Πώς να διαγράψετε ταπετσαρία στο iPhone;

Η προσαρμογή δεν είναι το ισχυρότερο μέρος του οικοσυστήματος της Apple, αλλά εξακολουθείτε να έχετε πολλά από αυτά. Εάν έχετε iPhone, μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη οθόνη κλειδώματος iPhone.

Επίσης, η Apple προσφέρει πολλές επιλογές εξατομίκευσης της οθόνης κλειδώματος στους χρήστες iPhone, όπως η επιλογή ταπετσαρίας, η προβολή της αγαπημένης σας φωτογραφίας, η αλλαγή της γραμματοσειράς της εποχής, η προσθήκη widget και άλλα.

Στο iOS 17, μπορείτε να δημιουργήσετε ταπετσαρίες για το iPhone σας σε ζευγάρια τόσο για την αρχική όσο και για την οθόνη κλειδώματος. Ακόμη και μετά από πολλές προσφορές, το τμήμα προσαρμογής εξακολουθεί να είναι πολύ μπερδεμένο. Στην πραγματικότητα, πολλοί χρήστες εξακολουθούν να μην γνωρίζουν πώς να διαγράψουν μια ταπετσαρία σε ένα iPhone.

Πώς να διαγράψετε ταπετσαρία στο iPhone;

Υπάρχει πολλή σύγχυση που σχετίζεται με τη διαγραφή μιας ταπετσαρίας σε ένα iPhone και σε αυτό το άρθρο, θα διαγράψουμε μερικά από αυτά. Ας δούμε πώς να διαγράψετε μια ταπετσαρία σε ένα iPhone.

Μπορείτε να διαγράψετε μια ταπετσαρία iPhone από τις Ρυθμίσεις;

Οχι! Δεν μπορείτε να διαγράψετε μια ταπετσαρία από την εφαρμογή Ρυθμίσεις iPhone. έχετε μόνο την επιλογή να προσθέσετε ή να προσαρμόσετε τις ταπετσαρίες σας.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει επιλογή διαγραφής μιας ταπετσαρίας iPhone από την εφαρμογή Ρυθμίσεις, θα πρέπει να τη διαγράψετε απευθείας από την οθόνη κλειδώματος.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:Πώς να ξεχάσει το iPhone ένα δίκτυο WiFi

Πώς να διαγράψετε την ταπετσαρία του iPhone από την οθόνη κλειδώματος;

Η διαγραφή μιας ταπετσαρίας από την οθόνη κλειδώματος του iPhone είναι εξαιρετικά εύκολη. πρέπει να ξέρεις πώς να το κάνεις. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε μια ταπετσαρία στο iPhone σας από την οθόνη κλειδώματος.

1. Για να ξεκινήσετε, πατήστε το πλευρικό κουμπί του iPhone σας για να κλειδώσετε την οθόνη.

2. Όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη, πατήστε το πλευρικό κουμπί για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή.

3. Στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα οπουδήποτε στο Ταπετσαρία κλειδώματος οθόνης.

Ταπετσαρία κλειδώματος οθόνης

4. Στη συνέχεια, σύρετε προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά για να βρείτε την ταπετσαρία που θέλετε να διαγράψετε.

σύρετε προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά

5. Μόλις βρείτε την ταπετσαρία που θέλετε να διαγράψετε, σύρετε προς τα πάνω στην ταπετσαρία. Στη συνέχεια, πατήστε στο Σκουπίδια εικονίδιο στο κάτω μέρος.

Σκουπίδια

6. Στην προτροπή επιβεβαίωσης, πατήστε Διαγραφή αυτής της ταπετσαρίας.

Διαγραφή αυτής της ταπετσαρίας

Αυτό είναι! Αυτό θα διαγράψει την ταπετσαρία στο iPhone σας. Πρέπει να επαναλάβετε τα βήματα για κάθε ταπετσαρία που θέλετε να διαγράψετε από το iPhone σας.

Η διαγραφή μιας ταπετσαρίας iPhone διαγράφει και την αρχική φωτογραφία;

Μια από τις μεγαλύτερες σύγχυση που μπορεί να έχουν οι χρήστες είναι αν η διαγραφή μιας ταπετσαρίας iPhone από την οθόνη κλειδώματος θα διαγράψει την αρχική φωτογραφία;

Λοιπόν, η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι Όχι! Η διαγραφή μιας ταπετσαρίας από την οθόνη κλειδώματος του iPhone δεν θα επηρεάσει την αρχική εικόνα στην εφαρμογή Φωτογραφίες.

Λοιπόν, αυτό είναι όλο για το πώς να διαγράψετε μια ταπετσαρία από το iPhone σας. Προσπαθήσαμε να ξεκαθαρίσουμε όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με τη διαγραφή μιας ταπετσαρίας iPhone. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, ρωτήστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν αυτό το άρθρο σας βοήθησε, μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε με άλλους.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ορίσετε το άλμπουμ ως ταπετσαρία στο iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5235

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *