Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Spotify Karaoke το 2023

Αν θέλετε να γίνετε τραγουδιστής, ίσως ξέρετε πόσο χρήσιμο είναι το Karaoke. Αλλά, αν δεν ξέρετε, το καραόκε είναι μια μορφή ψυχαγωγίας στην οποία μια συσκευή παίζει τους ήχους του τραγουδιού και τραγουδάτε μαζί του.

Ακόμη και όταν δεν θέλετε να είστε τραγουδιστής, μπορεί μερικές φορές να θέλετε να τραγουδήσετε την καρδιά σας. Και εδώ είναι όπου θα χρειαστείτε μια αποκλειστική εφαρμογή Karaoke.

Εάν διαθέτετε Android ή iPhone, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε μια αποκλειστική εφαρμογή Karaoke για την αναπαραγωγή των μελωδιών του τραγουδιού. Αντίθετα, η δημοφιλής εφαρμογή ροής μουσικής, το Spotify, διαθέτει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να τραγουδάτε το τραγούδι ενώ βλέπετε τους στίχους.

Το Spotify απέκτησε πρόσφατα ένα νέο Λειτουργία καραόκε που σας επιτρέπει να τραγουδάτε μαζί με τα τραγούδια καθώς οι στίχοι εμφανίζονται στην οθόνη. Η λειτουργία Karaoke είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην εφαρμογή Spotify και δεν είναι ακόμη διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

Το Spotify δεν σας επιτρέπει να συνδεθείτε; 8 Διορθώσεις για δοκιμή(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι είναι το Spotify Karaoke Mode;

Η λειτουργία Karaoke είναι μια νέα δυνατότητα που έγινε πρόσφατα διαθέσιμη στον χρήστη. Όπως ίσως μαντέψατε από το όνομα, είναι μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να τραγουδάτε με τη μελωδία ορισμένων καθώς οι στίχοι εμφανίζονται στην οθόνη.

Μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία Karaoke, η εφαρμογή Spotify θα χρησιμοποιήσει το μικρόφωνο του τηλεφώνου σας για να ακούσει τη φωνή σας καθώς τραγουδάτε μαζί με τη μελωδία.

Η λειτουργία Karaoke του Spotify χρησιμοποιεί έναν αναλυτή ήχου για να αναλύσει τη φωνή σας και να σας δώσει μια βαθμολογία με βάση το πόσο καλά τραγούδησατε το τραγούδι.

Αν και η βαθμολογία του Spotify Karaoke μπορεί να μην είναι αξιόπιστη παράμετρος για να γνωρίζετε πόσο καλά τραγουδάτε, θα μπορούσε να είναι χρήσιμη με πολλούς τρόπους.

Διαφορά μεταξύ της λειτουργίας Karaoke του Spotify και του Εργαλείου στίχων

Πολλοί χρήστες μπορεί να μπερδέψουν μεταξύ της λειτουργίας Karaoke και του εργαλείου Lyrics. Και τα δύο είναι το χαρακτηριστικό του Spotify, αλλά εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς.

Το εργαλείο Στίχοι σάς δείχνει τους στίχους του τραγουδιού που ακούτε και η Λειτουργία Καραόκε σας δείχνει τους στίχους και αφαιρεί τη φωνή του τραγουδιστή, ώστε να μπορείτε να τραγουδάτε πάνω από τη μελωδία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Karaoke Spotify;

Λειτουργία καραόκε Spotify έφτασε επίσημα στην εφαρμογή. Ωστόσο, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο σε άτομα σε αγγλόφωνες χώρες.

Εάν ζείτε σε μια αγγλόφωνη χώρα, πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή Spotify στο Android ή το iPhone σας από το Google Play Store/Apple App Store.

Αφού ενημερωθείτε, πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα που κοινοποιήσαμε παρακάτω για να χρησιμοποιήσετε τη νέα Λειτουργία Karaoke Spotify.

 

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Spotify στο Android ή το iPhone σας (Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή έχει ενημερωθεί).
  • Τραγουδήστε στον λογαριασμό σας στο Spotify και παίξτε το τραγούδι θέλεις να τραγουδήσεις.
  • Όταν αρχίσει να παίζει το τραγούδι, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο αποκαλύψτε τους στίχους.
  • Θα δείτε ένα νέοΤραγουδώκουμπί ‘ στην οθόνη Στίχοι.
  • Στη συνέχεια, πατήστε στο λειτουργία μικροφώνου στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Αυτό θα ενεργοποιήσει αμέσως τη λειτουργία Karaoke στην εφαρμογή Spotify.

Αυτό είναι! Τώρα μπορείτε να τραγουδάτε μαζί ενώ βλέπετε τους στίχους και ακούτε τη μελωδία. Ο αναλυτής ήχου του Spotify θα αναλύσει τη φωνή σας και θα σας βαθμολογήσει μεταξύ 0 και 100.

Η λειτουργία Karaoke Spotify δεν είναι διαθέσιμη;

Η λειτουργία Spotify Karaoke είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες. δεν χρειάζεστε μια premium συνδρομή για να αποκτήσετε πρόσβαση. Ωστόσο, αυτή τη φορά η λειτουργία Karaoke είναι διαθέσιμη σε περιορισμένους χρήστες μόνο σε αγγλόφωνες χώρες.

Εάν έχετε ενημερώσει την εφαρμογή Spotify για Android ή iPhone και δεν βρήκατε τη λειτουργία Karaoke, θα πρέπει να περιμένετε μερικές ακόμη εβδομάδες ή μήνες. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να παρακολουθείτε το App Store για Android/iPhone και να ελέγξετε εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση.

Διαβάστε επίσης: Πώς να επαναφέρετε ένα τραγούδι στο Spotify

Η λειτουργία Spotify Karaoke είναι χρήσιμη, ειδικά αν είστε τραγουδιστής και επιθυμείτε να γίνετε. Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Karaoke του Spotify. Επίσης, εάν θέλετε να προτείνετε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή Karaoke Mode για Android ή iPhone, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Karaoke Spotify

Πώς να μεταδώσετε καραόκε σε τηλεόραση συνδεδεμένη με Chromecast

10 καλύτερες εφαρμογές καραόκε iPhone για iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *