Πώς να διαγράψετε χρήστη στο PS3 [PlayStation 3]

Έχετε πάρα πολλούς λογαριασμούς στο PS3 σας και θέλετε να τους διαγράψετε; Είστε στο σωστό μέρος. Πρέπει να διαγράψετε τα προφίλ χρηστών στο PS3 που δεν χρησιμοποιείται πλέον. Η διαγραφή ενός χρήστη από το PlayStation 3 θα αφαιρέσει όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με αυτό το προφίλ χρήστη, συμπεριλαμβανομένων των ληφθέντων παιχνιδιών, μηνυμάτων και άλλων. Επιπλέον, η διαγραφή ανεπιθύμητων προφίλ χρηστών στο PS3 σας βοηθά να καθαρίσετε και να ελευθερώσετε τον αποθηκευτικό χώρο στην κονσόλα. Μπορείτε να διαγράψετε γρήγορα έναν χρήστη στο PS3 σας στο Μενού χρηστών.

Πώς να διαγράψετε προφίλ χρήστη στο PS3

1. Αρχικά, ανάβω το PS3 σας πατώντας το Κουμπί ενεργοποίησης – απενεργοποίησης στην κονσόλα σας.

PS3

2. Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το Αριστερό κουμπί στο χειριστήριο Dualshock PS3 για να εκκινήσετε το Μενού χρήστη στην κονσόλα σας.

3. Κάτω από το εικονίδιο Χρήστες, μπορείτε να δείτε τη λίστα των λογαριασμών που είναι συνδεδεμένοι στην κονσόλα σας.

4. Επιλέξτε το χρήστης θέλετε να διαγράψετε.

5. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στο προφίλ χρήστη θέλετε να διαγράψετε.

6. Μεταβείτε ξανά στο μενού Χρήστες στην κονσόλα σας και επιλέξτε τον λογαριασμό έχετε συνδεθεί.

7. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί τριγώνου στο χειριστήριό σας για να ανοίξετε το Επιλογές μενού.

8. Επιλέξτε το Διαγράφω κουμπί.

9. Κάντε κλικ στο Ναί κουμπί.

10. Και πάλι, πρέπει να χτυπήσεις Ναί για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να διαγράψετε αυτό το προφίλ χρήστη στην κονσόλα σας PlayStation 3.

Αυτό είναι. Καταργήσατε με επιτυχία έναν χρήστη από την κονσόλα PS3. Εάν δεν μπορείτε να καταργήσετε το προφίλ χρήστη, επανεκκινήστε την κονσόλα PS3 και ελέγξτε ξανά. Εάν το πρόβλημα παραμένει, ενημερώστε το PS3 και επαναλάβετε τα βήματα ξανά για να διαγράψετε τον χρήστη PS3.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Τι θα συμβεί αν διαγράψω έναν χρήστη PS3;

Η διαγραφή του χρήστη στο PS3 θα αφαιρέσει όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα, τα μηνύματα και τα τρόπαια που σχετίζονται με τον χρήστη.

2. Πώς να διαγράψετε τρόπαια PS3;

Μπορείτε να διαγράψετε τα Trophies στο PS3 μεταβαίνοντας στο Ρυθμίσεις εντοπισμού σφαλμάτων μενού.

3. Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης PS3;

* Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο PlayStation 3 → Κάντε κλικ στο Τρίγωνο κουμπί.
* Επιλέξτε Εργαλεία → Πλοήγηση σε Ιστορία → Πατήστε το Αναζήτηση θέλετε να διαγράψετε → Κάντε κλικ Διαγράφω.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *