Πώς να αποκλείσετε ή να ξεμπλοκάρετε κάποιον σε νήματα

Πώς να αποκλείσετε ή να ξεμπλοκάρετε κάποιον σε Threads

Το Threads, η νέα εφαρμογή από το Instagram, κυριαρχεί στην ενότητα κοινωνικής δικτύωσης και το Twitter αντιμετωπίζει ήδη τη ζέστη. Μετά από σκληρό ανταγωνισμό από τα Threads, σχεδιάζει να αντιστρέψει αρκετές αλλαγές που εισήχθησαν πρόσφατα.

Το Threads είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter. Μπορείτε να μοιράζεστε αναρτήσεις που μπορούν να έχουν μήκος έως και 500 χαρακτήρες, να περιλαμβάνουν φωτογραφίες και βίντεο διάρκειας έως 5 λεπτών και συνδέσμους.

Δεδομένου ότι η εφαρμογή είναι νέα, πολλοί χρήστες μπορεί να χρειαστούν βοήθεια για την πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες. Για παράδειγμα, πολλοί χρήστες μας έστειλαν πρόσφατα μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ρωτώντας πώς να αποκλείσουμε ή να ξεμπλοκάρουμε κάποιον στα νήματα.

Όπως κάθε άλλος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, το Threads σάς επιτρέπει να αποκλείετε και να ξεμπλοκάρετε προφίλ με απλά βήματα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς τρόπους για να αποκλείσετε ή να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Threads. Ας αρχίσουμε.

Τι συμβαίνει όταν αποκλείετε κάποιον στα Threads;

Όταν αποκλείετε κάποιον στο Threads, δεν θα μπορεί να δει οτιδήποτε δημοσιεύετε στην εφαρμογή. Επομένως, ο αποκλεισμός είναι η καλύτερη επιλογή εάν δεν θέλετε κάποιος να δει τι δημοσιεύετε στην εφαρμογή.

Αν αναρωτιέστε αν το Threads ειδοποιεί όταν αποκλείετε κάποιον, η εφαρμογή δεν το κάνει! Οι άνθρωποι δεν ειδοποιούνται όταν τους αποκλείετε.

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στα Threads;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι αποκλεισμού ή ξεμπλοκάρετε κάποιον από τα νήματα εφαρμογή. Παρακάτω, τα έχουμε μοιραστεί όλα.

Αποκλεισμός/Κατάργηση αποκλεισμού προφίλ σε νήματα μέσω αναζήτησης

Θα χρησιμοποιήσουμε την αναζήτηση Threads για να αποκλείσουμε ένα προφίλ σε αυτήν τη μέθοδο. Δείτε πώς να αποκλεισμός ενός προφίλ σε νήματα μέσω αναζήτησης.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Threads στο smartphone σας. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, πατήστε στο εικονίδιο αναζήτησης στον πάτο.

εικονίδιο αναζήτησης

2. Πατήστε τώρα Αναζήτηση στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος.

Αναζήτηση

3. Τώρα, πληκτρολογήστε το όνομα προφίλ που θέλετε να αποκλείσετε. Πατήστε στις πληροφορίες τους για να μεταβείτε στο προφίλ τους.

4. Όταν βρίσκεστε στο προφίλ του ατόμου, πατήστε στο τρεις τελείες πάνω δεξιά.

τρεις τελείες

5. Επιλέξτε ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ή Ξεβουλώνω ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε.

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

6. Εάν επιλέξετε το ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ επιλογή, θα πρέπει να επιλέξετε εάν θέλετε να αποκλείσετε το προφίλ τους ή άλλο υπάρχον προφίλ που μπορεί να έχει. Επιλέξτε την επιλογή που προτιμάτε.

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

7. Στη συνέχεια, επιβεβαιώστε την επιλογή σας.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποκλείσετε ένα προφίλ στην εφαρμογή Threads. Αν θέλετε να ξεμπλοκάρετε κάποιον, πρέπει να πατήσετε στην επιλογή Ξεμπλοκάρισμα.

Πώς να αποκλείσετε ένα προφίλ σε νήματα μέσω ροής

Η εφαρμογή Threads σάς επιτρέπει να αποκλείσετε ένα προφίλ απευθείας από τη ροή. Δείτε πώς μπορείτε να αποκλείσετε ένα προφίλ στα Threads μέσω της ροής.

1. Κάντε κύλιση στη ροή και βρείτε ένα προφίλ που θέλετε να αποκλείσετε.

2. Μόλις βρείτε ένα νήμα που δημοσιεύτηκε από το προφίλ, πατήστε στο τρεις τελείες δίπλα του.

τρεις τελείες

3. Στο μήνυμα που εμφανίζεται, επιλέξτε ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ.

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

4. Τώρα επιλέξτε αν θέλετε να αποκλείσετε τόσο το προφίλ τους όσο και άλλα υπάρχοντα προφίλ που μπορεί να έχουν ή να δημιουργήσουν.

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

Στην προτροπή επιβεβαίωσης, πατήστε στο ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ κουμπί. Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποκλείσετε κάποιον στα Threads μέσω ροής.

Αποκλεισμός κάποιου σε νήματα από το Instagram

Δεδομένου ότι τόσο το Instagram όσο και το Threads είναι διασυνδεδεμένα, το προφίλ που έχετε αποκλείσει μέσω του Thread δεν θα εμφανίζεται ούτε στον λογαριασμό σας στο Instagram.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram για να αποκλείσετε άτομα που δεν θέλετε να βλέπετε στα Threads. Για αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε τα τακτικά βήματα για να αποκλείσετε ένα προφίλ στο Instagram.

Μόλις αποκλείσετε έναν λογαριασμό στο Instagram, το προφίλ Threads που είναι συνδεδεμένο με αυτόν τον λογαριασμό θα αποκλειστεί επίσης. Ομοίως, η κατάργηση του αποκλεισμού ενός λογαριασμού από το Instagram θα ξεμπλοκάρει επίσης το προφίλ Threads.

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στα Threads;

Εάν αλλάξετε γνώμη και θέλετε να ξεμπλοκάρετε ένα προφίλ Threads, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Threads στο smartphone σας και πατήστε στο δικό σας Εικόνα προφίλ.

Εικόνα προφίλ

2. Στην οθόνη Προφίλ, πατήστε το εικονίδιο μενού πάνω δεξιά.

εικονίδιο μενού

3. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πατήστε Μυστικότητα.

Μυστικότητα

4. Πατήστε τώρα Αποκλεισμένος στις Άλλες ρυθμίσεις απορρήτου.

Αποκλείστηκε σε άλλες ρυθμίσεις απορρήτου

5. Τώρα θα βλέπετε όλους τους Αποκλεισμένους λογαριασμούς. Πατήστε στο Ξεβουλώνω κουμπί δίπλα στο Προφίλ για να τα ξεμπλοκάρετε.

Ξεβουλώνω

6. Στην προτροπή επιβεβαίωσης, πατήστε στο Ξεβουλώνω επιλογή ξανά.

Ξεβουλώνω

Έτσι είναι εύκολο να ξεμπλοκάρεις ένα προφίλ στα Threads.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στα Threads

Μόλις αποκλείσετε κάποιον στο Threads, τα likes του θα αφαιρεθούν από τις αναρτήσεις σας και η κατάργηση αποκλεισμού δεν θα επαναφέρει τα προηγούμενα likes του. Επομένως, σκεφτείτε καλά πριν αποκλείσετε κάποιον στο Threads. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να κατανοήσετε πώς λειτουργεί το σύστημα αποκλεισμού για προφίλ στα νήματα, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Λήψη εφαρμογής Threads για υπολογιστή

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη στο Threads το 2023

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία σε Threads από το Instagram

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα DirectVortex.gr

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *