Πως να δειτε live streaming νέων ταινιών στο σπίτι

Πως να δειτε live streaming νέων ταινιών στο σπίτι

Σημαντικά σημεία του άρθρου

  • Το Apple TV προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ταινίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα για ενοικίαση και παρακολούθηση σε διάφορες συσκευές όπως το Roku και το Fire TV.
  • Το Amazon Video προσφέρει επίσης ενοικιάσεις νέων ταινιών σε τιμές παρόμοιες με το Apple TV.
  • Το Google Play είναι η πλατφόρμα PVOD του Android, που προσφέρει νέες εκδόσεις προς ενοικίαση σε διάφορες συσκευές. Οι τιμές είναι λογικές, παρόμοιες με τα εισιτήρια ταινιών.

Αν θέλετε να προλάβετε μια ταινία που κυκλοφόρησε πρόσφατα, δεν χρειάζεται να πηγαίνετε πάντα σινεμά. Χρησιμοποιώντας μία από αυτές τις premium υπηρεσίες βίντεο κατ’ απαίτηση, μπορείτε να μεταδώσετε μια ταινία νέας κυκλοφορίας από την άνεση του σπιτιού σας (και ίσως ακόμη και να εξοικονομήσετε χρήματα).

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex στο Viber  

Διαβάστε επίσης : 10 καλύτεροι ιστότοποι λήψης ταινιών: Δωρεάν

Οι 7 καλύτερες Live Streaming εφαρμογές για πλατφόρμες iPhone ή Android

Apple TV

Ταινίες νέας κυκλοφορίας του Apple TV

Εάν χρησιμοποιείτε Mac ή άλλη συσκευή Apple, μπορεί να είστε ήδη εξοικειωμένοι με τη διεπαφή Apple TV. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Apple TV για να νοικιάσετε όλα τα είδη ταινιών. Αυτό περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία νέων εκδόσεων. Αν και η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη σε τηλέφωνα Android, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε πολλές άλλες συσκευές (συμπεριλαμβανομένων των Roku, Fire TV και μιας ποικιλίας έξυπνων τηλεοράσεων).

Amazon

Αναζήτηση ταινιών νέας κυκλοφορίας στο Amazon

Εκτός από τη βιβλιοθήκη βίντεο Amazon που διατίθεται δωρεάν με τον Prime λογαριασμό σας, αυτή η υπηρεσία ροής διαθέτει ταινίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, διαθέσιμες προς ενοικίαση ή κατοχή. Το Amazon Video είναι διαθέσιμο σε οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει το Amazon Prime Video, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Fire, Roku, φορητών συσκευών και των περισσότερων έξυπνων τηλεοράσεων. Οι τιμές είναι αντίστοιχες με αυτές που θα συναντήσετε στο Apple TV και αλλού.

Google Play

Google Play

Εάν το Apple TV είναι η υπογραφή της πλατφόρμας PVOD της Apple, βοηθάει να σκεφτούμε το Google Play ως την έκδοση του Android. Προσφέρεται σε όλες σχεδόν τις συσκευές Android, το Google Play σάς επιτρέπει να νοικιάσετε ή να κατέχετε νέες κυκλοφορίες ταινιών απευθείας από την άνεση του σπιτιού σας. Μπορείτε να περιηγηθείτε ανά στούντιο χρησιμοποιώντας τη χρήσιμη διεπαφή αναζήτησης της πλατφόρμας video-on-demand (VOD).

YouTube

YouTube
Nate Williams/MakeUseOf

Παρά το γεγονός ότι κατέχει το YouTube, το Google Play δεν έχει ακόμη απορροφήσει την υπηρεσία PVOD της πλατφόρμας βίντεο. Προς το παρόν, μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ή να κατέχετε νέες κυκλοφορίες ταινιών στο YouTube. Αν και δεν μπορείτε να τις παρακολουθήσετε δωρεάν (σε αντίθεση με το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες του YouTube), αυτές οι νέες κυκλοφορίες προσφέρονται σε τιμές που δεν υπερβαίνουν τα δύο εισιτήρια ταινιών. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ακόμη και στο Nintendo Switch!

Microsoft Store

Microsoft Store

Αισθάνεστε μια τάση μέχρι τώρα; Κάθε μεγάλη μάρκα τεχνολογίας φαίνεται να έχει μια δική της πλατφόρμα PVOD, με νέες εκδόσεις έτοιμες προς ενοικίαση ή αγορά. Το Microsoft Store είναι η αντίληψη της Microsoft για το Apple TV ή το Google Play και σίγουρα δείχνει: Εδώ, μπορείτε να βρείτε την ίδια επιλογή ταινιών που κυκλοφόρησαν πρόσφατα με τις άλλες πλατφόρμες που αναφέρονται παραπάνω.

NETFLIX

Το Netflix είναι μια κορυφαία υπηρεσία ροής που προσφέρει μια εκτενή βιβλιοθήκη ταινιών, σειρών και ντοκιμαντέρ, διαθέσιμη με μηνιαία συνδρομή. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν περιεχόμενο σε διάφορες συσκευές, όπως smart TVs, υπολογιστές, tablets και smartphones. Το Netflix είναι γνωστό για τις πρωτότυπες παραγωγές του, όπως το “Stranger Things” και το “The Crown”. Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης δυνατότητες offline προβολής και προσαρμοσμένες προτάσεις περιεχομένου βάσει των προτιμήσεων του χρήστη. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το πρόγραμμα συνδρομής και τις διαθέσιμες λειτουργίες.

Stremio

Το Stremio είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα πολυμέσων που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν ταινίες, σειρές, κανάλια YouTube και ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις από μία ενιαία εφαρμογή. Η υπηρεσία συγκεντρώνει περιεχόμενο από διάφορες πηγές και προσφέρει μια εύκολη στη χρήση διεπαφή με προσαρμοσμένες προτάσεις. Το Stremio υποστηρίζει διάφορες συσκευές, όπως υπολογιστές, tablets και smartphones, και επιτρέπει την εγκατάσταση πρόσθετων για την επέκταση των δυνατοτήτων του. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να συγχρονίζουν τη βιβλιοθήκη τους σε πολλαπλές συσκευές και να απολαμβάνουν περιεχόμενο σε υψηλή ανάλυση.

(Το stremio ειναι νόμιμο, κάποια addons σαν το torrentio  ειναι παράνομα που έχουν ταινίες και σειρές με πνευματικά δικαιώματα )

Ποια είναι η καλύτερη πλατφόρμα για ροή νέων κυκλοφοριών ταινιών στο σπίτι;

Σας αρέσει να παρακολουθείτε ταινίες στην εφαρμογή του Amazon Video; Στη συνέχεια, σκεφτείτε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε από αυτούς. Προτιμάτε την εμφάνιση και την αίσθηση του Apple TV; Μπορείτε να επιλέξετε την πλατφόρμα NETFLIX .  Στη συνέχεια, σκεφτείτε να νοικιάσετε τη νέα σας κυκλοφορία απευθείας από αυτούς.

Σε γενικές γραμμές, όλες οι πλατφόρμες που αναφέρονται είναι αρκετά παρόμοιες. Οι τιμές είναι περίπου οι ίδιες, η επιλογή μπορεί επίσης να είναι πανομοιότυπη και η επιλογή ενοικίασης ή ιδιοκτησίας υπάρχει σχεδόν σε όλα τα επίπεδα. Ο κύριος λόγος για να επιλέξετε μία από αυτές τις πλατφόρμες έναντι των άλλων είναι απλώς θέμα προτίμησης.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *