Πώς να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Bybit για να κερδίσετε παθητικό εισόδημα

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή με γρήγορους ρυθμούς, η αναζήτηση για οικονομική ελευθερία έχει οδηγήσει πολλούς να εξερευνήσουν εναλλακτικές ροές εισοδήματος . Μεταξύ αυτών, το παθητικό εισόδημα ξεχωρίζει ως προτιμώμενη στρατηγική. Σε αντίθεση με το ενεργό εισόδημα, όπου ανταλλάσσετε χρόνο με χρήμα, το παθητικό εισόδημα σας επιτρέπει να κερδίζετε χωρίς να συμμετέχετε ενεργά. Φανταστείτε μια ζωή όπου τα οικονομικά σας αυξάνονται ακόμα και όταν κοιμάστε, ταξιδεύετε ή περνάτε ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα και η ψηφιακή επανάσταση, ειδικά στη σφαίρα των κρυπτονομισμάτων, το έχει κάνει πιο εφικτό από ποτέ.

Παρουσιάζοντας την Bybit Card — ένα πρωτοποριακό οικονομικό εργαλείο στον χώρο των κρυπτογράφησης. Καθώς ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων επεκτείνεται, αυξάνονται και οι ευκαιρίες για απόκτηση παθητικού εισοδήματος. Η κάρτα Bybit όχι μόνο απλοποιεί τις κρυπτογραφικές συναλλαγές σας, αλλά ανοίγει επίσης το δρόμο για μια σταθερή ροή εισοδήματος. Αλλά πώς ακριβώς μπορεί κανείς να αξιοποιήσει αυτήν την κάρτα για να μεγιστοποιήσει τα παθητικά κέρδη; Ας βουτήξουμε βαθιά στους μηχανισμούς της κάρτας Bybit και ας αποκαλύψουμε τα μυστικά για τη βελτιστοποίηση της οικονομικής σας ανάπτυξης.

Μάθε περισσότερα:Τι είναι η κάρτα Bybit και πώς να τη χρησιμοποιήσετε

Τι είναι το Bybit και πώς να το χρησιμοποιήσετε;

Πώς να παραγγείλετε και να ενεργοποιήσετε την κάρτα Bybit σας

Βασικά συμπεράσματα :

  • Η Bybit Card είναι μια χρεωστική κάρτα κρυπτογράφησης Mastercard που προσφέρει έναν απρόσκοπτο τρόπο πρόσβασης και δαπανών στο κρυπτονόμισμα σας.
  • Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κερδίσετε ένα παθητικό εισόδημα με την Κάρτα Bybit, όπως η αυτόματη αποταμίευση, οι τυχερές κληρώσεις, οι επιβραβεύσεις ορόσημων, η δέσμευση της κοινότητας, η επέκταση προγράμματος αφοσίωσης και το πρόγραμμα VIP.

Τι είναι η κάρτα Bybit;

Η Bybit Card είναι μια χρεωστική κάρτα κρυπτογράφησης Mastercard που προσφέρει έναν απρόσκοπτο τρόπο πρόσβασης και δαπανών στο κρυπτονόμισμα σας. Είναι κάτι περισσότερο από μια κάρτα — είναι μια πύλη για να ενσωματώσετε τα κρυπτονομίσματα στην καθημερινή σας ρουτίνα. 

Με την κάρτα Bybit , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα τα κέρδη σας από τις συναλλαγές Bybit για αγορές και να απολαμβάνετε αποκλειστικά προνόμια μέσω του Προγράμματος Επιβράβευσης Επιβράβευσης Καρτών Bybit, που περιλαμβάνει ειδικές προσφορές από συνεργαζόμενες επωνυμίες. Μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε για να κερδίσετε ένα παθητικό εισόδημα.

Η κάρτα είναι οικονομικά αποδοτική, ισχύει για τρία χρόνια και διαθέτει αυτόματη ανανέωση για την εικονική της παραλλαγή. Δεν υπάρχουν ετήσιες χρεώσεις, τέλη έκδοσης ή κλεισίματος λογαριασμού. Ωστόσο, οι χρήστες θα επιβαρύνονται με προμήθεια συναλλάγματος 0,5% και χρέωση μετατροπής κρυπτογράφησης 0,9% πάνω από την επικρατούσα τιμή spot.

Πώς να κερδίσετε παθητικό εισόδημα με την κάρτα Bybit

Με τον οικονομικό κόσμο να κλίνει προς τις ψηφιακές λύσεις, η Bybit Card αποτελεί φάρο για όσους στοχεύουν να κερδίσουν χωρίς συνεχή προσπάθεια. Ας δούμε πώς μπορείτε να μετατρέψετε την Bybit Card σας σε δυναμικό παθητικού εισοδήματος.

Ευέλικτες δυνατότητες αυτόματης αποταμίευσης

Η Bybit Card συνεργάστηκε πρόσφατα με την Bybit Earn για να εισαγάγει τη λειτουργία Auto-Savings for Flexible Savings , ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο οικονομικής διαχείρισης που επιτρέπει σε όλους τους χρήστες της Bybit Card να αποκομίζουν αβίαστα κέρδη. Όταν ενεργοποιηθεί, αυτή η δυνατότητα επενδύει αυτόματα τα αδρανή περιουσιακά στοιχεία των χρηστών σε Ευέλικτη Αποταμίευση, διασφαλίζοντας ότι κερδίζουν κέρδη χωρίς να εμποδίζουν τα έξοδα της κάρτας.

Με βάση τις προτιμήσεις τους, οι χρήστες μπορούν εύκολα να επιλέξουν και να ενεργοποιήσουν αυτήν τη λειτουργία για συγκεκριμένα νομίσματα που υποστηρίζονται στο Flexible Savings για να βελτιστοποιήσουν τα αδρανή περιουσιακά τους στοιχεία για καλύτερες αποδόσεις. Τα περιουσιακά σας στοιχεία παραμένουν ρευστά και μπορείτε να τα δεσμεύσετε ανά πάσα στιγμή, διασφαλίζοντας ότι επωφεληθείτε από τα καθημερινά κέρδη χωρίς συμβιβασμούς στην ευελιξία.

Μόλις επιλέξετε τη συνδρομή, το σύστημα καταγράφει ένα στιγμιότυπο των τρεχουσών διαθεσίμων σας στο Bybit Flexible Savings. Κάθε μέρα, μεταξύ 22:00-23:00 UTC, το σύστημα μεταφέρει το διαθέσιμο υπόλοιπό σας από τον Λογαριασμό Χρηματοδότησής σας για συμμετοχή σε προγράμματα Ευέλικτης Αποταμίευσης. Το ποσό που κατανέμεται κατά τη διάρκεια κάθε εκτέλεσης της συνδρομής υπόκειται στο μέγιστο ή ελάχιστο ποσό επένδυσης Bybit Savings.

Εάν πληρούται το απαιτούμενο ελάχιστο ποσό επένδυσης, τα κεφάλαια θα πονταριστούν αυτόματα σε προγράμματα Ευέλικτης Αποταμίευσης, μέχρι το μέγιστο ποσό επένδυσης. Ωστόσο, εάν το όριο ξεπεραστεί ή δεν τηρηθεί, η συνδρομή θα αποτύχει για εκείνη την ημέρα. Μπορείτε να δείτε τα συγκεκριμένα όρια αγορών στις λεπτομέρειες καθενός από τα αντίστοιχα σχέδια Ευέλικτου Πονταρίσματος.

Πώς να ξεκινήσετε με την Bybit Card x Earn

Βήμα 1: Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού σας πάνω από την καρτέλα Οικονομικά στη γραμμή πλοήγησης στο επάνω μέρος της αρχικής σελίδας Bybit και κάντε κλικ στην Κάρτα .

Βήμα 2 :  Υπάρχουν δύο τρόποι για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Bybit Flexible Savings Auto-Savings από τη σελίδα στοιχείων Bybit Card .

α) Ισχύει μόνο για στοιχεία κρυπτογράφησης πληρωμών :  Ενεργοποιήστε τον διακόπτη Αυτόματη εξοικονόμηση . Μόλις ενεργοποιηθεί, το μεταβιβάσιμο υπόλοιπο του περιουσιακού στοιχείου κρυπτογράφησης πληρωμών (εμφανίζεται στην ενότητα Πληρωμή με ) στον Λογαριασμό Χρηματοδότησης θα χρησιμοποιηθεί αυτόματα για να εγγραφείτε σε προγράμματα Ευέλικτης Αποταμίευσης το επόμενο ημερήσιο διάστημα.

β) Εφαρμογή σε περισσότερα επιλεγμένα νομίσματα :  Κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία δίπλα στο Πληρωμή με . Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το Auto-Savings για τα στοιχεία που επιθυμείτε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Apply .

Βήμα 3 :  Αφού διαβάσετε και συμφωνήσετε με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών Bybit, κάντε κλικ στο Επιβεβαίωση .

Μπορείτε να δείτε τις επιτυχημένες συναλλαγές σας στο Ιστορικό λογαριασμού χρηματοδότησης στην ενότητα Συνδρομή Ταμιευτηρίου (Κάρτα) ή Εξαργύρωση Ταμιευτηρίου (Κάρτα) .

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να βρείτε τις παραγγελίες σας στην ενότητα Κερδίστε παραγγελία → Εξοικονόμηση bibit .

Τι συμβαίνει όταν απενεργοποιείτε τη δυνατότητα αυτόματης εξοικονόμησης;

Όταν απενεργοποιείτε τη λειτουργία Αυτόματη εξοικονόμηση, τα κεφάλαια που έχουν χρησιμοποιηθεί για εγγραφή σε προγράμματα Ευέλικτης εξοικονόμησης δεν θα είναι αυτόματα διαθέσιμα για δαπάνες. Αντίθετα, μόνο το καθορισμένο fiat και τα επιλεγμένα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης στον Λογαριασμό Χρηματοδότησής σας θα χρησιμοποιούνται για συναλλαγές με κάρτα Bybit.

Εάν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Auto-Savings στην Bybit Card σας, σημειώστε τα εξής:

  1. Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ την ίδια ημέρα μόνο εάν απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία πριν από τις 10 μ.μ. UTC. Ωστόσο, εάν κάνετε αυτήν την αλλαγή μετά τις 10 μ.μ. UTC, οι τροποποιήσεις δεν θα τεθούν σε ισχύ μέχρι την επόμενη ημέρα.
  2. Αφού απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Auto-Savings, τα κεφάλαιά σας που επενδύονται στο Flexible Savings δεν θα είναι πλέον προσβάσιμα για πληρωμές μέσω της Bybit Card σας. Θα πρέπει να εξαργυρώσετε μη αυτόματα αυτά τα περιουσιακά στοιχεία, εάν απαιτείται.
  3. Αφού απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Auto-Savings, εάν η Bybit Card σας δεν έχει αρκετά χρηματικά ποσά για πληρωμή, το σύστημα δεν θα χρησιμοποιήσει αυτόματα στοιχεία από τον λογαριασμό χρηματοδότησης για την κάλυψη του τρόπου πληρωμής.

Πρόγραμμα επιβράβευσης πίστης

Η Bybit Card προσφέρει ένα Πρόγραμμα επιβράβευσης αφοσίωσης που επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν πόντους επιβράβευσης κάρτας Bybit κάθε φορά που πληρώνουν με την κάρτα Bybit. Οι χρήστες κερδίζουν 1 Πόντο ανταμοιβής για κάθε EUR/GBP που ξοδεύουν. Αυτοί οι πόντοι μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε επιστροφή μετρητών ή άλλες ανταμοιβές μέσω του Rewards Store. Ορισμένες από τις ανταμοιβές περιλαμβάνουν κουπόνια, εκπτώσεις χρεώσεων και μπόνους USDT ή BTC που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη πιθανών ζημιών που προκύπτουν από τις συναλλαγές στο Bybit.

Πρόγραμμα VIP

Από τα τέλη Αυγούστου 2023, οι χρήστες VIP της Bybit θα μπορούν να απολαμβάνουν τα προνόμια VIP της κάρτας Bybit, όπως η γρήγορη παράδοση της δωρεάν φυσικής κάρτας σας εντός τριών ημερών, καθώς και η συγκέντρωση υψηλότερων πόντων για επιλέξιμες δαπάνες κάρτας. Οι χρήστες VIP της Bybit μπορούν να απολαύσουν επιστροφή μετρητών έως και 10%, λαμβάνοντας 50 πόντους για κάθε EUR/GBP που ξοδεύουν. Επιπλέον, θα δοθούν εκπτώσεις για πακέτα Επικοινωνιών και Συναλλαγών, τα οποία περιλαμβάνουν αποζημίωση για ορισμένες συναλλαγές σε επιλέξιμους εμπόρους.

Τυχερές κληρώσεις

Οι τυχερές κληρώσεις θα πραγματοποιούνται τακτικά για να κερδίσουν ανταμοιβές οι χρήστες. Αν και μπορεί να μην κερδίζετε κρύα, σκληρά μετρητά από τέτοιες εκδηλώσεις, θα έχετε την ευκαιρία να εξαργυρώσετε αποκλειστικές ανταμοιβές, όπως εισιτήρια για αγώνες αγώνων ORBR , NFT και άλλες συναρπαστικές εμπειρίες και εμπορεύματα.

Για να προκριθείτε στις τυχερές κληρώσεις, θα πρέπει πρώτα να συμπληρώσετε το ελάχιστο ποσό δαπανών που ορίζεται στους κανόνες κάθε τυχερού κλήρωσης. Αν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε, μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε επιπλέον τυχερά εισιτήρια με τους πόντους επιβράβευσης της κάρτας Bybit.

Πρόγραμμα παραπομπής καρτών Bybit

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κερδίσετε ένα παθητικό εισόδημα με την Bybit Card σας είναι μέσω του νέου Προγράμματος Παραπομπής .

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ολοκληρώσετε τα παρακάτω βήματα — και θα μπορείτε να καθίσετε και να καρπωθείτε τα οφέλη.

  • Μοιραστείτε τον σύνδεσμο παραπομπής ή τον κωδικό σας με τους φίλους και την οικογένειά σας
  • Ζητήστε τους να κάνουν αίτηση για μια εικονική και φυσική κάρτα χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο ή τον κωδικό παραπομπής σας
  • Βεβαιωθείτε ότι ολοκληρώνουν τις πρώτες τους συναλλαγές με την Bybit Card τους

Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα, θα πληροίτε τις προϋποθέσεις για να λάβετε 20 USDT, ενώ ο διαιτητής σας θα λάβει 10 USDT.

Πρέπει να πάρετε μια κάρτα Bybit;

Η Bybit Card προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά πλεονεκτημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την οικονομική σας εμπειρία και να σας επιτρέψουν να κερδίσετε παθητικό εισόδημα. Η λειτουργία Bybit Card Flexible Savings Auto-Savings είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να θέσετε σε λειτουργία τα αδρανή περιουσιακά στοιχεία και να παρέχετε μια βιώσιμη ροή παθητικού εισοδήματος.

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πιστότητας σάς επιτρέπει να συγκεντρώνετε πόντους με κάθε αγορά, οι οποίοι μπορούν να μετατραπούν σε διάφορες ανταμοιβές, συμπεριλαμβανομένων των επιστροφών μετρητών και των μπόνους συναλλαγών. Το επερχόμενο πρόγραμμα VIP ενισχύει αυτά τα πλεονεκτήματα, παρέχοντας υψηλότερα ποσοστά επιστροφής μετρητών για τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Επιπλέον, η κάρτα εισάγει ένα στοιχείο ενθουσιασμού με τακτικές κληρώσεις τυχερών, προσφέροντας αποκλειστικές ανταμοιβές.

Συνολικά, οι πολύπλευρες ανταμοιβές και τα αποκλειστικά προγράμματα της Bybit Card την καθιστούν συναρπαστική επιλογή για όσους θέλουν να μεγιστοποιήσουν τα οικονομικά τους οφέλη στον τομέα της κρυπτογράφησης.

Η κατώτατη γραμμή

Στο συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο των κρυπτονομισμάτων και των χρηματοοικονομικών εργαλείων, η Bybit Card αναδεικνύεται ως φάρος καινοτομίας και πλεονεκτημάτων με επίκεντρο τον χρήστη. Συνδυάζοντας απρόσκοπτα τη χρησιμότητα συναλλαγών με μια πληθώρα ανταμοιβών, αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσης της Bybit να προσφέρει αξία στους χρήστες της.

Είτε είστε έμπειρος λάτρης των κρυπτονομισμάτων είτε είστε νεοεισερχόμενοι στο βασίλειο των κρυπτονομισμάτων, η Bybit Card προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό ευκολίας, ανταμοιβών και οικονομικής ενδυνάμωσης. Καθώς πλοηγείστε στο μέλλον των ψηφιακών συναλλαγών, το να έχετε ένα εργαλείο όπως η Bybit Card στο οπλοστάσιό σας δεν είναι απλώς πολυτέλεια – είναι στρατηγικό πλεονέκτημα. Κάντε αίτηση για την Bybit Card και ξεκινήστε να κερδίζετε σήμερα!

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5305

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *