VPN για Torrent

10 καλύτερα VPN για Torrenting

Εάν έχετε φτάσει σε αυτήν τη σελίδα, είμαστε σίγουροι ότι θα χάσετε εκείνες τις παλιές μέρες των μεθόδων κοινής χρήσης αρχείων από ομοτίμους που επέτρεπαν στους χρήστες να μοιράζονται και να κάνουν λήψη αρχείων μέσω του Διαδικτύου.

Η μέθοδος κοινής χρήσης αρχείων peer-to-peer ή P2P εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά η τάση της έχει φτάσει σε αδιέξοδο λόγω του torrenting τοποθεσιών που φιλοξενούν υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Σήμερα, δύσκολα θα βρείτε 5-10 ιστότοπους torrent ενεργούς στον Ιστό.

Ακόμα κι αν βρείτε έναν ενεργό ιστότοπο torrent, θα χρειαστείτε μια εφαρμογή VPN για να τον ξεμπλοκάρετε. Επομένως, εάν θέλετε να κατεβάσετε ορισμένα αρχεία από torrents αλλά δεν μπορείτε να επισκεφτείτε τέτοιους ιστότοπους λόγω γεωγραφικών περιορισμών, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό.

10 καλύτερα VPN για Torrenting

Θα πρέπει είτε να βρείτε μια λίστα μεσολάβησης των τοποθεσιών torrent που προσπαθείτε να επισκεφτείτε ή να χρησιμοποιήσετε μια κατάλληλη εφαρμογή VPN για να ξεκλειδώσετε τον αρχικό ιστότοπο torrent. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές VPN για torrenting. Ας τα ελέγξουμε.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :10 καλύτερες εφαρμογές Android VPN για Torrenting και P2P

Λήψη της τελευταίας έκδοσης NordVPN για υπολογιστή (Windows & Mac)

Προσοχή : Δεν προωθούμε τη χρήση ιστοτόπων torrent για τη λήψη υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα από τον Ιστό. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε VPN για να κατεβάσετε πράγματα που δεν επιτρέπονται στη χώρα ή τον ISP σας. Η λήψη περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα από το διαδίκτυο είναι παράνομη και μπορεί να προκαλέσει νομικά προβλήματα.

1. NordVPN

NordVPN

Το NordVPN είναι μια συνηθισμένη επιλογή για χρήστες που θέλουν να ξεμπλοκάρουν ορισμένους ιστότοπους. Ενώ ο απώτερος σκοπός του είναι να παρέχει μια ασφαλή σύνδεση, οι διακομιστές VPN μπορούν επίσης να ξεμπλοκάρουν διάφορους ιστότοπους.

Η παγκόσμια παρουσία διακομιστή VPN του NordVPN παραμένει απαράμιλλη. έχει πάνω από 63000+ διακομιστές VPN που είναι κατανεμημένοι σε 111 χώρες σε όλο τον κόσμο. Σχεδόν όλοι οι διακομιστές του είναι καλά βελτιστοποιημένοι για να παρέχουν καλύτερη ταχύτητα περιήγησης και λήψης.

Λόγω της μαζικής παρουσίας διακομιστών VPN, η εφαρμογή μπορεί να ξεμπλοκάρει σχεδόν οποιονδήποτε ιστότοπο μπορείτε να σκεφτείτε, συμπεριλαμβανομένων των ιστοτόπων torrent.

Όλα τα προγράμματα NordVPN συνοδεύονται από μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής που διασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας δεν συλλέγονται ή αποθηκεύονται πουθενά. Έχετε επίσης μια λειτουργία προστασίας από απειλές που σαρώνει τις συνεχείς λήψεις σας για κακόβουλο λογισμικό, αποκλείει τους ιχνηλάτες και κρύβει πολλές διαφημίσεις στο διαδίκτυο.

Έτσι, το NordVPN θα μπορούσε να είναι μια ιδανική επιλογή, ειδικά αν θέλετε ελευθερία στο διαδίκτυο μαζί με οφέλη ασφάλειας και απορρήτου. Τα premium σχέδιά του είναι προσιτά και αξίζει να τα ελέγξετε.

2. ExpressVPN

ExpressVPN

Ενώ η ExpressVPN ισχυρίζεται ότι είναι ο Νο. 1 αξιόπιστος ηγέτης στο VPN, δεν γνωρίζουμε πόσο αληθής είναι η δήλωση, αλλά γνωρίζουμε ότι μπορεί να ξεμπλοκάρει τους ιστότοπους torrent για εσάς.

Το ExpressVPN και το NordVPN μοιράζονται πολλές ομοιότητες. ήταν απλώς ο αριθμός των διακομιστών που είχε περισσότερους από το NordVPN. Ωστόσο, το εκπληκτικό είναι ότι το ExpressVPN συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών εάν δεν σας αρέσει το προϊόν.

Ο πάροχος VPN δεν ευνοεί τους δωρεάν χρήστες αφού δεν έχει δωρεάν πρόγραμμα. Ωστόσο, εάν αγοράσετε μια premium συνδρομή ExpressVPN, θα λάβετε πολλές χρήσιμες λειτουργίες απορρήτου και ασφάλειας που δεν εμφανίζονται σε άλλες εφαρμογές VPN.

Κάθε συνδρομή ExpressVPN είναι γεμάτη με χαρακτηριστικά απορρήτου και ασφάλειας που σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν. Εκτός από χιλιάδες διακομιστές σε 105 χώρες, λαμβάνετε επίσης 24ωρη υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, διαίρεση σήραγγας και πολλά άλλα.

Ορισμένες από τις βασικές δυνατότητες του ExpressVPN περιλαμβάνουν έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, πρόγραμμα αποκλεισμού παρακολούθησης, αποκλεισμό διαφημίσεων, ιδιωτικό DNS, Kill Switch, πολιτική μη καταγραφής και πολλά άλλα.

3. CyberGhost

CyberGhost

Το CyberGhost προσέφερε ένα δωρεάν πρόγραμμα, αλλά διακόπηκε πρόσφατα και εισήχθησαν νέα προγράμματα premium. Τα προγράμματα premium της CyberGhost είναι πιο προσιτά από το NordVPN ή το ExpressVPN, αλλά έχουν λιγότερες δυνατότητες απορρήτου.

Αν συζητήσουμε τους διακομιστές VPN, το CyberGhost έχει πάνω από 8.000 διακομιστές κατανεμημένους σε 100 τοποθεσίες. Ωστόσο, μόνο 87 τοποθεσίες διακομιστή υποστηρίζουν επισκεψιμότητα P2P.

Το CyberGhost θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια εφαρμογή VPN που προσφέρει αδιάκοπη ροή, πλήρη ανωνυμία και γρήγορες και ασφαλείς λήψεις.

Αυτό που μας άρεσε περισσότερο στο CyberGhost είναι ότι κάθε πρόγραμμα συνδρομής σάς επιτρέπει να συνδέετε έως και 7 συσκευές ταυτόχρονα και την αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, η οποία υπόσχεται ποτέ να μην παρακολουθεί, να μοιράζεται ή να πουλήσει τα δεδομένα σας.

Επιπλέον, κάθε διακομιστής προστατεύεται με κορυφαία στον κλάδο κρυπτογράφηση AES 256-bit. Όταν πρόκειται για torrenting, μπορεί εύκολα να ξεκλειδώσει τους περισσότερους ιστότοπους torrent.

4. Surfshark

Surfshark VPN

Δεδομένου ότι οι άνθρωποι σπάνια μιλούν για Torrenting αυτές τις μέρες και η ενότητα πέφτει στη γκρίζα περιοχή, οι πάροχοι VPN δεν διαφημίζουν ανοιχτά τα δίκτυά τους που μπορούν να λειτουργήσουν με torrents.

Όπως οι περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών VPN, το Surfshark δεν είναι ανοιχτό σχετικά με το αν διαθέτει διακομιστές P2P VPN, αλλά είμαστε σίγουροι ότι έχει.

Ως μια προσιτή υπηρεσία VPN, το Surfshark δεν διαθέτει τόσες δυνατότητες απορρήτου όπως οι άλλες επιλογές στην κορυφή, αλλά εξακολουθεί να έχει αρκετά για να σας κρατήσει ασφαλείς στον Ιστό.

Μπορείτε να περιμένετε πολύ απαραίτητες λειτουργίες απορρήτου και ασφάλειας με το Surfshark, όπως προστασία διεύθυνσης IP, προστασία διαρροής DNS, Kill Switch, κ.λπ. Επίσης, διαθέτει λειτουργία καμουφλάζ που προστατεύει τους ιστότοπους από το να γνωρίζουν ότι χρησιμοποιείτε VPN.

Αν συζητήσουμε τη διαθεσιμότητα διακομιστών, το Surfshark έχει πάνω από 3200+ διακομιστές σε 100 χώρες στον κόσμο. Σχεδόν όλοι οι διακομιστές είναι 100% μόνο με RAM και βελτιστοποιημένοι για να σας παρέχουν απίστευτη γρήγορη ταχύτητα.

5. Private Internet Access

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο δεν είναι ένα πολύ διάσημο όνομα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική εφαρμογή VPN για torrenting και P2P. Είναι μια εφαρμογή VPN ανοιχτού κώδικα στη λίστα που παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε διακομιστές σε όλο τον κόσμο.

Το VPN διαθέτει χιλιάδες διακομιστές σε 91 χώρες παγκοσμίως. Το καθένα καλύπτει τα ίχνη σας στο διαδίκτυο με διακομιστές μόνο RAM που εντοπίζονται.

Αν μιλάμε για P2P ή torrenting, το Private Internet Access σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε torrenting σε κάθε διακομιστή PIA VPM. Έχετε ακόμη και την επιλογή να διαμορφώσετε ένα Private Internet Access VPN στο δρομολογητή σας και να ασφαλίσετε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτό.

Ορισμένες άλλες δυνατότητες της Ιδιωτικής Πρόσβασης στο Διαδίκτυο περιλαμβάνουν πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, αποκλεισμού παρακολούθησης και κακόβουλου λογισμικού, αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, προηγμένο διακόπτη kill για την αποτροπή διαρροών δεδομένων και πολλά άλλα. Συνολικά, η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet είναι μια εξαιρετική εφαρμογή VPN για torrenting υπολογιστή.

6. Norton VPN

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Norton Secure VPN για υπολογιστή

Το Norton VPN δεν είναι κατάλληλο για την προστασία της διεύθυνσης IP ή των συσκευών σας, αλλά υποστηρίζει πολλούς ιστότοπους torrent. Οι διακομιστές VPN του Norton VPN μπορούν εύκολα να ξεμπλοκάρουν τους περισσότερους ιστότοπους torrent που είναι ενεργοί στο διαδίκτυο.

Το Norton VPN διαθέτει διακομιστές υψηλής ταχύτητας σε πολλές χώρες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε την εικονική τοποθεσία σας ή μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή να επιλέγει αυτόματα την καλύτερη περιοχή για εσάς.

Ενώ η διαθεσιμότητα των διακομιστών είναι περιορισμένη, οι περισσότεροι υποστηρίζουν την κοινή χρήση αρχείων P2P. Αυτό που είναι χρήσιμο είναι ότι εάν είστε χρήστης του Norton 360, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN δωρεάν, καθώς είναι ήδη μέρος του.

Όσον αφορά τις δυνατότητες, μπορείτε να περιμένετε κάθε είδους δυνατότητες VPN, όπως Split Tunneling, Kill-Switch, πολιτική μη καταγραφής, παρακολούθηση και αποκλεισμός διαφημίσεων.

Το μόνο πράγμα που μπορεί να απενεργοποιήσει πολλούς χρήστες torrent είναι η τιμολόγησή του, ακόμη και για μία συσκευή. Τα προγράμματα Norton VPN είναι πιο ακριβά από άλλες εφαρμογές VPN που αναφέρονται στο άρθρο.

7. Proton VPN

συνδεθείτε σε δίκτυο VPN

Το Proton VPN είναι μια αρκετά καλή εφαρμογή VPN για torrenting και P2P. Η εφαρμογή VPN για υπολογιστές έχει όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε για να διατηρήσετε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και ασφαλή. Δεδομένου ότι είναι ελβετικό πάροχο VPN, δεν καταγράφει καμία από τις δραστηριότητές σας ούτε κοινοποιεί τα δεδομένα σας.

Με μια premium συνδρομή, το Proton VPN παρέχει πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυό του με περισσότερους από 4000 διακομιστές VPN σε 85 χώρες. Αν και η παρουσία του δικτύου είναι τεράστια, επιτρέπει τη χρήση torrent μόνο σε 300 διακομιστές σε 15 χώρες.

Το Proton VPN θα μπορούσε να είναι τέλειο εάν έχετε έναν προϋπολογισμό και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στους αγαπημένους σας ιστότοπους torrent. Τα premium πακέτα του είναι οικονομικά και περιλαμβάνουν όλες τις δυνατότητες.

Ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά του Proton VPN είναι το VPN Accelerator, το οποίο είναι βασικά ένα σύνολο τεχνολογιών που προορίζονται να αυξήσουν τις ταχύτητες VPN σας πάνω από 400%. Με τόση ταχύτητα, μπορείτε να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας αρχεία torrent σε ελάχιστο χρόνο.

Επίσης, μην ξεχνάτε, το Proton VPN προέρχεται από τους μηχανικούς και τους κρυπτογράφους που κατασκεύασαν το Proton Mail, μια από τις πιο δημοφιλείς και μεγαλύτερες υπηρεσίες κρυπτογραφημένων email.

8. VyprVPN

Χαρακτηριστικά του VyprVPN

Το VyprVPN δεν είναι πολύ δημοφιλής πάροχος VPN, αλλά τα premium προγράμματά του συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Αυτός είναι ένας υποτιμημένος πάροχος VPN που έχει κάθε δυνατότητα που θα χρειαστείτε σε ένα VPN.

Από τη διαίρεση σήραγγας έως την πολιτική μη καταγραφής έως την προστασία από διαρροές DNS, το VyprVPN καλύπτει με επιτυχία όλες τις ανάγκες ροής, ασφάλειας και απορρήτου σας.

Όσον αφορά τον διακομιστή VPN και τον διακομιστή τοποθεσίας, τα προγράμματα premium του VyprVPN σάς παρέχουν πρόσβαση σε περισσότερους από 700+ διακομιστές VPN κατανεμημένους σε 70+ τοποθεσίες.

Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του VyprVPN περιλαμβάνουν ένα ελεγμένο VPN χωρίς καταγραφή, προστασία διεύθυνσης IP, 10 ταυτόχρονες συνδέσεις, υποστήριξη πελατών 24/7, προστασία διαρροής WebRTC και πολλά άλλα. Συνολικά, το VyprVPN είναι ένα εξαιρετικό, προσιτό VPN για torrenting που μπορείτε να εξετάσετε.

9. Windscrib

Windscrib

Το Windscrib είναι μια ελαφριά εφαρμογή VPN στη λίστα που χρησιμοποιείται κυρίως για την απεμπλοκή ιστοτόπων torrent και την κοινή χρήση αρχείων P2P.

Αυτή είναι μια εφαρμογή VPN που σας επιτρέπει να περιηγείστε στον Ιστό ιδιωτικά. Δεδομένου ότι είναι μια εφαρμογή VPN, κρυπτογραφεί τη δραστηριότητα περιήγησής σας, αποκλείει τις διαφημίσεις και ξεμπλοκάρει διάφορους ιστότοπους για εσάς.

Ενώ το Windscrib ξεμπλοκάρει τοποθεσίες torrent, δεν υποστηρίζουν όλοι οι διακομιστές P2P. Το VPN διαθέτει διακομιστές σε περισσότερες από 69 χώρες και 134 πόλεις, επομένως το παγκόσμιο δίκτυό του δεν είναι τόσο τεράστιο όσο αυτό των άλλων VPN στη λίστα.

Εκτός από τους διακομιστές και τις βασικές δυνατότητες, όλα τα προγράμματα Windscrib περιλαμβάνουν πολιτική μη καταγραφής και γεννήτριες ρυθμίσεων για OpenVPN, IKEv2 και wireguard.

Ο πάροχος VPN προσφέρει ένα πρόγραμμα premium. μπορείτε να πληρώνετε μηνιαία ή ετήσια. Εάν έχετε ομάδα, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα VPN και να πληρώσετε ανάλογα.

10. IPVanish

IPVanish

Το IPVanish είναι η πιο προσιτή εφαρμογή VPN που μπορείτε να αγοράσετε για torrenting και κοινή χρήση αρχείων P2P.

Αυτό που μας άρεσε περισσότερο στο IPVanish είναι ότι επιτρέπει την κυκλοφορία P2P σε περισσότερες από 50 χώρες και διαθέτει 20+ διακομιστές μεσολάβησης SOCKS5 σε 10+ χώρες.

Όλα τα προγράμματα IPVanish VPN περιλαμβάνουν προηγμένη κρυπτογράφηση για την προστασία της ταυτότητάς σας, συνδέσεις συσκευών χωρίς μετρήσεις, διακομιστή ιστού Proxy, χωρίς αρχεία καταγραφής κυκλοφορίας, υποστήριξη πελατών 24/7, ασφαλή πρόσβαση στα μέσα και πολλά άλλα.

Το IPVanish προσφέρει επίσης εφαρμογές για Android και iOS, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συνδέσεις VPN ακόμα και στο κινητό σας. Έτσι, εάν θέλετε μια πιο προσιτή επιλογή για να ξεμπλοκάρετε τους αποκλεισμένους ιστότοπους ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους torrent, το IPVanish θα μπορούσε να είναι μια τέλεια επιλογή.

Αυτές είναι οι λίγες καλύτερες εφαρμογές VPN που είναι καλές για torrenting και κοινή χρήση P2P. Όλες οι εφαρμογές VPN που αναφέρονται στο άρθρο συνοδεύονται από αυστηρή πολιτική μη καταγραφής και έχουν πολλαπλά σχέδια. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να επιλέξετε το καλύτερο VPN για torrenting. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Τα Καλύτερα δωρεάν VPN για PS4 & PS5

10 καλύτερα VPN για Android για ανώνυμη περιήγηση

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *