δημιουργία εφαρμογών Android χωρίς κωδικοποίηση

Πώς να δημιουργήσετε εφαρμογές Android χωρίς κωδικοποίηση το 2023

Όπως όλοι γνωρίζετε, το Android είναι το πιο χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα για κινητά στον κόσμο. Το Android είναι ένα δωρεάν και ανοιχτού κώδικα λειτουργικό σύστημα, επομένως μπορεί κανείς να προσαρμόσει εύκολα αυτό το λειτουργικό σύστημα. Το Android είναι επίσης γνωστό για το τεράστιο οικοσύστημα εφαρμογών του. Απλώς ρίξτε μια σύντομη ματιά στο Play Store. θα βρείτε χιλιάδες εφαρμογές.

Ας παραδεχτούμε? Υπάρχουν φορές που όλοι θέλαμε να δημιουργήσουμε μια εφαρμογή Android. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή Android προς όφελός σας ή να βοηθήσετε μια ομάδα ατόμων. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, θα χρειαστείτε κατάλληλες δεξιότητες κωδικοποίησης για να αναπτύξετε μια εφαρμογή Android.

Ωστόσο, η κωδικοποίηση δεν είναι το φλιτζάνι του τσαγιού όλων. Οι χρήστες αναζητούν διαδικτυακούς ιστότοπους για να δημιουργήσουν εφαρμογές Android χωρίς κωδικοποίηση. Ευτυχώς, λίγοι ιστότοποι είναι διαθέσιμοι που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε εφαρμογές Android χωρίς καμία γνώση κωδικοποίησης.

Δημιουργήστε εφαρμογές Android χωρίς κωδικοποίηση

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μια λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους για τη δημιουργία εφαρμογών Android με κωδικοποίηση. Δυστυχώς, αυτοί οι ιστότοποι βασίζονται σε μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης για τη δημιουργία μιας εφαρμογής.

1. AppsGeyser

Είναι μια δωρεάν υπηρεσία που μετατρέπει το περιεχόμενό σας σε App και σας βγάζει χρήματα. Η εφαρμογή σας θα έχει τις απαραίτητες λειτουργίες όπως ανταλλαγή μηνυμάτων, κοινή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καρτέλες και πλήρη υποστήριξη για βελτιώσεις HTML5. Έτσι, είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για τη δημιουργία απεριόριστου αριθμού εφαρμογών δωρεάν.

2. Appypie

Το ταχύτερα αναπτυσσόμενο λογισμικό δημιουργίας εφαρμογών για κινητά που βασίζεται σε σύννεφο (App Maker) επιτρέπει σε χρήστες χωρίς δεξιότητες προγραμματισμού να δημιουργούν εφαρμογές Android και iPhone για κινητά και smartphone και να τις δημοσιεύουν στο Google Play και στο iTunes. Με το Appy Pie, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε ή να κατεβάσετε οτιδήποτε. μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε σελίδες εφαρμογών για να δημιουργήσετε την εφαρμογή σας για κινητά στο διαδίκτυο. Μόλις δημοσιευτεί η εφαρμογή, θα λάβετε μια υβριδική εφαρμογή βασισμένη σε HTML5 που λειτουργεί με Android, iPhone, iPad, Windows Phone και Blackberry.

3. Buzztouch

Λοιπόν, το Buzztouch είναι μια «μηχανή εφαρμογών» ανοιχτού κώδικα που τροφοδοτεί δεκάδες χιλιάδες εφαρμογές iPhone, iPad και Android. Το Buzztouch χρησιμοποιείται με τα κιτ προγραμματιστών λογισμικού iOS και Android (SDK). Ο Πίνακας Ελέγχου BtCentral είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα που βασίζεται στον ιστό που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση εφαρμογών για κινητά που δημιουργούνται με το Buzztouch.

4. AppYet

Χρησιμοποιώντας το AppYet, οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει μια επαγγελματική εφαρμογή Android. Δεν απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού. χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να δημιουργήσετε την πρώτη σας εφαρμογή. Πρέπει να παρέχετε συνδέσμους προς τη ροή RSS/Atom ή τον ιστότοπο. μετατρέπονται αυτόματα σε εκπληκτικές 100% καθαρές εγγενείς εφαρμογές για Android.

5. Appclay

Λοιπόν, το AppClay, που δημιουργήθηκε από βασικούς ειδικούς ανάπτυξης της ShepHertz Technologies, είναι μια αξιόλογη διαισθητική διεπαφή που επιτρέπει στον καθένα μας να γίνει προγραμματιστής εφαρμογών χωρίς κόπο, χωρίς καμία κωδικοποίηση, εγκατάσταση λογισμικού, συντήρηση ή οικονομική επένδυση. Οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει το AppClay για να δημιουργήσει εγγενείς εφαρμογές HTML5 και ANDROID που υποστηρίζονται από όλες τις ευρέως δημοφιλείς συσκευές.

6. Andromo

Λοιπόν, το Andromo δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να δημιουργεί εφαρμογές για κινητά και να επικοινωνεί με αυτό το τεράστιο και συνεχώς διευρυνόμενο κοινό. Το Andromo δημιουργεί πραγματικό κώδικα Java για κάθε εφαρμογή που δημιουργείτε, μεταγλωττίζοντάς τον στους διακομιστές μας στο cloud χρησιμοποιώντας το επίσημο Android SDK της Google. Παίρνετε μια αυτόνομη, εγγενή εφαρμογή Android – χωρίς συμβιβασμούς.

7. App Machine

Ξεκινήστε να φτιάχνετε την εταιρεία ή την προσωπική σας εφαρμογή αμέσως. Στο App Machine, είναι εύκολο, διασκεδαστικό και δωρεάν να δημιουργήσετε την εφαρμογή σας. Πρέπει να δημιουργήσετε την εφαρμογή και το App Machine θα τη δημοσιεύσει στα καταστήματα Apple και Android. Το AppMachine κάνει τη δημιουργία εφαρμογών υψηλής ποιότητας εύκολη και οικονομικά προσιτή.

8. Good Barber

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή Android με επαγγελματική εμφάνιση με τη βοήθεια του Good Barber. Δεν χρειάζεστε γνώσεις σχετικά με τον προγραμματισμό κ.λπ. Σχεδιάστε την εφαρμογή σας, προσθέστε το περιεχόμενό σας, κάντε προεπισκόπηση των αποτελεσμάτων και δημοσιεύστε το στο Google Play store.

9. Mobile Roadie

Με το Mobile Roadie, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή σε χρόνο μηδέν και να αρχίσετε να αντλείτε όλα τα πλεονεκτήματα της παροχής στους πελάτες, τους ακολούθους και τους θαυμαστές σας ελκυστικές εφαρμογές Android. Αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει σχεδόν όλα τα αρχεία πολυμέσων, με αυτόματη εισαγωγή RSS και έναν τοίχο ανεμιστήρων που ανανεώνεται αυτόματα μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν εύκολα να συνομιλούν μεταξύ τους στην πραγματική ζωή.

10. TheAppBuilder

Λοιπόν, το TheAppBuilder σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε την εφαρμογή σας χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική εργαλειοθήκη που παρέχεται ή είτε την παρεχόμενη εκπαίδευση. Αυτό θα λειτουργήσει στη δημιουργία της διάταξης της εφαρμογής σας και στη συμπλήρωσή της με αρχικό περιεχόμενο. Μπορείτε ακόμη και να παρέχετε στους χρήστες ένα παράθυρο με πολλές εφαρμογές χρησιμοποιώντας την αποκλειστική βιβλιοθήκη εφαρμογών και προσαρμόζοντάς την.

11. BuildFire

Αυτή η ιστοσελίδα αποτελείται από μια ομάδα επαγγελματιών. Αυτός ο ιστότοπος είναι ο καλύτερος για τη δημιουργία μιας εφαρμογής Android χωρίς δεξιότητες κωδικοποίησης. Με το BuildFire, θα έχετε έναν εξαιρετικό φιλικό προς το χρήστη πίνακα εργαλείων και πίνακα ελέγχου διαχείρισης που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ή να ενημερώσετε εφαρμογές σε ελάχιστο χρόνο.

12. Εφαρμογή iBuild

Λοιπόν, η εφαρμογή iBuild έχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια εφαρμογή Android. Αυτή η εφαρμογή παρέχει μερικές εξαιρετικές επιλογές για τη δημιουργία Εφαρμογών. Το λογισμικό iBuildApp App Builder επιτρέπει στον χρήστη να αναπτύξει εφαρμογές για κινητά μέσα σε λίγα λεπτά. δεν απαιτείται κωδικοποίηση! Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει μια επιλογή εύκολης μεταφοράς και απόθεσης και πάνω από 1000 πρότυπα για να διαλέξετε.

13. App Makr

Με το App Makr, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας εφαρμογή Android σε μόλις 20 λεπτά. Η ιστοσελίδα είναι πολύ χρήσιμη και χρησιμοποιείται από πολλούς χρήστες. Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να έχετε κατάλληλες δεξιότητες προγραμματισμού για να αναπτύξετε τη δική σας εφαρμογή Android χρησιμοποιώντας το App Makr.

14. AppYourself

Αυτή είναι μια άλλη καλύτερη υπηρεσία web που μπορεί να σας καθοδηγήσει στη δημιουργία μιας προσαρμοσμένης εφαρμογής σχεδόν για όλες τις εκδόσεις Android. Το καλύτερο μέρος για το AppYourself είναι ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να έχουν άπταιστα ταλέντο στην ανάπτυξη εφαρμογών, επειδή η υπηρεσία παρέχει έναν οδηγό βήμα προς βήμα για το πώς να δημιουργήσετε την προσαρμοσμένη εφαρμογή σας.

15. Jmango360

Αυτό είναι ένα άλλο καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας εφαρμογών στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε. Μάντεψε? Το Jmango 360 έρχεται με μοναδικά θέματα και εργαλεία για να προσαρμόσετε την εμφάνιση και τις λειτουργίες. Η δυνατότητα premium επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν τις προσαρμοσμένες εφαρμογές τους απευθείας στο Google Play Store.

16. Siberian CMS

Είναι ένα άλλο καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστού Android που βασίζεται στον ιστό που μπορείτε να εξετάσετε σήμερα. Το υπέροχο με το Siberian CMS είναι ότι προσφέρει δύο μοναδικά χαρακτηριστικά. Το πρώτο είναι ότι είναι από τη φύση του πλήρως ανοιχτού κώδικα και το δεύτερο είναι οι φθηνές τιμές του. Το εργαλείο που βασίζεται στον ιστό παρέχει στους χρήστες μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης για τη δημιουργία μιας εφαρμογής Android.

17. Σουίφτικ (δεν δουλεύει)

Η Swiftic ιδρύθηκε το 2010 και είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εφαρμογών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Μιλώντας για τις δυνατότητες, το Swiftic παρέχει στους χρήστες μια ευρεία γκάμα λειτουργιών, όπως δομικά στοιχεία και λειτουργίες καρτών αφοσίωσης, κριτικές χρηστών, ενσωμάτωση ηλεκτρονικού εμπορίου κ.λπ. Εκτός από αυτό, το Swiftic παρέχει επίσης στους χρήστες πολλαπλά πρότυπα για εφαρμογή στην εφαρμογή.

18. AppInstitute

Αυτό είναι το τελευταίο στη λίστα, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν εφαρμογές για κινητά γρήγορα και χωρίς να γράφουν ούτε μια γραμμή κώδικα. Έτσι, αν ψάχνετε για έναν εύχρηστο και διαισθητικό κατασκευαστή εφαρμογών, τότε το Appinstititube μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Το AppInstitute έχει κάποια premium σχέδια, αλλά η δωρεάν έκδοση λειτουργεί επίσης εξαιρετικά και θα έχετε μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης για τη δημιουργία εφαρμογών.

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους ιστότοπους για τη δημιουργία εφαρμογών Android χωρίς κωδικοποίηση. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

 καλύτερες δωρεάν και ανοιχτού κώδικα εφαρμογές Android

 κανάλια YouTube για να μάθετε Γλώσσες προγραμματισμου

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *