Πώς να ενεργοποιήσετε τις επεκτάσεις Gemini το 2024

Έχουμε ήδη μπει στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης. Σε αυτήν την εποχή, από τη σύνοψη κειμένων μέχρι τη δημιουργία εικόνων τεχνητής νοημοσύνης, όλα είναι δυνατά με λίγα μόνο κλικ. Όλα ξεκίνησαν με το OpenAI που ανακοίνωσε το AI chatbot του – ChatGPT δωρεάν.

Σύντομα μετά από λίγους μήνες, η Microsoft και η Google εντάχθηκαν στην τάση λανσάροντας το chatbot AI τους, το Microsoft Copilot και το Google Bard. Εάν μένετε ενημερωμένοι με τα γεγονότα του τεχνολογικού κόσμου, ίσως γνωρίζετε ότι η Google πρόσφατα μετονόμασε το Bard Ai σε Gemini.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η Google παρουσίασε επίσης μια premium έκδοση του chatbot AI, που ονομάζεται Gemini Advanced. Έχουμε συζητήσει το Gemini Advanced και το Gemini free σε αυτό το άρθρο.

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο ενεργοποίησης της υποστήριξης επέκτασης στη δωρεάν έκδοση Gemini. Τα Gemini Extensions είναι βασικά πρόσθετα που βοηθούν στην επέκταση των δυνατοτήτων και των δυνατοτήτων του AI Chatbot. Δεν χρειάζεται να είστε συνδρομητής του Gemini Advanced για να έχετε την υποστήριξη επέκτασης.

Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή Gemini AI

Διαφορές μεταξύ Gemini Free και Gemini Advanced

Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τις επεκτάσεις Gemini

Έτσι, εάν είστε χρήστης Gemini AI και θέλετε να επεκτείνετε τις δυνατότητες του chatbot AI, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τις επεκτάσεις Gemini. Ας αρχίσουμε.

Πώς να ενεργοποιήσετε τις επεκτάσεις Gemini;

Όπως αναφέρθηκε, δεν χρειάζεται να είστε συνδρομητής του Gemini Advanced για να ενεργοποιήσετε τις επεκτάσεις. Αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τις επεκτάσεις από την Google. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις επεκτάσεις στο Gemini AI.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το gemini.google.com δικτυακός τόπος.

gemini.google.com

2. Τώρα κάντε κλικ στο Συνδεθείτε κουμπί και συνδεθείτε με τον Λογαριασμό σας Google.

επεκτάσεις Gemini

3. Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε να δείτε την κύρια διεπαφή χρήστη του Google Gemini Ai.

4. Για να ενεργοποιήσετε τις Επεκτάσεις, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις εικονίδιο με το γρανάζι στην κάτω αριστερή γωνία.

επεκτάσεις Gemini

5. Στη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Επεκτάσεις.

επεκτάσεις Gemini

6. Τώρα, θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα επεκτάσεων. Εδώ, θα βρείτε όλες τις επεκτάσεις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το chatbot AI.

βρείτε όλες τις επεκτάσεις

7. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις επεκτάσεις που χρειάζεστε. Αφού ενεργοποιήσετε μια συγκεκριμένη επέκταση, θα σας ζητηθεί να συνδέσετε τον λογαριασμό σας με τη σχετική υπηρεσία web. Κάνε κλικ στο Συνδέω-συωδεομαι κουμπί.

Συνδέω-συωδεομαι

Ποιες είναι οι διαθέσιμες επεκτάσεις Gemini AI;

Αυτήν τη στιγμή, υπάρχουν πέντε επεκτάσεις που είναι διαθέσιμες για εργασία με το Gemini AI. Παρακάτω, έχουμε ρίξει λίγο φως σε κάθε επέκταση.

1. Google Flight

Η επέκταση Google Flight σάς επιτρέπει να αντλείτε πληροφορίες πτήσης σε πραγματικό χρόνο για διαισθητικό, εξατομικευμένο σχεδιασμό ταξιδιού.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επέκταση εάν ταξιδεύετε συχνά. Για να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να ενεργοποιήσετε την επέκταση και να τροφοδοτήσετε την προτροπή για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας.

Πτήση Google

Μπορείτε να δοκιμάσετε προτροπές όπως “Παροχή λεπτομερειών για τις διαθέσιμες πτήσεις από την Odisha προς Dehradun”. Η επέκταση θα χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες Google Flight για να φέρει και να σας παρέχει τις λεπτομέρειες.

2. Χάρτες Google

Οι Χάρτες Google είναι μια άλλη χρήσιμη επέκταση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το Gemini AI. Ο σκοπός αυτής της επέκτασης είναι να σας παρέχει πληροφορίες τοποθεσίας απευθείας στο chatbot AI.

Χάρτες Google

Μπορείτε να εκτελέσετε ορισμένες βασικές προτροπές με ενεργοποιημένη την επέκταση Χαρτών Google, όπως “Δώστε μου οδηγίες για το Hotel Green Apple” κ.λπ.

3. YouTube

Η επέκταση YouTube σάς επιτρέπει να αναζητάτε βίντεο YouTube απευθείας στο chatbot AI χωρίς να μεταβείτε στην πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο.

YouTube

Μπορείτε να δοκιμάσετε προτροπές όπως “Δείξε μου πώς να φτιάχνω πίτσα στο σπίτι”. Μπορείτε να του ζητήσετε να παρέχει προτάσεις βίντεο.

4. Google Hotels

Όπως ίσως μαντέψατε, ο σκοπός της επέκτασης Google Hotels είναι να εντοπίσει δημοφιλή ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση.

Ξενοδοχεία Google

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια χρήσιμη επέκταση για τους συχνούς ταξιδιώτες, καθώς μπορεί να σας δείξει δημοφιλή ξενοδοχεία σε διάφορους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

5. Google Workspace

Το Google Workspace είναι ίσως η καλύτερη επέκταση του Gemini AI. Με ενεργοποιημένη αυτήν την επέκταση, το chatbot AI μπορεί να έχει πρόσβαση σε διάφορες πληροφορίες που συνδέονται με τον Λογαριασμό σας Google.

Google Workspace

Με τη βοήθεια της επέκτασης Google Workspace, το Gemini μπορεί να έχει πρόσβαση και να σας παρέχει πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες σε άλλες υπηρεσίες της Google όπως το Gmail, το Google Drive, το Google App, τα Έγγραφα κ.λπ.

Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα συγκεκριμένο αρχείο εγγράφου αποθηκευμένο στο Google Drive σας, μπορείτε να ζητήσετε απευθείας από το Chatbot να συνοψίσει το έγγραφο για εσάς.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά την ενεργοποίηση και τη χρήση των επεκτάσεων Gemini. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την ενεργοποίηση των επεκτάσεων Gemini, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να προσθέσετε επεκτάσεις στο Chrome

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5305

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *