Πώς να διαγράψετε το ιστορικό του προχείρου στα Windows 11 (4 Μέθοδοι)

Στα Windows 11, έχετε ένα Clipboard Manager, το οποίο καταγράφει όλα τα στοιχεία που αντιγράφετε χρησιμοποιώντας τη συνάρτηση CTRL+C. Μπορεί να θυμάται πολλά στοιχεία που έχετε αντιγράψει, όπως κείμενα, σενάρια, συνδέσμους, εικόνες και βίντεο μεγέθους κάτω των 4 MB.

Αν και η λειτουργία Ιστορικού Πρόχειρου είναι εξαιρετική, μπορεί να εκθέσει τα αντιγραμμένα στοιχεία σας σε άλλους χρήστες και εφαρμογές. Για αυτόν τον λόγο, είναι καλύτερο να εκκαθαρίζετε περιοδικά το ιστορικό του Προχείρου στα Windows 11.

Πώς να διορθώσετε την κάμερα WhatsApp που δεν λειτουργεί στο Android (6 καλύτεροι τρόποι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4 καλύτερες μέθοδοι για τη διαγραφή του ιστορικού του προχείρου στα Windows 11

Μπορείτε να τερματίσετε τη λειτουργία του υπολογιστή σας ή να τον επανεκκινήσετε για να διαγράψετε τα στοιχεία που αντιγράφηκαν στο Πρόχειρο των Windows, αλλά αν δεν θέλετε να απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας; Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να καταργήσετε με μη αυτόματο τρόπο το ιστορικό του Προχείρου στα Windows 11. Ακολουθούν οι λίγες καλύτερες μέθοδοι για να διαγράψετε το ιστορικό του Προχείρου στα Windows 11 .

1) Εκκαθαρίστε το ιστορικό του προχείρου μέσω του τερματικού των Windows

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή Windows Terminal για να διαγράψουμε το ιστορικό του Πρόχειρου στα Windows 11. Ακολουθούν μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Terminal. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Terminal από τη λίστα.

 

2. Στο τερματικό των Windows, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος και επιλέξτε Γραμμή εντολών .

 

3. Στη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε echo.|κλιπ και πατήστε το κουμπί Enter .

 

Αυτό είναι! Αυτό θα διαγράψει το Ιστορικό του Προχείρου στον υπολογιστή σας με Windows 11.

10 εύχρηστα εργαλεία που πρέπει να έχετε στη μονάδα flash USB(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2) Εκκαθαρίστε μια συντόμευση επιφάνειας εργασίας για να διαγράψετε τα δεδομένα του Πρόχειρου

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια συντόμευση επιφάνειας εργασίας για να διαγράψετε τα δεδομένα του προχείρου σας. Αφού δημιουργήσετε μια συντόμευση, πρέπει να την εκτελέσετε για να αφαιρέσετε όλα τα αποθηκευμένα στοιχεία στο Πρόχειρό σας. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια συντόμευση για την εκκαθάριση των δεδομένων του Πρόχειρου στα Windows 11.

1. Πρώτα, κάντε δεξί κλικ σε μια κενή οθόνη και επιλέξτε Νέο > Συντόμευση .

 

2. Στο παράθυρο Δημιουργία συντόμευσης, πληκτρολογήστε cmd /c echo.|κλιπ στο πεδίο προορισμού και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .

 

3. Στην επόμενη οθόνη, ονομάστε τη συντόμευση και κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος .

 

Αυτό είναι! Όταν θέλετε να διαγράψετε το ιστορικό του Πρόχειρου, κάντε διπλό κλικ στη συντόμευση της επιφάνειας εργασίας που έχετε δημιουργήσει.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο YouTube(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3) Εκκαθαρίστε το ιστορικό του προχείρου από το Clipboard Flyout

Λοιπόν, ο διαχειριστής Πρόχειρου σάς παρέχει μια επιλογή να διαγράψετε όλα τα αποθηκευμένα στοιχεία. Πρέπει να πατήσετε το κουμπί Windows + V για να φέρετε το πρόχειρο στο μπροστινό μέρος.

 

Τώρα μπορείτε να δείτε όλα τα αποθηκευμένα στοιχεία. κάντε κλικ στο κουμπί Εκκαθάριση όλων για να διαγράψετε όλα τα αποθηκευμένα στοιχεία.

 

Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε ένα συγκεκριμένο στοιχείο. Για αυτό, κάντε κλικ στις τρεις τελείες δίπλα στο στοιχείο που θέλετε να αφαιρέσετε και κάντε κλικ στο εικονίδιο Διαγραφή .

4) Εκκαθαρίστε το ιστορικό του προχείρου στα Windows 11 μέσω της εφαρμογής Ρυθμίσεις

Η εφαρμογή Ρυθμίσεις των Windows 11 έχει επίσης την επιλογή να διαγράφει όλα τα αποθηκευμένα στοιχεία στο Πρόχειρο. Για αυτό, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows 11 και επιλέξτε Ρυθμίσεις .

 

2. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην καρτέλα Σύστημα στο αριστερό τμήμα του παραθύρου.

Πώς να βρείτε πρόχειρες αναρτήσεις στο Facebook(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Πρόχειρο .

 

4. Στη συνέχεια, στην οθόνη Πρόχειρο, κάντε κλικ στο κουμπί Εκκαθάριση πίσω από το Εκκαθάριση δεδομένων του προχείρου .

 

Αυτό είναι! Αυτό θα διαγράψει τα δεδομένα του προχείρου σας. Ωστόσο, αυτό δεν θα αφαιρέσει τα καρφιτσωμένα στοιχεία.

 

Έτσι, αυτοί είναι οι λίγοι καλύτεροι τρόποι για να διαγράψετε τα δεδομένα του προχείρου σας στα Windows 11. Εάν ο υπολογιστής σας αφήνεται συχνά χωρίς επίβλεψη, είναι καλύτερο να αφαιρείτε τα δεδομένα του προχείρου περιοδικά.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Πρόχειρο σε συσκευές Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy