Πώς να συνοψίσετε τα βίντεο YouTube με το Google Gemini

Πώς να συνοψίσετε τα βίντεο YouTube με το Google Gemini

Οι σχεδιαστές ιστού, οι φωτογράφοι και οι διορθωτές θα ήθελαν τη μετάβαση της τεχνητής νοημοσύνης που έχει δει ο κόσμος. Με νέα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης να έρχονται κάθε τόσο, η τάση της τεχνητής νοημοσύνης δεν φαίνεται να επιβραδύνεται.

Ο γίγαντας αναζήτησης Google ανέπτυξε επίσης το δικό του εργαλείο AI που ονομάζεται Gemini, το οποίο μπορεί να κάνει διάφορα πράγματα για εσάς. Όπως και άλλα δημοφιλή εργαλεία συνομιλίας AI, όπως το ChatGPT, το Gemini AI έχει υποστήριξη επέκτασης για την επέκταση της λειτουργικότητας του chatbot.

Θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι το Google Gemini μπορεί να συνοψίσει βίντεο στο YouTube για εσάς. Ναι, το διάβασες σωστά! Με τη βοήθεια μιας επέκτασης YouTube, το Google Gemini μπορεί να παρέχει μια γρήγορη περίληψη του βίντεο YouTube στο οποίο τροφοδοτείτε.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας το VPN ειναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Διαβάστε επίσης : Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή Gemini AI

Πώς να συνοψίσετε τα βίντεο YouTube με το Google Gemini

Επομένως, εάν θέλετε να συνοψίσετε τα αγαπημένα σας βίντεο στο YouTube, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για τη σύνοψη των βίντεο YouTube με το Gemini AI. Ας αρχίσουμε.

1. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού (προτείνεται το Google Chrome).

2. Όταν ανοίξει το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, κατευθυνθείτε στην επίσημη σελίδα Google Gemini. Επόμενο, συνδεθείτε με τον Λογαριασμό σας Google.

συνδεθείτε με τον Λογαριασμό σας Google

3. Όταν ανοίξει το Google Gemini, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις εικονίδιο με το γρανάζι στην κάτω αριστερή γωνία.

Ρυθμίσεις εικονίδιο με το γρανάζι

4. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Επεκτάσεις.

Επεκτάσεις

5. Βρείτε το YouTube επέκταση και ενεργοποιήστε την εναλλαγή για αυτό.

επέκταση YouTube

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επέκταση YouTube στον ιστότοπο Google Gemini.

Πώς να συνοψίσετε τα βίντεο YouTube με το Google Gemini;

Τώρα που ενεργοποιήσατε την επέκταση YouTube στο Google Gemini, ήρθε η ώρα να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε την επέκταση για να συνοψίσετε τα βίντεο του YouTube. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε την επίσημη ιστοσελίδα Google Gemini και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google.

2. Τώρα αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο YouTube που θέλετε να συνοψίσετε χρησιμοποιώντας το Gemini AI.

αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο YouTube

3. Επικολλήστε τη διεύθυνση URL στο πεδίο κειμένου και κάντε κλικ Στείλετε.

Στείλετε

4. Το Google Gemini θα ανακτήσει το βίντεο και θα παράσχει τη σύνοψη.

παρέχετε τη σύνοψη

5. Μπορείτε επίσης να αλληλεπιδράσετε περαιτέρω με το περιεχόμενο βίντεο παρέχοντας μηνύματα κειμένου.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Gemini AI για να συνοψίσετε τα βίντεο του YouTube με απλά βήματα.

Πώς να συνοψίσετε τα βίντεο YouTube στο κινητό;

Η εφαρμογή Google Gemini είναι διαθέσιμη για Android, αλλά η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες. Εάν η εφαρμογή Google Gemini εμφανιστεί στο Google Play Store, θα μπορείτε να τη κατεβάσετε και να τη χρησιμοποιήσετε.

Ωστόσο, εάν το Google Play Store επιστρέψει χωρίς αποτελέσματα, το Google Gemini δεν θα είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας. Αν πάλι θέλετε να το δοκιμάσετε, ρίξτε μια ματιά σε αυτό άρθρο.

Εάν καταφέρετε να εκτελέσετε το Google Gemini στο Android σας, πρέπει να ενεργοποιήσετε την επέκταση YouTube και να τροφοδοτήσετε το chatbot AI στη διεύθυνση URL του βίντεο YouTube.

Η εφαρμογή Gemini για κινητά θα επιστρέψει με τη σύνοψη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αφού λάβετε τη σύνοψη, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε περαιτέρω με την απάντηση παρέχοντας προτροπές κειμένου.

Αυτά είναι μερικά απλά βήματα για τη χρήση του Google Gemini για τη σύνοψη των βίντεο του YouTube. Η σύνοψη βίντεο YouTube είναι μια εξαιρετική δυνατότητα, ειδικά αν έχετε περιορισμένο χρόνο και δεν θέλετε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το βίντεο. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη σύνοψη των βίντεο YouTube με το Google Gemini.

Διαβάστε επίσης :

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *