Πώς να δείτε αποκλεισμένους αριθμούς στο Android

Πώς να δείτε αποκλεισμένους αριθμούς στο Android το 2024

Ο αποκλεισμός κλήσεων και SMS από αριθμούς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας είναι εύκολος αυτές τις μέρες, χάρη στον αριθμό των εφαρμογών αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων που είναι διαθέσιμες για Android. Με τις εφαρμογές αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων SMS και κλήσεων, μπορείτε εύκολα να αποφύγετε τους spammers ή τους τηλεπωλητές.

Τα Μηνύματα Google και η εφαρμογή Τηλέφωνο διαθέτουν ήδη ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων που ελέγχει αποτελεσματικά για ανεπιθύμητες κλήσεις/SMS και τα αποκλείει. Ωστόσο, τι γίνεται αν θέλετε να ξεμπλοκάρετε έναν ήδη αποκλεισμένο αριθμό τηλεφώνου;

Ίσως έχετε αποκλείσει χειροκίνητα μια επαφή στο παρελθόν για να αποφύγετε τη λήψη κλήσεων και SMS από αυτήν, αλλά αλλάξατε γνώμη τώρα και θέλετε να ξεμπλοκάρετε. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να βλέπετε αποκλεισμένους αριθμούς στο Android.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:100+ Λίστα τοποθεσιών με τους καλύτερους δωρεάν Proxies

Πώς να δείτε αποκλεισμένους αριθμούς στο Android

Επομένως, εάν δεν ξέρετε πώς να ελέγξετε τους αποκλεισμένους αριθμούς στο Android, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για να δείτε αποκλεισμένους αριθμούς από την εφαρμογή Android Phone και την εφαρμογή Google Messages. Ας αρχίσουμε.

Προβολή αποκλεισμένων αριθμών στην εφαρμογή Google Messages

Εάν έχετε αποκλείσει έναν αριθμό τηλεφώνου στην εφαρμογή Μηνύματα για να αποφύγετε τη λήψη SMS, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να προβάλετε Αποκλεισμένους αριθμούς. Θα δείξουμε επίσης πώς να ξεμπλοκάρετε έναν συγκεκριμένο αριθμό τηλεφώνου στην εφαρμογή Μηνύματα.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Μηνύματα Google εφαρμογή στο τηλέφωνό σας Android.

Μηνύματα Google

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία.

μενού χάμπουργκερ

3. Στο μενού Μηνύματα, πατήστε Ανεπιθύμητα και Αποκλεισμένα.

Ανεπιθύμητα και Αποκλεισμένα

4. Στην οθόνη Ανεπιθύμητα και Αποκλεισμένα, πατήστε το τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

τρεις τελείες

5. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Αποκλεισμένοι αριθμοί.

Αποκλεισμένοι αριθμοί

6. Τώρα θα βρείτε όλους τους αριθμούς που έχετε αποκλείσει. Για να ξεμπλοκάρετε έναν αριθμό τηλεφώνου, πατήστε το εικονίδιο (X). δίπλα στον αριθμό.

εικονίδιο (X).

7. Στη γραμμή εντολών επιβεβαίωσης, πατήστε στο Ξεβουλώνω πάλι.

Ξεβουλώνω

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προβάλετε αποκλεισμένους αριθμούς στην εφαρμογή Μηνύματα Google σε smartphone Android.

Πώς να δείτε αποκλεισμένους αριθμούς στην εφαρμογή Android Phone

Είναι απλό να ελέγξετε τη λίστα με όλους τους αποκλεισμένους αριθμούς τηλεφώνου στην εφαρμογή τηλεφώνου Android. Για να ελέγξετε τους αποκλεισμένους αριθμούς, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Ανοίξτε το Τηλέφωνο εφαρμογή στο Android smartphone σας.

Τηλέφωνο

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Τηλέφωνο, πατήστε στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

τρεις τελείες

3. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

4. Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, πατήστε στο αποκλεισμένους αριθμούς. Ανάλογα με την έκδοση της εγκατεστημένης εφαρμογής Τηλέφωνο, ίσως χρειαστεί να πατήσετε στις Ρυθμίσεις αποκλεισμού κλήσεων.

5. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Αποκλεισμένοι αριθμοί.

αποκλεισμένους αριθμούς

6. Τώρα, θα μπορείτε να δείτε όλους τους αποκλεισμένους αριθμούς. Για να ξεμπλοκάρετε έναν συγκεκριμένο αριθμό τηλεφώνου, πατήστε στο (Χ) εικονίδιο δίπλα στον αριθμό που θέλετε να ξεμπλοκάρετε.

(Χ)

8. Για να επιβεβαιώσετε το ξεκλείδωμα, πατήστε Ξεβουλώνω.

Ξεβουλώνω

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε τους αποκλεισμένους αριθμούς τηλεφώνου στην εφαρμογή Google Phone για Android.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο προβολής αποκλεισμένων αριθμών τηλεφώνου στο Android. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται στο άρθρο για να προβάλετε ή να ξεμπλοκάρετε οποιονδήποτε συγκεκριμένο αριθμό τηλεφώνου στο Android σας. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα.

Διαβάστε επίσης :εφαρμογές εικονικού αριθμού τηλεφώνου για επαληθεύσεις λογαριασμού

Πώς να ανακτήσετε μπλοκαρισμένα μηνύματα στο WhatsApp

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *