Τι είναι το Vio.com και πώς λειτουργεί; (2024)

Με τη φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και τις δελεαστικές προσφορές διαμονής, είναι πιο πιθανό το Vio.com να έχει τραβήξει την προσοχή σας κατά τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας.

Αλλά ας ανακαλύψουμε πρώτα τι είναι στην πραγματικότητα και πώς λειτουργεί πριν σκεφτούμε να κάνετε κράτηση δωματίου μέσω του ιστότοπού του.

Επομένως, να είστε εδώ μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου για να κατανοήσετε πλήρως το Vio.com.

Ας αρχίσουμε.

Τι είναι το Vio.com;

Το Vio.com είναι ένα διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο που επιτρέπει στους χρήστες να συγκρίνουν και να κάνουν κράτηση διαμονών που προσφέρονται από πολλά μεμονωμένα ξενοδοχεία απευθείας στον ιστότοπό του και επίσης τους παρέχει πρόσβαση σε προσφορές διαμονής που προσφέρονται από άλλα τρίτα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία.

Vio

Βασικά, λειτουργεί ως μια κεντρική πλατφόρμα που τοποθετεί στον ιστότοπό της προσφορές διαμονής απευθείας από μεμονωμένα ξενοδοχεία και επιτρέπει επίσης σε άλλα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία όπως η Agoda, η Expedia, η Trip.com, η Priceline, κ.λπ. να καταχωρούν τις προσφορές κρατήσεών τους στον ιστότοπό της.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το επιθυμητό δωμάτιό τους από διάφορες επιλογές κρατήσεων που προσφέρονται από μεμονωμένα ξενοδοχεία στην πλατφόρμα του καθώς και από άλλα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία χωρίς να επισκεφθούν τον ιστότοπο του κάθε ξενοδοχείου ή οποιουδήποτε άλλου OTA ξεχωριστά.

Εξάλλου, δεν είναι απλώς μια πλατφόρμα κρατήσεων αλλά μια πλήρης μηχανή αναζήτησης.

Το Vio.com δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βρουν ένα δωμάτιο που θέλουν σύμφωνα με τον προϋπολογισμό, τη βαθμολογία αξιολόγησης, την ιδιοκτησία, τις ανέσεις, την πολιτική ακύρωσης κ.λπ. χρησιμοποιώντας την επιλογή φίλτρου που παρέχει.

Παρέχει επίσης στους ταξιδιώτες φωτογραφίες, ανέσεις, χάρτες, κοντινές περιοχές και άλλες σημαντικές πληροφορίες για τα μεμονωμένα ξενοδοχεία που παραθέτει στον ιστότοπό του.

Επιπλέον, όταν οι χρήστες κάνουν κράτηση με ένα ξενοδοχείο μέσω του Vio.com, τους επιτρέπει στο τέλος της κράτησης να υποβάλλουν κριτικές για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους σχετικά με το ξενοδοχείο στο οποίο έμειναν, κάτι που βοηθά άλλους που σκέφτονται να κάνουν κράτηση με το ίδιο ξενοδοχείο να κάνουν καλά τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Συνοψίζοντας, Χρησιμοποιώντας το Vio.com, οι χρήστες μπορούν εύκολα να αποκτήσουν πρόσβαση σε κρατήσεις δωματίων που προσφέρονται από μια πληθώρα ξενοδοχείων καθώς και από άλλα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία με διαφορετικές τιμές και άλλες διαθέσιμες υπηρεσίες.

Πώς λειτουργεί το Vio.com;

Όταν οι χρήστες αναζητούν διαμονή στον ιστότοπο του Vio.com, τους εμφανίζει προσφορές καταλυμάτων που αναφέρονται από μεμονωμένα ξενοδοχεία απευθείας στον ιστότοπό του, καθώς και προσφορές από άλλα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία τρίτων όπως η Booking.com, η Agoda, η Expedia κ.λπ.

Προσφορές Vio

Εάν επιλέξουν προσφορές ξενοδοχείων από άλλα τρίτα μέρη ΟΤΑη Vio.com θα τους ανακατευθύνει στον ιστότοπο του τρίτου ΟΤΑ που επιλέγουν τη συμφωνία του και εφεξής ούτε θα χειρίζεται ούτε θα είναι υπεύθυνος για τις κρατήσεις τους.

Αφού το Vio.com τα ανακατευθύνει σε ένα OTA τρίτου μέρους, τότε το τρίτο μέρος που θα επιλέξει θα χειριστεί την κράτησή του με το ξενοδοχείο με το οποίο έκανε κράτηση και όχι με το Vio.com.

Ωστόσο, εάν οι χρήστες επιλέξουν ένα δωμάτιο που προσφέρεται από ένα ξενοδοχείο απευθείας στον ιστότοπό του, όχι από έναν ΟΤΑ, το Vio.com θα λειτουργεί ως μεσάζων μεταξύ του ξενοδοχείου και των χρηστών και θα διαχειρίζεται τις συναλλαγές τους και ολόκληρη τη διαδικασία κράτησης μεταξύ των δύο μερών.

πώς λειτουργεί το vio.com

Λάβετε υπόψη ότι η Vio.com δεν διαχειρίζεται άμεσα ούτε κατέχει τα ξενοδοχεία που εμφανίζονται στην πλατφόρμα της, αλλά λειτουργεί ως μεσολαβητής μεταξύ των ταξιδιωτών και αυτών των ξενοδοχείων.

Ακολουθεί μια βήμα προς βήμα διαδικασία για το πώς λειτουργεί το Vio.com με μεμονωμένα ξενοδοχεία και σας παρέχει προσφορές διαμονής:

Ακολουθεί μια βήμα προς βήμα διαδικασία για το πώς λειτουργεί το Vio.com με μεμονωμένα ξενοδοχεία και σας παρέχει προσφορές διαμονής:

 1. Καταχωρίσεις ακινήτων: Τα ξενοδοχεία καταγράφουν τα δωμάτιά τους στο Vio.com για να τα κάνουν προσβάσιμα στη μεγάλη βάση χρηστών του για βολικές εκπτώσεις.
 2. Εργασία με ξενοδοχεία: Το Vio.com συνεργάζεται με τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία για να έχει πρόσβαση στις ενημερώσεις τους σε πραγματικό χρόνο σχετικά με το απόθεμα, τις τιμές, τη διαθεσιμότητα και άλλες σχετικές πληροφορίες.
 3. Οι χρήστες αναζητούν προσφορές διαμονής: Οι χρήστες επισκέπτονται το Vio.com και αναζητούν καταλύματα εισάγοντας τις ταξιδιωτικές τους πληροφορίες, όπως προορισμό, ημερομηνίες, συγκεκριμένες προτιμήσεις και οποιεσδήποτε άλλες απαραίτητες λεπτομέρειες.
 4. Παρουσίαση Προσφορών Διαμονής: Με βάση τα ταξιδιωτικά στοιχεία που έχουν καταχωρίσει οι χρήστες, το Vio.com τους παρουσιάζει διαφορετικές επιλογές δωματίων αφού συλλεχθούν από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία.
 5. Διαδικασία κράτησης: Αφού εντοπίσουν το δωμάτιο που χρειάζονται, οι χρήστες μπορούν να το κάνουν κράτηση παρέχοντας τα προσωπικά τους στοιχεία, όπως το πλήρες όνομά τους, τη διεύθυνση email και τυχόν άλλες απαιτήσεις.
 6. Παροχή λεπτομερειών πληρωμής: Για να επιβεβαιώσουν την κράτηση δωματίου σε ένα ξενοδοχείο, οι χρήστες πρέπει να δώσουν τα στοιχεία πληρωμής τους. Ως μεσάζων, το Vio.com διευκολύνει τη συναλλαγή μεταξύ των χρηστών και των ξενοδοχείων.
 7. Η Vio.com αποστέλλει επιβεβαίωση κράτησης: Μόλις η Vio.com επιβεβαιώσει την πληρωμή, αποστέλλεται στους χρήστες ένα δρομολόγιο κράτησης μέσω email το οποίο περιέχει όλες τις λεπτομέρειες κράτησης. Μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στην επιβεβαίωση κράτησης και στα στοιχεία τους μέσω των λογαριασμών χρηστών τους στον ιστότοπο της Vio.com.
 8. Επαλήθευση κράτησης με το ξενοδοχείο: Στη συνέχεια, το Vio.com επιβεβαιώνει την κράτηση δωματίου του χρήστη με το ξενοδοχείο που έχει κάνει κράτηση μέσω του ιστότοπού του.
 9. Εμφάνιση του δρομολογίου της κράτησης κατά το check-in: Όταν οι χρήστες φτάνουν στο ξενοδοχείο για τη διαμονή τους, πρέπει να παρουσιάσουν το δρομολόγιο επιβεβαίωσης της κράτησης που εκδόθηκε από τη Vio.com.
 10. Αν όλα πάνε όπως έχουν προγραμματιστεί:
 • Το Vio.com επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν κριτικές και να δίνουν αξιολογήσεις για την εμπειρία τους με τις υπηρεσίες του Vio.com και το μέρος στο οποίο έμειναν. Αυτό βοηθά τόσο το Vio.com όσο και τα ξενοδοχεία να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους και επίσης βοηθά άλλους να λάβουν τη σωστή απόφαση σχετικά με την κράτησή τους.
 • Το Vio.com λαμβάνει προμήθεια από ξενοδοχεία και σε αντάλλαγμα βοηθά τα ξενοδοχεία να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες, εκθέτοντας τους στη μεγάλη βάση χρηστών του, πληρώνοντας τους υπαλλήλους του, ενεργώντας ως κανάλι διανομής, καλύπτοντας το κόστος τεχνολογίας και διαχειρίζοντάς τους κινδύνους.
 1. Αν συμβεί κάτι περίεργο: Εάν παρουσιαστούν προβλήματα μεταξύ των χρηστών και των ξενοδοχείων που έχουν κάνει κράτηση, οι χρήστες πρέπει να απευθυνθούν στη Vio.com για βοήθεια και όχι στο ξενοδοχείο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Vio.com είναι υπεύθυνο για την επίλυση προβλημάτων, την αντιμετώπιση ανησυχιών και τη διασφάλιση μιας ικανοποιητικής επίλυσης για τους χρήστες.
Πώς λειτουργεί το Vio.com

Ουσιαστικά, το Vio.com λειτουργεί ως μεσάζων που συνδέει τους χρήστες με διάφορα ξενοδοχεία και άλλα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία και προσφέρει μια ενιαία πλατφόρμα για τους χρήστες να αναζητούν, να συγκρίνουν και να κάνουν κράτηση καταλυμάτων σε μια τοποθεσία.

Εδώ είσαι!

Ελπίζουμε ότι αυτή η επισκόπηση έχει καθαρίσει την κατανόησή σας σχετικά με το Vio.com και τον τρόπο λειτουργίας του.

DISCLAIMER Δεν είμαι σύμβουλος. Όλες οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το αρθρο και γενικότερα σε αυτό το σιτε αποτελούν αυτό και μόνο, δηλαδή τις απόψεις μου. Και σκοπό έχουν να σας ψυχαγωγήσουν. Μη λαμβάνετε συμβουλές από έναν τύπο στο διαδίκτυο. Μιλήστε πάντα με έναν πιστοποιημένο σύμβουλο.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5304

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *