούν μαζί με τα τραγούδια καθώς οι στίχοι εμφανίζονται στην οθόνη. Μόλις ξεκινήσετε να τραγουδάτε, το μικρόφωνο της συσκευής σας θα ακούσει τη φωνή σας και ο αναλυτής ήχου του Spotify θα σας δώσει μια βαθμολογία ακρίβειας και ένα ενθαρρυντικό μήνυμα (όπως “Ωραίος! Είσαι στο δρόμο για να γίνεις διάσημος!“).

Μετά από κάθε τραγούδι που τραγουδάτε, θα λαμβάνετε βαθμολογία μεταξύ 0 και 100. Όπως συμβαίνει με κάθε σύστημα καραόκε, δεν πρέπει να βασίζεστε σε αυτές τις βαθμολογίες όταν κρίνετε πόσο καλός τραγουδιστής είστε. Αυτό αφορά περισσότερο εάν το μικρόφωνό σας θα μπορούσε να σας πιάσει να τραγουδάτε δυνατά και καθαρά τους στίχους αυτού του τραγουδιού ή όχι.

Λειτουργία καραόκε εναντίον εργαλείου στίχων

Το 2021, το Spotify δημιούργησε ένα εργαλείο για την ανάγνωση των στίχων ενώ ακούτε τις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής Spotify. Αυτή η δυνατότητα είναι διαφορετική από τη λειτουργία καραόκε του Spotify, καθώς σας δείχνει τους στίχους μόνο ενώ ακούτε το τραγούδι. Φυσικά, μπορείτε ακόμα να τραγουδήσετε, αλλά το Spotify δεν θα σας ακούσει ούτε θα σας απονείμει βαθμολογία ακρίβειας στη συνέχεια.

Η κύρια διαφορά είναι ότι στη λειτουργία καραόκε, το Spotify αφαιρεί επίσης τη φωνή του τραγουδιστή, ώστε να μπορείτε να τραγουδήσετε πάνω από την ενόργανη έκδοση του τραγουδιού. Αυτό το κάνει να νιώθει πολύ περισσότερο σαν μια πραγματική παράσταση καραόκε από το να ακούς απλώς την αγαπημένη σου μουσική.

Η λειτουργία Karaoke αφορά την ενεργή συμμετοχή των χρηστών και φαίνεται ότι το Spotify έχει μάθει αυτήν την τάση από άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, όπως το TikTok και το Instagram.

Πως να Πρόσβαση στη λειτουργία Karaoke Spotify;

Προς το παρόν, η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο σε άτομα με την ενημερωμένη εφαρμογή που κατοικούν σε αγγλόφωνες χώρες. Θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Spotify στο smartphone σας. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο Google Play Store ή στο Apple App Store, βρείτε το Spotify και ελέγξτε αν υπάρχει επιλογή Εκσυγχρονίζω την εφαρμογή σας

Όπως και η ίδια η εφαρμογή, η λειτουργία καραόκε είναι προσβάσιμη τόσο για χρήστες Android όσο και για iOS. Επιπλέον, η λειτουργία είναι διαθέσιμη τόσο για χρήστες Spotify Premium όσο και για όσους χρησιμοποιούν το δωρεάν πρόγραμμα.

Εάν η λειτουργία καραόκε δεν έχει ακόμη εμφανιστεί στην εφαρμογή Spotify, μην ανησυχείτε. Θα χρειαστούν πιθανώς μερικοί μήνες έως ότου η λειτουργία είναι διαθέσιμη παγκοσμίως. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα αναπαραγωγής καραόκε, ώστε να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε όταν θα λειτουργήσει αυτή η νέα λειτουργία στο smartphone σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Karaoke Spotify

Εάν είστε ένας από τους τυχερούς χρήστες του Spotify με λειτουργία καραόκε διαθέσιμη στην εφαρμογή τους, δείτε πώς να τη χρησιμοποιήσετε.

Ανοίξτε την εφαρμογή Spotify στο smartphone σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Μεταβείτε στο τραγούδι που θέλετε να τραγουδήσετε.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε το Στίχοι Ενότητα.

Στο Στίχοι οθόνη, θα δείτε το Κουμπί τραγουδιού. Επίλεξε το εικονίδιο μικροφώνου στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία καραόκε.

Ξεκίνα να τραγουδάς!

Θα ξέρετε ότι η λειτουργία καραόκε είναι ενεργοποιημένη όταν το Spotify αφαιρέσει τη φωνή του τραγουδιστή και αφήσει μόνο την ορχηστρική έκδοση του τραγουδιού για να τραγουδήσετε μαζί σας. Αφού τελειώσει το τραγούδι, περιμένετε να σας δώσει το Spotify μια κάρτα με βαθμολογία της απόδοσής σας.

Ποιες είναι μερικές εναλλακτικές λύσεις καραόκε του Spotify;

Μπορεί να μην αισθάνεστε άνετα με το Spotify που χρησιμοποιεί το μικρόφωνο του smartphone σας για να σας ακούει ενώ χρησιμοποιείτε τη λειτουργία καραόκε. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις εναλλακτικές λύσεις καραόκε του Spotify εάν ​​πρόκειται για ζήτημα απορρήτου. Υπάρχει άφθονη ποιότητα Λογισμικό καραόκε που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην επιφάνεια εργασίας σας υπολογιστή και σας iPhone ή iPad.

Πώς να μεταδώσετε καραόκε σε τηλεόραση συνδεδεμένη με Chromecast

Το Spotify δεν σας επιτρέπει να συνδεθείτε; 8 Διορθώσεις για δοκιμή

Πώς να μοιραστείτε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify

Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στο Spotify

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *