Είναι το Lucky2go Legit;

Είναι το Lucky2go Legit; (Προσοχή στις φθηνότερες πτήσεις του)

Οι φθηνότερες τιμές για πτήσεις στο Lucky2go μπορεί να σας κάνουν να θέλετε να κάνετε κράτηση μέσω του ιστότοπού του, αλλά μπορεί επίσης να σας κάνουν να ανησυχείτε για το αν είναι μια νόμιμη πλατφόρμα.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι τιμές που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές συνοδεύονται συχνά από απάτες και άλλα πιθανά ζητήματα.

Επομένως, προτού κάνετε κράτηση μέσω του Lucky2go, επιτρέψτε μου να αποκαλύψω την αλήθεια αν είναι νόμιμη και ποιοι είναι οι κίνδυνοι που συνδέονται με την κράτηση πτήσεων μέσω του ιστότοπού του.

Ας βουτήξουμε.

Είναι το Lucky2go Legit;

Το Lucky2go είναι αναμφίβολα ένα νόμιμο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο είναι εγγεγραμμένη εταιρεία στην Πολωνία με τη διεύθυνση των κεντρικών γραφείων της, UL. Adama Mickiewicza 29, 40-085 Κατοβίτσε.

Επιπλέον, το Lucky2go διευκολύνει και επιβεβαιώνει χιλιάδες κρατήσεις πελατών του με διεθνείς αεροπορικές εταιρείες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα.

Αλλά περίμενε!

Αν και το Lucky2go είναι νόμιμο, θα πρέπει να γνωρίζετε τα ακόλουθα 4 βασικά πράγματα πριν αποφασίσετε να κάνετε κράτηση μέσω του ιστότοπού του:

Τι είναι το Gotogate και πώς λειτουργεί; (2024)

Είναι το JustFly Legit;

Είναι νόμιμο το BudgetAir;

1. Το Lucky2go μπορεί να περιπλέξει οποιαδήποτε ατυχία

Όταν κάνετε κράτηση με μια αεροπορική εταιρεία μέσω του Lucky2go, η κράτησή σας είτε διεκπεραιώνεται από την Lucky2go με την αεροπορική εταιρεία είτε σε ορισμένες περιπτώσεις, η αεροπορική εταιρεία τη χειρίζεται απευθείας μαζί σας.

Ωστόσο, οι κρατήσεις συνήθως διεκπεραιώνονται από το Lucky2go με αεροπορικές εταιρείες και όχι απευθείας από τις αεροπορικές εταιρείες. Θα γνωρίζετε στο email επιβεβαίωσης της κράτησης ποιος χειρίζεται την κράτησή σας.

Χειρισμός κρατήσεων

Έτσι, όταν η κράτησή σας διεκπεραιώνεται από το Lucky2go, όπως και άλλα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία, λειτουργεί ως μεσάζων μεταξύ εσάς και της αεροπορικής εταιρείας με την οποία κάνετε κράτηση.

Ως μεσάζων, είναι η Lucky2go που διαχειρίζεται την κράτησή σας με την αντίστοιχη αεροπορική σας εταιρεία και όχι απευθείας με την αεροπορική εταιρεία.

Επομένως, η αντίστοιχη αεροπορική σας εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη να σας βοηθήσει άμεσα, καθώς το συμβόλαιο κράτησής σας με την αεροπορική εταιρεία πραγματοποιείται μέσω του Lucky2go.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα και χρειάζεστε βοήθεια, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με το Lucky2go, το οποίο στη συνέχεια θα προωθήσει το πρόβλημά σας στην αντίστοιχη αεροπορική εταιρεία εκ μέρους σας και, στη συνέχεια, το Lucky2go θα επικοινωνήσει μαζί σας την απάντηση της αεροπορικής εταιρείας.

πώς λειτουργεί το Lucky2go

Έτσι, μπορείτε να κάνετε αλλαγές και ακυρώσεις, να λάβετε επιστροφή χρημάτων ή να επιλύσετε τυχόν άλλα ζητήματα όχι απευθείας με την αεροπορική εταιρεία αλλά μόνο μέσω του Lucky2go.

Με αυτόν τον τρόπο, η εμπλοκή του μεσάζοντα (Lucky2go) μπορεί να κάνει τα πράγματα περίπλοκα να επιλυθούν εάν κάτι πάει στραβά με το ταξίδι σας.

2. Διακυμάνσεις τιμών από αεροπορικές εταιρείες

Μία από τις κύριες ανησυχίες που εγείρουν οι πελάτες είναι ότι όταν κάνουν κράτηση με μια αεροπορική εταιρεία μέσω του Lucky2go, οι τιμές των ήδη κρατημένων εισιτηρίων συχνά αυξάνονται από την αεροπορική εταιρεία.

Η αεροπορική εταιρεία μπορεί να αυξήσει την τιμή του εισιτηρίου αμέσως μετά την επιβεβαίωση του εισιτηρίου, αλλά υπάρχει επίσης πιθανότητα οι αεροπορικές εταιρείες να έχουν αυξήσει την τιμή πολύ νωρίτερα, αλλά δεν ενημερώνεται από το Lucky2go στον ιστότοπό της λόγω κακής επικοινωνίας μεταξύ τους.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, οι πελάτες απογοητεύονται όταν τους ζητείται είτε να πληρώσουν την αυξημένη τιμή είτε να ακυρώσουν το εισιτήριο ακόμα και μετά την επιβεβαίωση της κράτησής τους.

Αλλά η πληρωμή της αυξημένης τιμής συχνά δεν είναι λογική για αυτούς, επειδή οι αλλαγές στις τιμές των εισιτηρίων είναι συχνά πολύ υψηλές.

3. Θέματα στις επιβεβαιώσεις κρατήσεων

Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που σχετίζονται με τις κρατήσεις με το Lucky2go είναι ότι χρειάζεται λίγος χρόνος για να στείλουν στους πελάτες εισιτήρια που έκαναν κράτηση με τις αεροπορικές εταιρείες μέσω του ιστότοπού του.

Επιπλέον, ο αριθμός επιβεβαίωσης κράτησης που στέλνει το Lucky2go στους πελάτες του συχνά δεν λειτουργεί ώστε να μπορούν να ελέγχουν τις κρατήσεις τους με τις αεροπορικές εταιρείες.

Επιπλέον, ορισμένοι από τους πελάτες αναφέρουν επίσης ότι το Lucky2go δεν επιβεβαιώνει τις κρατήσεις τους με τις αεροπορικές εταιρείες με τις οποίες κάνουν κράτηση, παρόλο που λαμβάνουν email επιβεβαίωσης κράτησης από το Lucky2go.

Έτσι, όταν επικοινωνούν με την αεροπορική εταιρεία για την επιβεβαίωση της κράτησής τους πριν από την αναχώρηση, η αντίστοιχη αεροπορική εταιρεία δεν μπορεί να βρει τις κρατήσεις της.

Οι πελάτες μπορούν να λύσουν εύκολα το πρόβλημά τους εάν τα εισιτήριά τους δεν αποσταλούν έγκαιρα από το Lucky2go, λάβουν λάθος αριθμό κράτησης ή ενημερωθούν για τις επιβεβαιώσεις της κράτησής τους ανεπιτυχείς ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, οι πελάτες ενημερώθηκαν στο αεροδρόμιο λίγο πριν την αναχώρησή τους ότι οι κρατήσεις τους δεν είχαν επιβεβαιωθεί από το Lucky2go με την αεροπορική εταιρεία.

Σε αυτήν την περίπτωση, οι ταξιδιώτες εγκλωβίζονται στο αεροδρόμιο καθώς δεν έχουν αρκετό προϋπολογισμό για να κανονίσουν μια εναλλακτική πτήση ή χρόνο για να επιλύσουν αμέσως το πρόβλημά τους, καθώς η επίλυση προβλημάτων με το Lucky2go απαιτεί χρόνο.

4. Προσοχή στις διοικητικές και πρόσθετες χρεώσεις υπηρεσιών

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν θέλετε να ακυρώσετε την κράτησή σας για επιστροφή χρημάτων εντός της προθεσμίας, οι διοικητικές χρεώσεις τόσο της Lucky2go όσο και της αντίστοιχης αεροπορικής εταιρείας θα αφαιρεθούν από την επιστροφή χρημάτων σας, οι οποίες συχνά είναι πολύ υψηλές.

Επιπλέον, το Lucky2go σας προσφέρει μια αγορά πακέτου υπηρεσιών που θα σας επιτρέψει να κάνετε αλλαγές ημερομηνίας, ονόματος ή διαδρομής στην κράτησή σας.

Αλλά εδώ θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι μπορείτε να κάνετε αλλαγές στην κράτησή σας μόνο εάν η αεροπορική εταιρεία με την οποία έχετε κάνει κράτηση το επιτρέπει στους κανόνες ναύλων της.

πακέτο υπηρεσιών lucky2go

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να κάνετε αλλαγές στην κράτησή σας, εάν η αεροπορική εταιρεία δεν σας το επιτρέψει, ακόμα κι αν έχετε αγοράσει το πακέτο υπηρεσιών του Lucky2go.

Επίσης, εάν έχετε αγοράσει το πακέτο υπηρεσιών του και δεν χρειάζεστε αλλαγές στην κράτησή σας αργότερα, αυτές οι χρεώσεις δεν θα σας επιστραφούν, καθώς δεν επιστρέφονται.

Επομένως, το Lucky2go πρώτα παίρνει αυτές τις χρεώσεις και στη συνέχεια δεν θα τις επιστρέψει εάν δεν χρειάζεστε αλλαγές αργότερα και εάν θέλετε να κάνετε αλλαγές αλλά η αντίστοιχη αεροπορική εταιρεία δεν το επιτρέπει, η Lucky2go ούτε θα επιστρέψει αυτές τις χρεώσεις ούτε θα μπορεί να κάνει αλλαγές στην κράτησή σας.

Το έπιασα!

Αυτά είναι λοιπόν τα 4 σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε κράτηση πτήσης με την αεροπορική εταιρεία.

Θα έπρεπε λοιπόν να κάνετε κράτηση μέσω του Lucky2go;

Στο τέλος, εξαρτάται κυρίως από την προσωπική σας άνεση και τις προτιμήσεις σας είτε κάνετε κράτηση μέσω του Lucky2go είτε δοκιμάσετε εναλλακτικές επιλογές για την ταξιδιωτική σας κράτηση.

Αλλά προσωπικά δεν συνιστώ να κάνετε κράτηση μέσω του ιστότοπού της λόγω των ακόλουθων ζητημάτων:

  • Οι πελάτες συχνά αισθάνονται δυσαρέσκεια με τις υπηρεσίες του Lucky2go και τις αεροπορικές εταιρείες με τις οποίες κάνουν κράτηση πτήσεων μέσω του ιστότοπού του
  • Υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα η αεροπορική εταιρεία με την οποία κάνετε κράτηση να αυξήσει την τιμή του εισιτηρίου που έχετε ήδη κλείσει.
  • Εάν θέλετε να ακυρώσετε την κράτησή σας, οι διοικητικές χρεώσεις τόσο του Lucky2go όσο και της αεροπορικής εταιρείας θα αφαιρεθούν από την επιστροφή χρημάτων σας, η οποία είναι πολύ υψηλή.
  • Εάν αγοράσετε το πακέτο υπηρεσιών του αλλά οι κανόνες ναύλων αεροπορικής εταιρείας δεν επιτρέπουν αλλαγές, ούτε θα μπορείτε να κάνετε αλλαγές ούτε θα σας επιστραφούν αυτές οι χρεώσεις.

Με αυτόν τον τρόπο, οι φθηνότεροι ναύλοι πτήσεων μπορεί να γίνουν ακριβοί εάν οι τιμές αυξηθούν από την αεροπορική εταιρεία ή εάν χρειαστείτε επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές στην κράτησή σας.

Επομένως, θα ήταν καλύτερα να αποφύγετε τη χρήση του Lucky2go αλλά να κάνετε κράτηση απευθείας με την αεροπορική εταιρεία ή να δοκιμάσετε άλλες εναλλακτικές επιλογές.

Αυτό είναι!

Αυτό λοιπόν αφορούσε τη νομιμότητα του Lucky2go και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες όταν κάνουν κρατήσεις πτήσεων στον ιστότοπό του.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να προσθέσετε κάτι περισσότερο για το Lucky2go, μην διστάσετε να αφήσετε το σχόλιό σας παρακάτω

Είναι το FlightHub νόμιμο; (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *