Πώς να δείτε το ιστορικό συνδρομών στο YouTube (3 καλύτεροι τρόποι)

Πώς να δείτε το ιστορικό συνδρομών στο YouTube (3 καλύτεροι τρόποι)

Το YouTube είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να παρακολουθείτε βίντεο. Δεδομένου ότι είναι δωρεάν για όλους, οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί στον ιστότοπο και να μοιραστεί τα βίντεό του ή να παρακολουθήσει άλλα. Εάν είστε ενεργός χρήστης του YouTube, μπορεί να έχετε ήδη εγγραφεί σε εκατοντάδες κανάλια.

Όταν εγγραφείτε σε ένα κανάλι YouTube, λαμβάνετε ειδοποιήσεις για όλα τα νέα του βίντεο. Το σύστημα συνδρομής είναι πολύ χρήσιμο καθώς διασφαλίζει ότι λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις από τους αγαπημένους σας δημιουργούς.

Ενώ το YouTube σάς επιτρέπει να ελέγχετε όλα τα κανάλια στα οποία έχετε εγγραφεί, τι γίνεται αν θέλετε να δείτε ολόκληρο το ιστορικό συνδρομών σας στο YouTube; Με το ιστορικό συνδρομών YouTube, μπορείτε να ελέγξετε πότε εγγραφήκατε στα αγαπημένα σας κανάλια.

Παρόλο που ο ιστότοπος του YouTube και η εφαρμογή δεν σας δείχνουν την ημερομηνία εγγραφής σε ένα συγκεκριμένο κανάλι, μερικές εναλλακτικές λύσεις σάς επιτρέπουν να βρείτε ολόκληρο το ιστορικό συνδρομών στο YouTube .

Πώς να προβάλετε και να διαγράψετε το ιστορικό Reddit(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δείτε το ιστορικό συνδρομών στο YouTube

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πότε εγγραφήκατε στα αγαπημένα σας κανάλια, αυτός ο οδηγός είναι πολύ χρήσιμος. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές απλές μεθόδους για να βρείτε και να προβάλετε το ιστορικό των συνδρομών σας στο YouTube . Ας τσεκάρουμε.

1) Χρήση της σελίδας δραστηριότητάς μου στο Google

Λοιπόν, η Δραστηριότητα μου Google είναι μια σελίδα που σας δείχνει τη δραστηριότητα ιστού και εφαρμογών, το ιστορικό τοποθεσίας, το ιστορικό YouTube και πολλές άλλες λεπτομέρειες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη σελίδα για να δείτε τις συνδρομές YouTube. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού και επισκεφτείτε τη σελίδα “Η δραστηριότητά μου στο Google” .

2. Όταν φορτώσει η σελίδα, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google συνδεδεμένο στο YouTube. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στην ενότητα Άλλη Δραστηριότητα Google .

Πώς να προσθέσετε φίλους στο Spotify (με ή χωρίς Facebook)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Στην οθόνη Άλλη Δραστηριότητα Google, κάντε κύλιση προς τα κάτω στις συνδρομές καναλιών YouTube . Στη συνέχεια, κάντε κλικ στον σύνδεσμο Προβολή συνδρομών .

 

4. Τώρα, θα μπορείτε να βλέπετε όλα τα εγγεγραμμένα κανάλια YouTube. Θα μπορείτε επίσης να βρείτε την ημερομηνία και την ώρα εγγραφής σε αυτά τα κανάλια YouTube.

 

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να προβάλετε ολόκληρο το ιστορικό συνδρομών σας στο YouTube. Παρόλο που έχουμε χρησιμοποιήσει έναν επιτραπέζιο υπολογιστή για να επιδείξουμε τα βήματα, οι ίδιες πληροφορίες είναι προσβάσιμες από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά.

2) Δείτε το Ιστορικό συνδρομών στο YouTube μέσω των Εργαλείων τρίτων

Αν και δεν συνιστούμε τη χρήση εργαλείων τρίτων για τον έλεγχο των κρυφών λειτουργιών, εάν η παραπάνω μέθοδος δεν λειτουργεί και εξακολουθείτε να είστε περίεργοι να ελέγξετε το Ιστορικό συνδρομών στο YouTube, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το YouTube.com στο αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας .

 

2. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις .

 

3. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, μεταβείτε στην καρτέλα Απόρρητο στην αριστερή πλαϊνή γραμμή.

 

4. Στα δεξιά, καταργήστε την επιλογή ” Διατήρηση όλων των συνδρομών μου ιδιωτικές “.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο YouTube(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Τώρα ανοίξτε μια νέα καρτέλα και επισκεφτείτε τον ιστότοπο xxluke.de. Στο πεδίο Το κανάλι σας, εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του καναλιού σας στο YouTube .

 

6. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια . Τώρα ο ιστότοπος θα επιστρέψει όλες τις συνδρομές καναλιού μαζί με την ημερομηνία.

 

Αφού ελέγξετε το Ιστορικό συνδρομών στο YouTube, επιλέξτε το ” Διατήρηση όλων των συνδρομών μου ιδιωτικές ” στο Βήμα 4. Αυτό θα κάνει τις συνδρομές σας ξανά ιδιωτικές.

 

3) Πώς να διαχειριστείτε τη συνδρομή YouTube

Εάν πιστεύετε ότι οι λίστες συνδρομών σας χρειάζονται μια σοβαρή εκκαθάριση, μπορείτε να τις διαχειριστείτε ανάλογα. Είναι αρκετά εύκολο να διαχειριστείτε τις ενεργές συνδρομές καναλιού σας στο YouTube και μπορείτε να το κάνετε από την έκδοση ιστού ή την εφαρμογή για κινητά.

Στο δίκτυο:

Πώς να δημιουργήσετε κανάλια Telegram σε κινητό και Web(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το YouTube.com.
Στο αριστερό παράθυρο, μεταβείτε στην καρτέλα Συνδρομές .
Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο Διαχείριση .

Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας από ένα υπάρχον κανάλι κάνοντας κλικ στο κουμπί Εγγραφή.

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να διαχειριστείτε τις ενεργές συνδρομές καναλιών από την έκδοση ιστού του YouTube.

Στο κινητό

Είτε χρησιμοποιείτε το YouTube για Android είτε για iOS, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να διαχειριστείτε τις συνδρομές του καναλιού σας στο YouTube.

 

Ανοίξτε την εφαρμογή YouTube στο Android/iPhone σας.
Στη συνέχεια, πατήστε Συνδρομές> Όλα .
Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Διαχείριση .

Αυτό είναι! Τώρα θα μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας στα κανάλια YouTube. Για να διαγραφείτε, πατήστε παρατεταμένα το όνομα του καναλιού και πατήστε το κουμπί Κατάργηση εγγραφής.

Αυτά είναι απλά βήματα για να δείτε το ιστορικό συνδρομών YouTube σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά. Ωστόσο, σημειώστε ότι ορισμένες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες για Android και iOS ισχυρίζονται ότι προβάλλουν το ιστορικό συνδρομών στο YouTube.

 

Φροντίστε να αποφύγετε τέτοιες εφαρμογές, καθώς συχνά είναι γεμάτες με διαφημίσεις και κακόβουλο λογισμικό.

Τι είναι τα σημεία καναλιού στο Twitch και πώς να τα ρυθμίσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *