Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή Gemini AI

Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή Gemini AI

Ο ψηφιακός κόσμος προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, ειδικά μετά την άφιξη των εργαλείων AI. Αν θυμάστε, η Google κυκλοφόρησε το Bard πέρυσι, ένα chatbot AI που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους.

Τώρα, η Google μετονόμασε τον Bard σε Gemini και είναι πλέον διαθέσιμη ως αυτόνομη εφαρμογή για Android. Μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε την εφαρμογή Gemini Mobile για να συνομιλήσετε με το chatbot AI και να ενισχύσετε τις ιδέες σας.

Η εφαρμογή για κινητά Gemini μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους. μπορεί να σας βοηθήσει να γράψετε ένα ευχαριστήριο σημείωμα, να σχεδιάσετε εκδηλώσεις, κώδικα εντοπισμού σφαλμάτων και πολλά άλλα. Η εφαρμογή Gemini για κινητά δεν είναι διαθέσιμη για λήψη από το Google Play Store, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο εύκολο από ποτέ να έχετε πρόσβαση στον βοηθό τεχνητής νοημοσύνης της Google στο Android.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :Πώς να χρησιμοποιήσετε το Gemini AI Chatbot στο iPhone (Πλήρης οδηγός)

Πώς να δημιουργήσετε εικόνες AI με το Google Gemini

Λήψη εφαρμογής Gemini AI για Android – Τρόπος εγκατάστασης και χρήσης

Έτσι, εάν είστε μεγάλος λάτρης των εργαλείων AI και δεν θέλετε να χάσετε αυτήν τη νέα εφαρμογή βοηθού τεχνητής νοημοσύνης, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε κοινά βήματα για τη λήψη και εγκατάσταση του Google Gemini AI στο Android.

Λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής Gemini

Είναι απλό να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τη νέα εφαρμογή Gemini στο Android, καθώς είναι ήδη διαθέσιμη στο Google Play Store. Ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Gemini στο Android.

tips: Θα χρειαστείτε έναν Λογαριασμό Google στις ΗΠΑ για να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Gemini. Ακόμα κι αν καταφέρετε να κατεβάσετε την εφαρμογή Gemini, θα πρέπει να αλλάξετε τη γλώσσα και την περιοχή στις ΗΠΑ στο τηλέφωνο και την εφαρμογή Google για να τη χρησιμοποιήσετε.

1. Ανοίξτε το Google Play Store στο Android smartphone σας.

Google Play Store

2. Όταν ανοίξει το Google Play Store, αναζητήστε το Google Gemini. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Gemini από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν.

3. Όταν ανοίξει η σελίδα καταχώρισης της εφαρμογής Google Gemini, πατήστε Εγκαθιστώ.

Εγκαθιστώ

4. Μόλις εγκατασταθεί, πατήστε το Ανοιξε κουμπί για την εκκίνηση της εφαρμογής Gemini στο Android.

Ανοιξε

Αυτό είναι! Αυτό τελειώνει το μέρος λήψης και εγκατάστασης.

Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή Gemini στο Android;

Τώρα που κατεβάσατε την εφαρμογή Gemini στο Android σας, ήρθε η ώρα να τη ρυθμίσετε και να τη χρησιμοποιήσετε. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή Gemini στο Android.

1. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε την εφαρμογή Gemini στο τηλέφωνό σας Android.

εκκινήστε την εφαρμογή Gemini

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, πατήστε το Ξεκίνα κουμπί στην κάτω δεξιά γωνία.

Ξεκίνα

3. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε το συμφωνώ κουμπί για να αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Αυτό είναι! Αυτό ολοκληρώνει το τμήμα εγκατάστασης. Λάβετε υπόψη ότι η ολοκλήρωση του μέρους εγκατάστασης θα αντικαταστήσει αυτόματα το Google Assistant με Gemini AI.

Αυτό σημαίνει ότι όλα τα μηνύματα προτροπής θα αντιμετωπίζονται από το Gemini AI αντί του Google Assistant. Και λέγοντας “OK, Google” θα ξεκινήσει το Gemini AI αντί του Google Assistant.

Πώς να κάνετε εναλλαγή μεταξύ του Google Assistant και του Gemini AI

Μπορεί να μην είναι όλοι λάτρεις της τεχνητής νοημοσύνης Gemini και να προτιμούν να παραμείνουν με το Google Assistant. Έτσι, αν δεν σας φαίνεται χρήσιμο το Gemini AI, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε το Google Assistant.

  • Εκκινήστε το Εφαρμογή Gemini AI στο Android smartphone σας.
  • Όταν ανοίξει η εφαρμογή Gemini, πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  • Στις Ρυθμίσεις Gemini, πατήστε ψηφιακοί βοηθοί από την Google.
  • Στην οθόνη Επιλέξτε τον ψηφιακό βοηθό σας από το Google, επιλέξτε Βοηθός Google.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε με μη αυτόματο τρόπο ψηφιακούς βοηθούς από την Google στο τηλέφωνό σας Android.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Gemini App Location που δεν υποστηρίζεται;

Λοιπόν, η εφαρμογή Gemini διατίθεται σταδιακά σε όλους τους χρήστες, αλλά προς το παρόν δεν υποστηρίζεται σε κάθε τοποθεσία. Επομένως, εάν εμφανιστεί το σφάλμα Location not supported στο Gemini, μπορείτε να δοκιμάσετε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη γλώσσα του βοηθού.

Εικονίδιο προφίλ > Ρυθμίσεις > Βοηθός Google

Μετά την επανεκκίνηση, δεν θα λάβετε σφάλματα όπως “Η τοποθεσία δεν υποστηρίζεται” ή “Το Gemini δεν είναι διαθέσιμο”. Εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε σφάλματα ακόμα και μετά τη χρήση ενός Λογαριασμού Google και ενός VPN στις ΗΠΑ, είναι καλύτερο να περιμένετε μερικές ακόμη εβδομάδες.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης της εφαρμογής Gemini AI σε ένα smartphone Android. Έχουμε επίσης κοινοποιήσει τα βήματα για την αντικατάσταση του Google Assistant με Gemini AI στο Android. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα.

Διαφορές μεταξύ Gemini Free και Gemini Advanced

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *