Πώς να δημιουργήσετε αναφορά απόδοσης συστήματος στα Windows 11

Ίσως γνωρίζετε για τη δυνατότητα Παρακολούθησης επιδόσεων χρησιμοποιώντας το λειτουργικό σύστημα Windows. Το Performance Monitor είναι μέρος του οικοσυστήματος των Windows, παρέχοντας σύστημα παρακολούθησης και απόδοσης.

Το εργαλείο παρακολούθησης απόδοσης στα Windows 11 είναι λίγο πιο προηγμένο από το Task Manager. Το εργαλείο σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τη χρήση των πόρων του συστήματός σας σε πραγματικό χρόνο. Οι διαχειριστές συστήματος χρησιμοποιούν κυρίως το εργαλείο για να εξετάσουν πώς τα προγράμματα που εκτελούνται στους υπολογιστές τους επηρεάζουν την απόδοση του υπολογιστή.

Το Task Manager έχει σχεδιαστεί για τακτικούς χρήστες, ενώ το Performance Monitor είναι για τεχνικούς χρήστες που θέλουν να παρακολουθούν το σύστημά τους και να συλλέγουν πληροφορίες σε ένα αρχείο καταγραφής για να το αναλύσουν αργότερα.

Πώς να απενεργοποιήσετε την αναφορά σφαλμάτων στα Windows 11 (3 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δημιουργία αναφοράς απόδοσης συστήματος στα Windows 11

Με το Performance Monitor, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αρχείο καταγραφής της αναφοράς απόδοσης της συσκευής σας. Αφού δημιουργήσετε ένα αρχείο καταγραφής, μπορείτε να το αναλύσετε αργότερα. Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα για τη δημιουργία αναφορών απόδοσης συστήματος στα Windows 11 . Ας αρχίσουμε.

Πώς να ανοίξετε την οθόνη απόδοσης στα Windows 11

Πριν δημιουργήσετε την αναφορά, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να ανοίξετε το εργαλείο παρακολούθησης απόδοσης στα Windows 11. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ανοίξετε το εργαλείο παρακολούθησης επιδόσεων . παραθέσαμε το πιο εύκολο.

1. Κάντε κλικ στο πλήκτρο Windows + R του πληκτρολογίου σας . Αυτό θα ανοίξει το πλαίσιο διαλόγου RUN.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Android Smartphone ως συσκευή παρακολούθησης GPS(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Στο πλαίσιο διαλόγου RUN, πληκτρολογήστε perfmon και κάντε κλικ στο κουμπί Ok .

 

3. Αυτό θα ανοίξει το Performance Monitor στα Windows 11 σας.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ανοίξετε το Performance Monitor στα Windows 11.

BlueStacks 5 – Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία απόδοσης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δημιουργία αναφοράς απόδοσης συστήματος στα Windows 11

Τώρα που ξέρετε πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο εργαλείο Performance Monitor στα Windows 11, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια πλήρη αναφορά απόδοσης συστήματος. Ακολουθούν μερικά απλά βήματα για να δημιουργήσετε μια αναφορά απόδοσης συστήματος χρησιμοποιώντας το εργαλείο Performance Monitor.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Performance Monitor. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Performance Monitor από τη λίστα των διαθέσιμων επιλογών.

 

2. Στην οθόνη Performance, αναπτύξτε τα σύνολα συλλογής δεδομένων .

 

3. Τώρα αναπτύξτε το Σύστημα και κάντε κλικ στο System Performance .

Η Apple δεν θα κυκλοφορήσει το “iPhone 14 Mini”(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο System Performance και επιλέξτε Έναρξη .

 

5. Πρέπει να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά μέχρι το Performance Monitor να δημιουργήσει την αναφορά.

6. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, μεταβείτε στις Αναφορές > Σύστημα > Απόδοση συστήματος .

 

7. Στη δεξιά πλευρά, θα βρείτε όλες τις αναφορές που δημιουργούνται. Μπορείτε να ελέγξετε τη χρονική σήμανση για να μάθετε πότε το Performance Monitor δημιούργησε την αναφορά.

8. Εάν θέλετε να διαβάσετε την αναφορά, κάντε διπλό κλικ πάνω της.

9. Η αναφορά απόδοσης συστήματος θα σας δείξει πολλές διαγνωστικές λεπτομέρειες σχετικά με το δίσκο, το δίκτυο, τη CPU, τη μνήμη και άλλους πόρους του συστήματος.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Performance Monitor στα Windows 11 για να δημιουργήσετε μια αναφορά απόδοσης συστήματος.

Πώς να αφαιρέσετε αυτόματα τα Trackers από τις διευθύνσεις URL στον Firefox(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αν και το Performance Monitor είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, δεν είναι πολύ εύκολο στη χρήση του. Η αναφορά απόδοσης συστήματος που δημιουργεί φαίνεται καθαρή και μπορεί να διαβαστεί από οποιονδήποτε μη τεχνικό χρήστη. Επομένως, αυτός ο οδηγός αφορά τη δημιουργία μιας αναφοράς απόδοσης συστήματος στα Windows 11.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *