Πώς να χρησιμοποιήσετε το Spotify Smart Shuffle για να ανακαλύψετε νέους ήχους

Είναι εύκολο να βαρεθείτε τις λίστες αναπαραγωγής σας με τις περισσότερες ροές στο Spotify. Το Spotify Smart Shuffle σάς επιτρέπει να διατηρείτε φρέσκες τις λίστες αναπαραγωγής σας με προσεκτικά επιλεγμένες προτάσεις που ταιριάζουν με την υπάρχουσα ατμόσφαιρα της λίστας αναπαραγωγής σας. Είναι εύκολο να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Spotify Smart Shuffle και θα σας δείξουμε πώς.

Πώς να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Spotify “Smart Shuffle”

Για να χρησιμοποιήσετε το Spotify Smart Shuffle, έχετε δύο επιλογές. Είτε ανοίξτε τη λίστα αναπαραγωγής του Spotify της επιλογής σας είτε μεταβείτε στα τραγούδια που σας αρέσουν. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Χτύπα το Ανάμιξη εικονίδιο δύο φορές μέχρι να εμφανιστεί με ένα μικρό αστέρι.
  2. Το Spotify θα ανακατέψει τα κομμάτια σας και θα προσθέσει νέα, προσεκτικά επιλεγμένα τραγούδια που συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα της υπάρχουσας λίστας αναπαραγωγής σας.
  3. Μπορείτε να εντοπίσετε ποια κομμάτια έχουν προστεθεί στη λίστα αναπαραγωγής του Spotify από το εικονίδιο λάμψης δίπλα στα προστιθέμενα κομμάτια.
  4. Το Spotify προσθέτει ένα κομμάτι για κάθε τρία κομμάτια σε λίστες αναπαραγωγής με 15 τραγούδια ή περισσότερα.
  5. Αν σας αρέσει ένα κομμάτι που προστέθηκε, αποθηκεύστε το στη λίστα αναπαραγωγής σας. Για τυχόν κομμάτια που δεν ταιριάζουν με την ατμόσφαιρα σας, πατήστε το μείον εικονίδιο όταν βρίσκεστε στην προβολή Αναπαραγωγή τώρα και το κομμάτι δεν θα ξαναπαιχτεί.
Πώς να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την εικόνα

Σημείωση: Αυτά τα βήματα λειτουργούν στην εφαρμογή Spotify και στο πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού Spotify.

Πώς να απενεργοποιήσετε το Spotify “Smart Shuffle”

Εάν δεν θέλετε πλέον να ακούτε τις προτάσεις του Spotify και θέλετε να ακούτε τη λίστα αναπαραγωγής σας όπως ήταν αρχικά, δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Smart Shuffle Spotify.

  1. Ανοίξτε τη λίστα αναπαραγωγής σας.
  2. Πατήστε το Ανάμιξη εικονίδιο για να το απενεργοποιήσετε.
  3. Τώρα, θα ακούτε τα τραγούδια της λίστας αναπαραγωγής σας με την αρχική σειρά που τα προσθέσατε, χωρίς επιπλέον κομμάτια.
Πώς να απενεργοποιήσετε την εικόνα

Είναι το “Smart Shuffle” του Spotify διαθέσιμο σε όλους τους ακροατές;

Οποιοσδήποτε έχει συνδρομή στο Spotify Premium μπορεί να χρησιμοποιήσει το Smart Shuffle. Αυτήν τη στιγμή, ωστόσο, η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη σε όλους τους δωρεάν ακροατές του Spotify. Οι δωρεάν ακροατές σε πολλές χώρες, όπως η Νότια Αφρική, η Ταϊλάνδη, η Βραζιλία, η Κολομβία, η Αίγυπτος, η Ινδονησία, η Ινδία, το Πακιστάν, η Νιγηρία, η Τουρκία, το Βιετνάμ και οι Φιλιππίνες, μπορούν αυτήν τη στιγμή να απολαμβάνουν το Smart Shuffle ως προεπιλεγμένη επιλογή όταν ακούν σε κινητές συσκευές . Αυτή η δυνατότητα μπορεί τελικά να κυκλοφορήσει σε δωρεάν ακροατές και σε άλλες χώρες, με μελλοντικές ενημερώσεις.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του “Smart Shuffle” και του Regular Shuffle;

Το Spotify Smart Shuffle επιμελείται τραγούδια παρόμοια με αυτά της λίστας αναπαραγωγής σας και σας τα προτείνει, ώστε να μην βαρεθείτε ποτέ να ακούτε τις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής. Από την άλλη πλευρά, το κανονικό Shuffle απλώς ανακατεύει τα τραγούδια, ώστε να μπορείτε να τα ακούτε με τυχαία σειρά. Και τα δύο είναι υπέροχα χαρακτηριστικά που μπορείτε να δοκιμάσετε αν δεν εμπνέεστε από τα τραγούδια ή τις λίστες αναπαραγωγής που σας αρέσουν.

Όπως μπορείτε να δείτε, είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε το “Smart Shuffle” του Spotify για να προσθέσετε λίγο ενθουσιασμό στην ακουστική σας εμπειρία όταν δεν αισθάνεστε έμπνευση. Με μερικά μόνο πάτημα του εικονιδίου Shuffle, μπορείτε να απολαύσετε τις επιμελημένες προτάσεις του Spotify για να ανανεώσετε τις λίστες αναπαραγωγής σας και να έχετε πάντα τον απόλυτο έλεγχο, καθώς μπορείτε να νικήσετε τα τραγούδια που δεν σας αρέσουν για να διασφαλίσετε ότι δεν θα χρειαστεί να ακούσετε ποτέ τους πάλι.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5434

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *