Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Netflix

Το μόνο που χρειάζεστε για να εγγραφείτε στο Netflix είναι μια διεύθυνση email και ένας τρόπος πληρωμής. Σε πέντε λεπτά ή λιγότερο, θα έχετε έναν λογαριασμό Netflix με πρόσβαση σε απεριόριστο περιεχόμενο. Η διαγραφή του λογαριασμού σας είναι εξίσου γρήγορη και απλή, ειδικά μέσω των εφαρμογών Netflix για κινητά.

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Netflix χρησιμοποιώντας άλλες συσκευές, πρέπει πρώτα να ακυρώσετε τη συνδρομή ή τη συνδρομή σας. Στη συνέχεια, υποβάλετε ένα αίτημα διαγραφής λογαριασμού στο Netflix μέσω email και περιμένετε περαιτέρω οδηγίες. Αυτό το σεμινάριο καλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Netflix.

Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση Netflix διαβάστε αυτους τους  2 οδηγούς και πάρτε και ενα αξιοπρεπές android tv και δεν θα χρειάζεστε το Netflix..ολα σε ενα (οπως Amazon Prime Video, Disney, Hulu) και όχι μόνο..

Απόλυτος οδηγός για το Stremio + Torrentio + RD

Stremio – Πλήρης οδηγός εγκατάστασης

Διαγράψτε τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή Netflix

Υπάρχει μια επιλογή διαγραφής του λογαριασμού σας στην εφαρμογή Netflix για κινητά για Android, iPhone, iPad και iPod touch. Ανοίξτε το Netflix στην κινητή συσκευή σας και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

Επιλέξτε ένα προφίλ, πατήστε την εικόνα προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Λογαριασμός.

Μεταβείτε στο μενού “Ρυθμίσεις” και επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού.

Επιλέξτε μια μέθοδο επαλήθευσης και ολοκληρώστε τον έλεγχο ασφαλείας.

Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Ναι, θέλω να διαγράψω οριστικά τον λογαριασμό μου στο Netflix στο τέλος του τρέχοντος κύκλου χρέωσής μου.

Πατήστε Μόνιμη Διαγραφή για να συνεχίσετε.

Το Netflix θα στείλει ένα email που θα επιβεβαιώνει τη διαγραφή του λογαριασμού και των δεδομένων σας—προφίλ λογαριασμού, αριθμό τηλεφώνου, στοιχεία χρέωσης, δραστηριότητα προβολής κ.λπ.

MECOOL KM2 Plus Android 11 TV Box S905X4 2+16GB Dual-5G-WIFI

Διαγράψτε τον λογαριασμό σας στις εφαρμογές παιχνιδιών Netflix

Μπορείτε επίσης να διαγράψετε τον λογαριασμό σας σε οποιαδήποτε εφαρμογή παιχνιδιού Netflix . Ανοίξτε μια εφαρμογή παιχνιδιού Netflix στο smartphone Android ή iOS και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και πατήστε Διαγραφή του λογαριασμού σας στο κάτω μέρος της σελίδας.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Netflix και επιλέξτε μια μέθοδο επαλήθευσης.

Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Ναι, θέλω να διαγράψω οριστικά τον λογαριασμό μου στο Netflix στο τέλος του τρέχοντος κύκλου χρέωσής μου.

Τέλος, πατήστε Μόνιμη Διαγραφή για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Netflix.

Διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο Netflix στον Ιστό

Η εφαρμογή Netflix σε μη κινητές συσκευές ροής δεν έχει την επιλογή διαγραφής λογαριασμού. Εάν δεν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Netflix για κινητά, υποβάλετε ένα αίτημα διαγραφής λογαριασμού μέσω του ιστού. Αλλά πρώτα, πρέπει να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Netflix.

Ακυρώστε τη συνδρομή σας στο Netflix

Είναι σημαντικό να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Netflix πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Διαφορετικά, το Netflix ενδέχεται να συνεχίσει να χρεώνει την κάρτα πληρωμής σας μετά την υποβολή αιτήματος διαγραφής λογαριασμού.

Ανοίξτε τον ιστότοπο του Netflix στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που προτιμάτε και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Επιλέξτε το προφίλ σας στο Netflix για να συνεχίσετε.

Επιλέξτε το εικονίδιο προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Λογαριασμός.

Επιλέξτε το κουμπί Ακύρωση συνδρομής στην ενότητα «Συνδρομή και χρέωση».

Επιλέξτε Τέλος ακύρωσης για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Netflix. Το επόμενο βήμα είναι να στείλετε ένα αίτημα διαγραφής λογαριασμού στο Netflix.

Γρήγορη συμβουλή: Ένας πιο γρήγορος τρόπος για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας είναι να επισκεφτείτε το netflix.com/cancelplan στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Εάν σας ζητηθεί, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Netflix και επιλέξτε Τέλος ακύρωσης.

Εάν το Netflix δεν χρεώσει απευθείας την κάρτα πληρωμής σας, επικοινωνήστε με τον τρίτο λογαριασμό σας για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Netflix. Για παράδειγμα, εάν πληρώνετε για το Netflix μέσω του App Store, πρέπει να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Netflix μέσω της Apple .

Διαγράψτε τον λογαριασμό σας Netflix χωρίς την εφαρμογή Netflix

Για να απαλλαγείτε από τον λογαριασμό σας, πρέπει να στείλετε ένα email στο τμήμα «Απόρρητο» του Netflix. Ανοίξτε την εφαρμογή αλληλογραφίας σας και στείλτε μια οδηγία διαγραφής λογαριασμού στο [email protected] . Πρέπει να στείλετε το αίτημα από τη διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο Netflix και όχι από διαφορετική διεύθυνση email.

Ο λογαριασμός σας στο Netflix θα παραμείνει ενεργός για το υπόλοιπο της τρέχουσας περιόδου χρέωσής σας. Εάν θέλετε να διαγραφεί ο λογαριασμός σας πριν λήξει η περίοδος χρέωσής σας, προσδιορίστε το στο email.

Κάντε λήψη των δεδομένων του λογαριασμού σας

Θέλετε να δείτε πόσα γνωρίζει το Netflix για εσάς—τις συσκευές σας, τη δραστηριότητα ροής, το ιστορικό αλληλεπίδρασης περιεχομένου κ.λπ.— πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας; Μπορείτε να ζητήσετε και να κατεβάσετε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας στοιχείων και της δραστηριότητας προβολής.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Netflix σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Λογαριασμός στο αναπτυσσόμενο μενού.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα Λογαριασμού και επιλέξτε Λήψη των προσωπικών σας στοιχείων στην ενότητα “Ρυθμίσεις”.

Επιλέξτε Υποβολή αιτήματος.

Ελέγξτε τα εισερχόμενα της διεύθυνσης email που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας στο Netflix για ένα email επιβεβαίωσης.

Επιλέξτε Επιβεβαίωση αιτήματος στο email.

Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας Netflix για να συνεχίσετε.

Μετά την επαλήθευση του αιτήματός σας, ενδέχεται να χρειαστούν έως και 30 ημέρες από το Netflix για να σας στείλει email τις πληροφορίες. Μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση του αιτήματος δεδομένων μέσω του netflix.com/account/getmyinfo .

Αφήστε το Netflix οριστικά

Το Netflix διαγράφει αυτόματα τον λογαριασμό σας μετά από δέκα μήνες αδράνειας. Δηλαδή, δέκα μήνες μετά την ακύρωση της συνδρομής ή της συνδρομής σας στο Netflix. Εάν θέλετε ο λογαριασμός σας να διαγραφεί νωρίτερα, ξεκινήστε το αίτημα μέσω της εφαρμογής Netflix για κινητά ή στείλτε ένα email στο Netflix.

Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση Netflix , σκεφτείτε να εγγραφείτε στο Amazon Prime Video, στο Disney+ ή στο Hulu. Μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές από αυτές τις υπηρεσίες ροής δωρεάν για έως και ένα μήνα.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *