Μόνο ιστότοποι όπως το Google και το YouTube ανοίγουν

Μόνο ιστότοποι όπως το Google και το YouTube ανοίγουν;Πώς να διορθώσετε

Σε όλους αρέσει να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο στον υπολογιστή και τον φορητό υπολογιστή τους για να περιηγούνται στους αγαπημένους τους ιστότοπους και υπηρεσίες. Ωστόσο, αυτό που συχνά απογοητεύει πολλούς χρήστες Η/Υ είναι ότι ορισμένοι ιστότοποι δεν ανοίγουν παρά το ότι έχουν ενεργό και σταθερό διαδίκτυο.

Αυτό είναι μέρος ενός προβλήματος στο διαδίκτυο που μπορεί να αντιμετωπίζετε συχνά, εμποδίζοντάς σας να αποκτήσετε πρόσβαση σε επιλεγμένους ιστότοπους. Για παράδειγμα, ενώ είναι συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο, ορισμένοι ιστότοποι όπως το YouTube και το Twitter ενδέχεται να λειτουργούν, αλλά το Facebook και το Reddit όχι.

Πώς να διορθώσετε μόνο ορισμένους ιστότοπους που ανοίγουν σε υπολογιστή

Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε παρόμοιο πρόβλημα, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές απλές μεθόδους για να σας βοηθήσουμε να διορθώσετε μόνο ιστοτόπους όπως το YouTube και το Google, αλλά άλλοι όχι.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

>> Ελα στο Viper <<

Διαβάστε επίσης : Πώς να διορθώσετε τους συνδέσμους YouTube που δεν ανοίγουν στην εφαρμογή

Πώς να κάνετε τα Windows 11 να ανοίγουν τις αυτοκόλλητες σημειώσεις κατά την εκκίνηση

1. Αποκλείστε τα θέματα Διαδικτύου

Εάν έχετε ασταθή σύνδεση στο διαδίκτυο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το άνοιγμα ορισμένων ιστότοπων, όπως το YouTube ή το Google, αλλά άλλοι όχι.

Τις περισσότερες φορές, το πρόβλημα επιλύεται από μόνο του επειδή αφορά κυρίως τους διακομιστές DNS του ISP σας. Αλλά επειδή είναι συνήθως πρόβλημα backend, πρέπει να ενημερώσετε τον ISP σας σχετικά.

Επομένως, επικοινωνήστε με την υποστήριξη ISP και ζητήστε τους να επιλύσουν το πρόβλημα. Θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να διορθώσουν το πρόβλημα.

2. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας

Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή/φορητού υπολογιστή σας

Εάν δεν αντιμετωπίζετε συχνά το πρόβλημα αλλά το έχετε αντιμετωπίσει πρόσφατα, πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.

Μερικές φορές, σφάλματα και δυσλειτουργίες στο λειτουργικό σύστημα μπορεί να εμποδίσουν το πρόγραμμα περιήγησής σας να συνδεθεί με τους διακομιστές των τοποθεσιών που προσπαθείτε να επισκεφτείτε.

Όταν συμβεί αυτό, η σύνδεση αποτυγχάνει, οδηγώντας σε σφάλματα ιστοσελίδας. Επομένως, προτού δοκιμάσετε τις επόμενες μεθόδους, φροντίστε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας με Windows και ελέγξτε αν βοηθάει.

3. Κάντε επανεκκίνηση του δρομολογητή και του προγράμματος περιήγησης Ιστού

Εάν η επανεκκίνηση του υπολογιστή δεν βοήθησε, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή WiFi και του προγράμματος περιήγησης ιστού.

Η επανεκκίνηση του δρομολογητή θα αφαιρέσει προσωρινά σφάλματα που είναι γνωστά ότι προκαλούν προβλήματα διακοπής σύνδεσης. Λοιπόν, απενεργοποιήστε τον δρομολογητή, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και ενεργοποιήστε τον ξανά.

Πρέπει επίσης να κάνετε το ίδιο πράγμα με το πρόγραμμα περιήγησής σας.

4. Απενεργοποιήστε το VPN ή τους διακομιστές μεσολάβησης

Συνδεθείτε σε διαφορετικούς διακομιστές VPN

Ίσως ορισμένοι ιστότοποι να είναι απαγορευμένοι στην περιοχή σας, επομένως χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή VPN για να τους ξεμπλοκάρετε.

Οι εφαρμογές VPN και Proxy μπορούν να ξεμπλοκάρουν ιστότοπους, αλλά μπορούν επίσης να δημιουργήσουν προβλήματα με άλλους ιστότοπους. Επομένως, εάν μόνο επιλεγμένοι ιστότοποι φορτώνονται σωστά στον υπολογιστή σας, ήρθε η ώρα να απενεργοποιήσετε τις εφαρμογές VPN ή Proxy που χρησιμοποιείτε.

5. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης

Η παλιά ή κατεστραμμένη κρυφή μνήμη συχνά οδηγεί σε προβλήματα, όπως το YouTube και η Google που λειτουργούν, αλλά άλλοι ιστότοποι δεν φορτώνονται.

Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του προγράμματος περιήγησης είναι ο καλύτερος τρόπος για την επίλυση τέτοιων ζητημάτων. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί τα βήματα για την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του προγράμματος περιήγησης Chrome. Πρέπει να κάνετε το ίδιο για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού που χρησιμοποιείτε.

1. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στον υπολογιστή σας.

2. Όταν ανοίξει το πρόγραμμα περιήγησης, κάντε κλικ στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

τρεις τελείες

3. Στο μενού του Chrome, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

4. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Απόρρητο και ασφάλεια αυτί.

Απόρρητο και ασφάλεια

5. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης.

Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης

6. Επιλέξτε Όλη η ώρα στο Χρονικό εύρος. Ελεγξε το Cookies και άλλα δεδομένα ιστότοπου, Αποθηκευμένες εικόνες και αρχεία. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Καθαρισμός δεδομένων κουμπί.

Καθαρισμός δεδομένων

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης Chrome για να διορθώσετε το άνοιγμα ορισμένων ιστότοπων και άλλες όχι.

6. Ξεπλύνετε την προσωρινή μνήμη DNS

Εάν το πρόγραμμα περιήγησής σας στον ιστό μπορεί να συνδεθεί μόνο με συγκεκριμένους ιστότοπους, όπως το YouTube, το Google, το Gmail, κ.λπ., αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί με κάθε άλλο ιστότοπο, μπορείτε να δοκιμάσετε να ξεπλύνετε την προσωρινή μνήμη DNS.

Η παλιά προσωρινή μνήμη DNS είναι γνωστή για τη δημιουργία ιστοτόπων που δεν ανοίγουν προβλήματα στα Windows 11. Δείτε πώς μπορείτε να ξεπλύνετε την προσωρινή μνήμη DNS στα Windows 11.

1. Πληκτρολογήστε τη γραμμή εντολών στην Αναζήτηση των Windows. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εντολών και επιλέξτε Εκτελέστε ως διαχειριστής.

Εκτελέστε ως διαχειριστής

2. Όταν ανοίξει η γραμμή εντολών, εκτελέστε αυτήν την εντολή:

ipconfig /flushdns

ipconfig /flushdns

Αυτό είναι! Αφού εκτελέσετε την εντολή, κλείστε τη γραμμή εντολών και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας. Μετά την επανεκκίνηση, ελέγξτε αν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλους τους ιστότοπους.

7. Μεταβείτε στο Google DNS

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους μέσω του προγράμματος περιήγησής σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να μεταβείτε στον δημόσιο διακομιστή Google DNS. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου και κάντε κλικ στο Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης.

Αλλαγή DNS

2. Στην αριστερή πλευρά, κάντε κλικ Αλλάξτε τις ρυθμίσεις προσαρμογέα.

Αλλαγή DNS

3. Κάντε δεξί κλικ στον συνδεδεμένο προσαρμογέα και επιλέξτε Ιδιότητες.

ιδιότητες

4. Επιλέξτε το Πρωτόκολλο Διαδικτύου Έκδοση 4 (TCP/IPv4) και κάντε κλικ Ιδιότητες.

IPv4

5. Στη συνέχεια, στον Preferred DNS Server, πληκτρολογήστε 8.8.8.8; στον εναλλακτικό διακομιστή DNS, πληκτρολογήστε 8.8.4.4. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ Εντάξει.

Google DNS

Αυτό είναι! Τώρα επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και δοκιμάστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους που δεν μπορούσατε να επισκεφτείτε πριν.

8. Επαναφέρετε τις Ρυθμίσεις Δικτύου

Η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου είναι μια άλλη καλύτερη επιλογή για την αντιμετώπιση μόνο συγκεκριμένων προβλημάτων ανοίγματος ιστότοπου. Είναι εύκολο να επαναφέρετε τις Ρυθμίσεις Δικτύου στα Windows 11. ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στα Windows 11 και μεταβείτε στο Δίκτυο & Διαδίκτυο αυτί.

2. Στη δεξιά πλευρά, επιλέξτε το συνδεδεμένο δίκτυο και κάντε κλικ Προηγμένες ρυθμίσεις δικτύου.

Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επαναφορά δικτύου επιλογή.

Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

4. Στην οθόνη επαναφοράς δικτύου, κάντε κλικ Επαναφορά τώρα.

Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

5. Στη γραμμή εντολών επιβεβαίωσης, κάντε κλικ Ναί.

Κάντε κλικ στο Ναι

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου στα Windows 11 σας για να διορθώσετε ότι ανοίγουν μόνο συγκεκριμένοι ιστότοποι.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτά τα λίγα απλά κόλπα θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε μόνο το άνοιγμα της Google και του YouTube σε ένα πρόβλημα προγράμματος περιήγησης ιστού. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή να συνδεθείτε σε διαφορετικό δίκτυο και να δοκιμάσετε. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.

Διαβάστε επίσης :Πώς να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη εφαρμογών στο iPhone χωρίς να διαγράψετε εφαρμογές

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *