Πώς να δείτε το ιστορικό των σχολίων σας στο Instagram το 2023

Ενώ χρησιμοποιούμε το Instagram και κάνουμε κύλιση στις ροές, συχνά σχολιάζουμε αναρτήσεις που θεωρούμε ενδιαφέρουσες. Ωστόσο, μετά από λίγες ώρες, συνειδητοποιούμε ότι πρέπει να αφαιρέσουμε ή να επεξεργαστούμε το σχόλιο για κάποιο λόγο.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, ανοίγουμε την εφαρμογή Instagram και αρχίζουμε να κάνουμε κύλιση στη ροή για να βρούμε τη δημοσίευση όπου αφήσαμε το σχόλιο. Εάν γνωρίζετε το προφίλ ή το όνομα χρήστη όπου σχολιάσατε, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πιο εύκολα για εσάς, αλλά εάν έχετε αφήσει ένα σχόλιο σε μια τυχαία ανάρτηση, πρέπει να αναζητήσετε τρόπους για να βρείτε το ιστορικό σχολίων.

Ευτυχώς, το Instagram σας παρέχει μια επιλογή δείτε το ιστορικό των σχολίων σας. Μπορείτε να μεταβείτε στην ενότητα Η δραστηριότητά σας της εφαρμογής Instagram για να δείτε τα προηγούμενα σχόλιά σας στο Instagram. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε ακόμη και να διαγράψετε τα σχόλιά σας από την ίδια τη σελίδα.

Εκτός από αυτό, η σελίδα Your Activity του Instagram θα σας δείχνει τις αναρτήσεις που σας αρέσουν και τις απαντήσεις που έχετε κάνει στις Ιστορίες. Δείτε πώς μπορείτε δείτε τα παλιά σας σχόλια στο Instagram με εύκολα βήματα. Ας αρχίσουμε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας Android ή iOS. Στη συνέχεια, πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ εμφανίζεται στην κάτω δεξιά γωνία.

2. Στη σελίδα προφίλ, πατήστε το μενού χάμπουργκερ (τρεις οριζόντιες γραμμές).

3. Στο μενού που εμφανίζεται, πατήστε το Η δραστηριότητά σας.

4. Στην οθόνη Η δραστηριότητά σας, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Αλληλεπιδράσεις.

5. Στις Αλληλεπιδράσεις, θα βρείτε τρεις επιλογές. Πρώτα, πρέπει να πατήσετε στο Σχόλια.

6. Τώρα, θα δείτε όλα τα σχόλια που έχετε κάνει στο Instagram μέχρι σήμερα.

7. Μπορείτε ακόμη και εφαρμόστε φίλτρα για να ταξινομήσετε τα σχόλια κατά ημερομηνία.

8. Εάν θέλετε να διαγράψετε ένα σχόλιο, παρατεταμένο πάτημα στο σχόλιο. Αυτό θα επιλέξει το σχόλιο. αγγίξτε το Διαγράφω κουμπί στο κάτω μέρος.

 

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να δείτε τα σχόλιά σας στο Instagram με απλά βήματα. Αν δείτε σχόλια που δεν έχετε κάνει ποτέ, υποδηλώνει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Σε μια τέτοια περίπτωση, είναι καλύτερο να τερματίσετε τις ενεργές συνεδρίες και να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Instagram.

Κατεβάστε τα δεδομένα σας στο Instagram

Όπως κάθε άλλος ιστότοπος και εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, το Instagram σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη των δεδομένων σας στο Instagram.

Μπορείτε να κάνετε λήψη των δεδομένων σας Instagram για να λαμβάνετε όλα τα απεσταλμένα μηνύματα, τα σχόλια, τις ρυθμίσεις και άλλες λεπτομέρειες. Δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε τα δεδομένα σας στο Instagram.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο Android ή το iPhone σας. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικόνα προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

Πώς να περιορίσετε τα μηνύματα & Σχόλια στο Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο χάμπουργκερ μενού στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε ‘Η δραστηριότητά σας‘.

Πώς να διορθώσετε την κάμερα Instagram που δεν λειτουργεί (7 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Στη συνέχεια, στην οθόνη Η δραστηριότητά σας, πατήστε στο «Κατεβάστε τα στοιχεία σαςεπιλογή.

5. Τώρα, μεταβείτε στην ενότητα Δεδομένα και Ιστορικό και πατήστε ‘Λήψη δεδομένων‘.

6. Στη συνέχεια, στην οθόνη Λήψη των δεδομένων σας, εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και πατήστε στο «Αίτημα λήψηςεπιλογή. Μόλις μεταβείτε στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο “Εγινε κουμπί ‘.

Πώς να διορθώσετε το «Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα» στο Facebook (6 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

7. Τώρα, πρέπει συνεχίστε να ελέγχετε τη διεύθυνση email σας. Το Instagram θα σας στείλει τη λήψη στη διεύθυνση email σας εντός 48 ωρών.

8. Αφού κάνετε λήψη του αρχείου ZIP από το email, εξαγάγετε το και ανοίξτε τοΣχόλια‘ ντοσιέ. Στη συνέχεια, ανοίξτε το post_comments αρχείο σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Αυτό είναι! Τώρα θα μπορείτε να βλέπετε όλα τα σχόλια που έχετε κάνει στο Instagram.

Λοιπόν, αυτό έχει να κάνει με το πώς μπορείτε να δείτε όλα τα σχόλια που κάνατε στο Instagram. Μπορείτε εύκολα να βρείτε και να διαγράψετε τα ακατάλληλα σχόλιά σας ακολουθώντας αυτήν τη μέθοδο. Κάντε like στα σχόλια, μπορείτε ακόμη και να βρείτε αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Instagram με απλά βήματα. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια με τα βήματα, ενημερώστε μας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *