Πώς να δημιουργήσετε εικόνες AI με το Google Gemini

Ανεξάρτητα από το αν είστε σχεδιαστής ιστοσελίδων, φωτογράφος ή κάποιος που αγαπά τις δημιουργικές λέξεις, τα πράγματα θα γίνουν εύκολα εάν έχετε πρόσβαση σε εργαλεία AI.

Τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης είναι πλέον παντού, ακόμη και στην Αναζήτηση Google με τη μορφή του Gemini AI. Το Gemini AI είναι βασικά ένα εργαλείο AI από την Google που μπορεί να κάνει διάφορα πράγματα για εσάς.

Το Gemini AI έχει επίσης επεκτάσεις που βοηθούν στην επέκταση της λειτουργικότητας του chatbot AI. Τέλος πάντων, στο συγκεκριμένο άρθρο, θα συζητήσουμε τις δυνατότητες δημιουργίας εικόνας του Gemini AI.

Το Gemini AI χρησιμοποιεί το μοντέλο Imagen 2 που κατασκευάστηκε από το εργαστήριο DeepMind για τη δημιουργία εικόνων από τα μηνύματα κειμένου σας και τα αποτελέσματα είναι συνήθως κορυφαία. Ας μάθουμε πώς να δημιουργείτε εικόνες από κείμενα χρησιμοποιώντας το Gemini AI.

Πώς να δημιουργήσετε εικόνες από κείμενο χρησιμοποιώντας το Gemini AI

Οι εικόνες του Gemini AI δεν έχουν υδατογραφήματα, αλλά όλες οι εικόνες θα είναι διαθέσιμες σε ανάλυση 512 px x 512 px.

Από προεπιλογή, το chatbot AI δημιουργεί μία ή δύο εικόνες, αλλά μπορείτε να του ζητήσετε να δημιουργήσει περισσότερες. Ακολουθεί ένας λεπτομερής οδηγός για τη δημιουργία εικόνων με το Gemini AI.

1. Για να ξεκινήσετε, επισκεφτείτε το gemini.google.com και συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας Google.

gemini.google.com

2. Τώρα, εισαγάγετε μια προτροπή κειμένου για να δημιουργήσετε μια εικόνα. Για παράδειγμα, έχω ζητήσει από το chatbot να «Δημιουργήσει εικόνες 2 πουλιών που τραγουδούν τραγούδι».

Δημιουργήστε εικόνες 2 πουλιών που τραγουδούν τραγούδι

3. Το Chatbot θα δημιουργήσει αμέσως μία ή δύο εικόνες. Πρέπει να ελέγξετε τις δημιουργημένες εικόνες και, αν δεν είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε εισάγετε μια άλλη προτροπή ζητώντας τροποποιήσεις.

εισάγετε μια άλλη προτροπή ζητώντας τροποποιήσεις

4. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε περισσότερες εικόνες, κάντε κλικ στο Δημιουργήστε περισσότερα κουμπί.

Δημιουργήστε περισσότερα

5. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από το chatbot δημιουργούν εικόνες σε διαφορετικά στυλ. Για παράδειγμα, “Δημιουργήστε τις ίδιες εικόνες σε στυλ κόμικ”.

6. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τους Διδύμους να χρησιμοποιήσουν το δικό σας χρωματικούς συνδυασμούς για να δημιουργήσετε μια εικόνα. Για αυτό, πρέπει να καθορίσετε τα χρώματα που θέλετε να χρησιμοποιήσει το Gemini. Για παράδειγμα, «Δημιουργήστε ασπρόμαυρες εικόνες κουνελιού και πουλιού που πίνουν καφέ μαζί».

Δημιουργήστε τις ίδιες εικόνες σε στυλ κόμικ

7. Αντίστοιχα, μπορείτε να ζητήσετε από τους Διδύμους αλλάξτε τους συνδυασμούς χρωμάτων των εικόνων που δημιουργούνται. Για αυτό, πρέπει να καθορίσετε τα χρώματα που θέλετε να χρησιμοποιήσει το Gemini. Για παράδειγμα, «Χρησιμοποιήστε την ίδια έκδοση των εικόνων που δημιουργήσατε. Αλλά τώρα δημιουργήστε τα ξανά χρησιμοποιώντας μόνο διαφορετικές αποχρώσεις του Μπλε».

αλλάξτε τους συνδυασμούς χρωμάτων των εικόνων που δημιουργούνται

8. Για να αποθηκεύσετε τις εικόνες που δημιουργήθηκαν με AI, κάντε κλικ στην εικόνα και κάντε κλικ στο Κατεβάστε εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Κατεβάστε

9. Για να αποθηκεύσετε όλες τις εικόνες, κάντε κλικ στο κουμπί Κοινή χρήση & Εξαγωγή και επιλέξτε Κατεβάστε όλες τις εικόνες.

Κατεβάστε όλες τις εικόνες

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο εξαιρετικά εύκολος οδηγός για τη χρήση του Google Gemini για τη δημιουργία εικόνων AI με εύκολα βήματα.

Η δημιουργία εικόνων AI με το Gemini AI είναι αρκετά εύκολη, αλλά έχει μερικούς περιορισμούς. Αν και είναι ως επί το πλείστον ακριβές, μερικές φορές μπορεί να παράγει περίεργες εξόδους εικόνας. Τούτου λεχθέντος, η γεννήτρια εικόνας AI Gemini είναι πολύ πιο ικανή από τη γεννήτρια εικόνας AI Bing. Λοιπόν, ποια είναι η άποψή σας για το Gemini AI; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή Gemini AI

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5429

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *