Πώς να ανακατέψετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify

Ακόμη και η αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής μπορεί να γίνει βαρετή αν την ακούτε με την ίδια σειρά κάθε φορά. Ας δούμε λοιπόν πώς να ανακατεύουμε τις λίστες αναπαραγωγής στο Spotify.

Ενώ οι μέθοδοι λειτουργούν ως επί το πλείστον οι ίδιες σε διαφορετικές πλατφόρμες, θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε τη διαδικασία τόσο για τις εκδόσεις μουσικής Spotify για φορητές συσκευές όσο και για υπολογιστή. Και το Spotify web, στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης.

Πώς να ανακατέψετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify στο κινητό

Ενώ αυτά τα βήματα δοκιμάστηκαν σε μια συσκευή Android, η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής για κινητά Spotify είναι η ίδια τόσο για iOS όσο και για Android, ώστε να μπορείτε να την ακολουθήσετε και σε iPhone.

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Spotify στο smartphone σας.
Πώς να ανακατέψετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify σε εικόνα για κινητά
 1. Επιλέξτε τη λίστα αναπαραγωγής που θέλετε να κάνετε τυχαία αναπαραγωγή. Εάν είστε συνδρομητής Premium, οι λίστες αναπαραγωγής σας μπορούν να περιλαμβάνουν και τοπικά αρχεία.
Πώς να ανακατέψετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify σε εικόνα 2 για κινητά
 1. Στις εκδόσεις ιστού ή επιτραπέζιου υπολογιστή του Spotify, το κουμπί Τυχαία αναπαραγωγή υπάρχει στα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής. Εδώ, ωστόσο, μπορείτε να βρείτε το κουμπί στην κορυφή της ίδιας της λίστας αναπαραγωγής.
Πώς να ανακατέψετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify σε εικόνα 3 για κινητά
 1. Από προεπιλογή, το εικονίδιο είναι γκριζαρισμένο. Πατήστε αυτό το εικονίδιο για να το κάνετε πράσινο, ενεργοποιώντας την τυχαία αναπαραγωγή σε αυτήν τη λίστα αναπαραγωγής. Τώρα μπορείτε να ακούσετε αυτήν τη λίστα αναπαραγωγής και τα τραγούδια θα ανακατευτούν τυχαία.
Πώς να ανακατέψετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify σε εικόνα για κινητά 4

Πώς να ανακατέψετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify στον Ιστό

 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού Spotify στο αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
Πώς να ανακατέψετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify σε εικόνα Ιστού
 1. Επιλέξτε μια λίστα αναπαραγωγής για τυχαία αναπαραγωγή.
Πώς να ανακατέψετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify σε εικόνα Ιστού 2
 1. Θα βρείτε μια σειρά από κουμπιά ελέγχου αναπαραγωγής στο κάτω μέρος. Το εικονίδιο Shuffle είναι το πρώτο από αυτά.
Πώς να ανακατέψετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify σε εικόνα Ιστού 3
 1. Όταν κάνετε κλικ σε αυτό, θα γίνει πράσινο με μια τελεία παρακάτω για να υποδηλώσει ότι η τυχαία αναπαραγωγή είναι ενεργή. Τώρα, εάν αναπαράγετε τη λίστα αναπαραγωγής, θα μεταπηδήσει σε τυχαία τραγούδια αντί να ακολουθεί την κατακόρυφη σειρά.
Πώς να ανακατέψετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify σε εικόνα Ιστού 4

Πώς να ανακατέψετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify στην επιφάνεια εργασίας

Έχουμε δείξει τη διαδικασία με την έκδοση Windows της εφαρμογής Spotify Desktop. Αλλά επειδή το UI είναι αρκετά παρόμοιο και στην Apple, μπορείτε να το δοκιμάσετε τόσο σε Mac όσο και σε Macbook.

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή Spotify.
Πώς να ανακατέψετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify στην εικόνα της επιφάνειας εργασίας
 1. Επιλέξτε τη λίστα αναπαραγωγής που θέλετε να κάνετε τυχαία αναπαραγωγή. Ίσως χρειαστεί να παίξετε με τις ρυθμίσεις σε περίπτωση που Τα τοπικά σας αρχεία δεν εμφανίζονται.
Πώς να ανακατέψετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify στην εικόνα της επιφάνειας εργασίας 2
 1. Τα χειριστήρια αναπαραγωγής στο κάτω μέρος έχουν το κουμπί Τυχαία αναπαραγωγή στα αριστερά.
Πώς να ανακατέψετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify στην εικόνα της επιφάνειας εργασίας 3
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί για να ενεργοποιήσετε την τυχαία αναπαραγωγή, αλλάζοντας το εικονίδιο σε πράσινο με μια μικρή κουκκίδα κάτω από αυτό. Μπορείτε να κάνετε ξανά κλικ σε αυτό το κουμπί για να απενεργοποιήσετε το Shuffle.

Τι είναι το Smart Shuffle;

Εκτός από το τυπικό Spotify Shuffle που μπορείτε να εφαρμόσετε σε οποιαδήποτε πλατφόρμα στο Spotify δωρεάν, το Spotify προσφέρει επίσης μια λειτουργία Smart Shuffle για τους χρήστες Spotify Premium σε κινητά.

Εκτός από την τυχαία τυχαία αναπαραγωγή της λίστας αναπαραγωγής (κάτι που κάνει ήδη η κανονική τυχαία αναπαραγωγή), το Smart Shuffle προσθέτει προτεινόμενα τραγούδια ενδιάμεσα. Αυτά τα τραγούδια επιλέγονται για να ταιριάζουν με τη διάθεση της λίστας αναπαραγωγής, χρησιμοποιώντας τον ίδιο αλγόριθμο που επιμελείται τις εξατομικευμένες προτάσεις που λαμβάνετε στο Spotify.

Όταν το Smart Shuffle είναι ενεργό, το κουμπί θα αλλάξει διακριτικά για να αντικατοπτρίζει τη διαφορά – με ένα σύμβολο συν στην κορυφή και μια ελαφρώς διαφορετική απόχρωση του πράσινου.

Ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ανακατέψετε μια λίστα αναπαραγωγής στο Spotify;

Ανάμεσα στις πολλές συμβουλές και κόλπα του Spotify είναι η δυνατότητα ανακατεύθυνσης των λιστών αναπαραγωγής σας. Χάρη στο αποκλειστικό κουμπί Shuffle στην εφαρμογή Spotify σε κάθε πλατφόρμα, είναι πολύ εύκολο να σπάσετε τη μονοτονία των αγαπημένων σας playlist ανακατεύοντας τη σειρά των τραγουδιών. Απλώς πρέπει να πλοηγηθείτε στην εν λόγω λίστα αναπαραγωγής και να πατήσετε το κουμπί Τυχαία αναπαραγωγή για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

Για τους χρήστες του Spotify Premium σε κινητά, υπάρχει μια πρόσθετη λειτουργία Smart Shuffle που συνδυάζει μερικά τραγούδια εκτός των λιστών αναπαραγωγής σας. Τα τραγούδια επιλέγονται από τον αλγόριθμο συστάσεων, προσπαθώντας να ταιριάξουν με την ατμόσφαιρα που ταιριάζουν με τις λίστες αναπαραγωγής σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5305

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *