Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Roblox [Εύκολοι τρόποι]

Βαρεθήκατε με τα παιχνίδια Roblox; Εάν ναι, μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Roblox και να σταματήσετε να παίζετε παιχνίδια στην πλατφόρμα. Ωστόσο, δεν υπάρχει άμεση δυνατότητα διαγραφής των διαπιστευτηρίων Roblox. Πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη της Roblox για να καταργήσετε τον λογαριασμό σας. Δεν μπορείτε να διαγράψετε απευθείας τον λογαριασμό σας μόνοι σας στο Roblox.

Για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη της Roblox, υπάρχουν δύο τρόποι . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό τηλεφώνου ή το αναγνωριστικό email. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε τον λογαριασμό Roblox. Εάν είστε σίγουροι για τη διαγραφή του λογαριασμού, ακυρώστε τη συνδρομή σας στο Roblox.

Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό Roblox [Ο καλύτερος τρόπος]

Ο καλύτερος τρόπος για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Roblox είναι υποβάλλοντας τη φόρμα αιτήματος Διαγραφής στον ιστότοπο. Αυτός είναι ο προτεινόμενος τρόπος διαγραφής του λογαριασμού.

1. Στον υπολογιστή σας, μεταβείτε στον ιστότοπο της Roblox και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

2. Μεταβείτε στο μενού Υποστήριξη . Εάν δεν μπορείτε να πλοηγηθείτε στο μενού Υποστήριξη, κάντε κλικ εδώ .

3. Στη φόρμα, εισαγάγετε το όνομα χρήστη και το αναγνωριστικό της αλληλογραφίας σας. Στην ενότητα Λεπτομέρειες προβλήματος , επιλέξτε οποιαδήποτε συσκευή και επιλέξτε Αιτήματα απορρήτου δεδομένων στο αναπτυσσόμενο μενού κατηγορίας Τύπος βοήθειας .

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε Right to be Forgotten (RTBF) .

5. Πληκτρολογήστε την περιγραφή για τη διαγραφή του λογαριασμού. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Υποβολή .

6. Θα λάβετε ένα mail επιβεβαίωσης για το ίδιο. Μετά από δύο ή τρεις ημέρες, ο λογαριασμός σας στο Roblox θα διαγραφεί οριστικά.

Εναλλακτικοί τρόποι διαγραφής λογαριασμού Roblox

Εκτός από την υποβολή της φόρμας, υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι διαγραφής του προφίλ Roblox.

  • Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της Roblox μέσω τηλεφώνου (888 858-2569) και να τους ζητήσετε να αφαιρέσουν τον λογαριασμό σας.
  • Εάν δεν σας ενδιαφέρει ο λογαριασμός σας στο Roblox, αφήστε τον σε αδράνεια για περισσότερο από ένα χρόνο. Μην συνδέεστε στον λογαριασμό σας Roblox στην εφαρμογή και στον ιστότοπο. Ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί αυτόματα, επικαλούμενος την ανενεργή χρήση.
  • Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα αίτημα αλληλογραφίας στο [email protected] Roblox για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

Πώς να επαναφέρετε τον διαγραμμένο λογαριασμό Roblox

Εάν έχετε αλλάξει γνώμη για οποιονδήποτε λόγο και επιθυμείτε να επαναφέρετε τον διαγραμμένο λογαριασμό σας Roblox για οποιονδήποτε λόγο, στείλτε ένα email στο [email protected] . Κατά την αποστολή του αιτήματος, προσπαθήστε να παρέχετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον παλιό σας λογαριασμό. Θα θέλαμε όμως να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση για την επαναφορά λογαριασμού. Θα μπορούσαν να επαναφέρουν τον λογαριασμό σας μόνο εάν τα δεδομένα σας εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα. Εάν όχι, είναι αδύνατο να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας.

FAQ

Διαγράφει το Roblox ανενεργούς λογαριασμούς;

Ναι, εάν ο λογαριασμός σας Roblox είναι ανενεργός για περισσότερο από ένα χρόνο, θα διαγραφεί αυτόματα.

Πώς να υποβάλετε ένσταση για έναν διαγραμμένο λογαριασμό στο Roblox;

Μπορείτε να στείλετε ένα αίτημα αλληλογραφίας στο [email protected]. Με βάση αυτούς τους λόγους, ο λογαριασμός σας μπορεί να ανακτηθεί ή όχι.

Μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου Roblox ως προσωρινό μέτρο;

Δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε προσωρινά τον λογαριασμό σας στο Roblox. Μπορείτε είτε να το διαγράψετε οριστικά είτε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία.

Μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου Roblox χρησιμοποιώντας την εφαρμογή τηλεφώνου;

Όχι, στην εφαρμογή, δεν μπορείτε να καταργήσετε τον λογαριασμό σας Roblox. Πρέπει να επισκεφτείτε τον ιστότοπο ή να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

Είναι δυνατή η αλλαγή του κωδικού πρόσβασης Roblox χρησιμοποιώντας την υποστήριξη πελατών της;

Όχι, για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Roblox, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο ή την εφαρμογή. Η ομάδα πελατών της Roblox θα σας καθοδηγήσει για το πώς να το αλλάξετε αλλά να το αλλάξετε για λογαριασμό σας.

Γνωστοποίηση : Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω ενός συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που σας προτείναμε, διαβάστε περισσότερα για αυτό στη γνωστοποίηση συνεργατών μας .

Διαβάστε επίσης:Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Roblox

Πώς να ακυρώσετε το Roblox Premium

Τι είναι το Roblox Studio

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *