Διαφορές μεταξύ Gemini Free και Gemini Advanced

Διαφορές μεταξύ Gemini Free και Gemini Advanced

Πριν από λίγες μέρες, η Google ανακοίνωσε επίσημα ότι μετονόμασε το AI Chatbot & βοηθό της, Bard σε Gemini. Λίγο μετά την κυκλοφορία, ο Gemini κατάφερε να εκφράσει πολύ ενδιαφέρον και περιέργεια στην ομάδα AI.

Τώρα, έχετε επίσης ένα Gemini Advanced που απαιτεί ένα πρόγραμμα Google One AI Premium. Το Gemini Advanced είναι η πληρωμένη έκδοση του Gemini Pro και θα παρέχει πρόσβαση στο πιο ικανό μοντέλο AI της Google, το Ultra 1.0.

Gemini Free vs Gemini Advanced (Διαφορές)

Το Gemini Advanced είναι η πληρωμένη έκδοση της δωρεάν έκδοσης, που ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες. Η συνδρομή παρέχει πρόσβαση στο πιο ικανό μοντέλο AI της Google: Ultra 1.0.

Αν δεν το γνωρίζετε, το Ultra 1.0 AI Model είναι πολύ πιο ικανό για συλλογισμούς, ακολουθώντας οδηγίες, κωδικοποίηση και δημιουργική συνεργασία. Επιπλέον, το μοντέλο AI που διατίθεται στο Gemini Advanced μπορεί να κατανοήσει, να εξηγήσει και να δημιουργήσει κώδικα υψηλής ποιότητας σε πολλές γλώσσες προγραμματισμού.

Έτσι, μπορείτε να εξετάσετε το Gemini Advanced έναντι της δωρεάν έκδοσης, εάν θέλετε το chatbot AI να κατανοεί γρήγορα και να ανταποκρίνεται σε ένα διαφορετικό σύνολο εισόδων – συμπεριλαμβανομένων κειμένου, εικόνων και κώδικα.

Από την άλλη πλευρά, η δωρεάν έκδοση Gemini είναι κατάλληλη για καθημερινές εργασίες, όπως η σύνοψη περιεχομένου κειμένου, η βασική επεξεργασία εικόνας και η σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη στα Windows 11

Το Gemini Advanced αποτελεί μέρος του προγράμματος Google One AI Premium

Για να απολαύσετε τις υπηρεσίες Gemini Advanced, πρέπει να αγοράσετε το νέο πρόγραμμα Google One AI Premium, που σημαίνει ότι θα λάβετε επίσης ορισμένα οφέλη από το Google One Premium. Αυτά τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Πρόσβαση στο Gemini Advanced
  • 2 TB αποθηκευτικού χώρου στο Cloud
  • Λειτουργίες Google Meet (Μεγαλύτερες ομαδικές βιντεοκλήσεις)
  • Λειτουργίες Ημερολογίου Google.
  • Άλλα προνόμια του Google One Premium περιλαμβάνουν κοινή χρήση με έως και 5 άτομα, νέες λειτουργίες στις Φωτογραφίες Google κ.λπ.
  • Gemini στο Gmail, στα Έγγραφα και άλλα (Σύντομα).

Πώς να κάνετε Gemini Advanced ;

Τώρα που ξέρετε τι είναι το Gemini Advanced και τι μπορεί να κάνει, μπορεί να σας ενδιαφέρει να το δοκιμάσετε. Είναι πολύ εύκολο να αποκτήσετε το Gemini Advanced. Απλώς χρειάζεστε πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και να διατηρήσετε τον τρόπο πληρωμής έτοιμο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού (επιτραπέζιου υπολογιστή ή κινητού).

2. Στη γραμμή διευθύνσεων, πληκτρολογήστε gemini.google.com και πατήστε Enter.

gemini.google.com

3. Τώρα, συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας Google. Στην επάνω αριστερή γωνία, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Gemini.

Αναπτυσσόμενο μενού Gemini

4. Στο αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στο Αναβαθμίζω κουμπί δίπλα στο Gemini Advanced.

Αναβαθμίζω

5. Τώρα, θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα Gemini Advanced. Εδώ, κάντε κλικ στο Έναρξη δοκιμής κουμπί.

Έναρξη δοκιμής

6. Στην επόμενη οθόνη, προσθέστε έναν τρόπο πληρωμής και ολοκληρώστε την αγορά.

προσθέστε έναν τρόπο πληρωμής

7. Μόλις ολοκληρώσετε, κάντε κλικ στο Μετάβαση στο Gemini Advanced για να χρησιμοποιήσετε το μοντέλο Ultra 1.0.

8. Τώρα, θα δείτε το μοντέλο Gemini Advanced. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ μοντέλων Gemini και Gemini Advanced από την επάνω αριστερή γωνία.

Αυτό είναι! Αυτό ολοκληρώνει τα βήματα για την αγορά του Gemini Advanced. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να προχωρήσετε τους Διδύμους.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τις διαφορές μεταξύ Gemini Free και Gemini Advanced. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το Gemini Advanced, ακολουθήστε τα βήματα στο άρθρο για να αγοράσετε το Google One AI Premium Πρόγραμμα. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με αυτό το θέμα, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή Gemini AI

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4888

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *