10 καλύτερα VPN για Android για ανώνυμη περιήγηση

10 καλύτερα VPN για Android για ανώνυμη περιήγηση

Το VPN (Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο) είναι ένα από τα ευεργετικά εργαλεία για την ασφάλειά σας στο Android. Είναι μια τεχνολογία που προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας ενώ περιηγείστε στον Ιστό. Τα VPN κρυπτογραφούν την εισερχόμενη και την εξερχόμενη κίνηση για να προστατεύσουν το απόρρητό σας και να ενισχύσουν την ασφάλεια.

Επίσης, χρησιμοποιήθηκαν VPN για την απεμπλοκή αποκλεισμένου περιεχομένου βάσει περιοχής. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, τα VPN είναι ένα από τα χρήσιμα εργαλεία στο Android. Έτσι, αν ψάχνετε για τις καλύτερες εφαρμογές Android VPN για την προστασία του απορρήτου σας, διαβάζετε το σωστό άρθρο.

12 καλύτερα VPN για Android για ανώνυμη περιήγηση

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικά από τα καλύτερα VPN για Android. Με αυτά τα VPN, μπορείτε εύκολα να ξεμπλοκάρετε τους αποκλεισμένους ιστότοπους. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Ασφαλές VPN

Ασφαλές VPN

Το ασφαλές VPN είναι ένα απλό και ελαφριά εφαρμογή VPN για Android που μπορεί να σας κάνει πλήρως ανώνυμο. Είναι ένα δωρεάν VPN για Android που μπορεί να ξεμπλοκάρει ιστοσελίδες για εσάς.

Το Secure VPN χρησιμοποιείται κυρίως για την απεμπλοκή ιστοτόπων ροής στο Android, διατηρώντας παράλληλα πλήρη ανωνυμία. Ως εφαρμογή VPN, το Secure VPN κρυπτογραφεί τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο για να αποτρέψει τρίτα μέρη από την παρακολούθηση της διαδικτυακής σας δραστηριότητας.

Όσον αφορά τη συμβατότητα, η εφαρμογή VPN λειτουργεί με WiFi, 4G, LTE, 3G και όλες τις σταδιοδρομίες δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Συνολικά, το Secure VPN είναι ένα εξαιρετικό δωρεάν VPN για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

2. SuperVPN

SuperVPN

Το SuperVPN είναι για όσους αναζητούν α δωρεάν VPN για κρυπτογράφηση του διαδικτύου. Η εφαρμογή VPN είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση και δεν απαιτεί εγγραφή.

Παρόλο που το SuperVPN είναι δωρεάν, σας προσφέρει πολλές επιλογές διακομιστή. Κάθε διακομιστής VPN του SuperVPN είναι καλά βελτιστοποιημένος και ποτέ δεν αποτυγχάνει να προσφέρει καλύτερη απόδοση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN για ξεμπλοκάρισμα ιστότοπων, προστασία του απορρήτου σας και πολλά άλλα. Συνολικά, το SuperVPN είναι μια εξαιρετική δωρεάν και ασφαλής εφαρμογή VPN για Android.

3. Psiphon Pro

Psiphon Pro

Το Psiphon Pro είναι μια υπηρεσία VPN που σας δίνει άνευ προηγουμένου πρόσβαση στους αγαπημένους σας ιστότοπους και πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Η εφαρμογή VPN για Android είναι 100% δωρεάν και δεν χρειάζεται εγγραφή. Παρά το γεγονός ότι είναι μια δωρεάν εφαρμογή VPN, το Psiphon Pro προσφέρει μια ευρύτερη επιλογή πρωτοκόλλων από μια κανονική υπηρεσία VPN.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να εκτελέσετε τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης στο smartphone Android. Συνολικά, το Psiphon Pro είναι μία από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες υπηρεσίες VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

4. Απεριόριστο δωρεάν VPN – betternet

Betternet

Λοιπόν, το Betternet είναι ένα από τα πιο γρήγορα δωρεάν VPN για Android. Η εφαρμογή VPN είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN. Η εφαρμογή VPN αφαιρεί προγράμματα παρακολούθησης ιστού και διαφημίσεις από τις ιστοσελίδες σας.

Το μόνο μειονέκτημα του Betternet είναι ότι δεν σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τους διακομιστές μη αυτόματα. Ωστόσο, συνδέεται αυτόματα με τον καλύτερο διακομιστή.

5. Turbo VPN

Turbo VPN

Λοιπόν, είναι άλλο καλύτερες εφαρμογές VPN στη λίστα που συμβάλλει στην προστασία του απορρήτου στο διαδίκτυο. Η εφαρμογή μπορεί ακόμη και να ασφαλίσει σημεία πρόσβασης WiFi, να ξεμπλοκάρει ιστοτόπους κ.λπ.

Το υπέροχο με το Turbo VPN είναι ότι είναι δωρεάν και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 128-bit στρατιωτικού επιπέδου για να εξασφαλίσει ένα hotspot WiFi.

6. ΑγγίξτεVPN

ΑγγίξτεVPN

Το Touch VPN μετατρέπει αυτόματα το δημόσιο WiFi σε ασφαλές και ασφαλές ιδιωτικό WiFi. Η ασφάλεια, το απόρρητο και τα προσωπικά σας στοιχεία του κινητού σας θα προστατεύονται από χάκερ, κλοπή ταυτότητας και άλλες κακόβουλες δραστηριότητες ενώ είστε συνδεδεμένοι με το TouchVPN.

Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα σχετικά με το TouchVPN είναι ότι είναι 100% δωρεάν. Δεν χρειάζεται να εισαγάγετε στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή.

7. IPVanish

IP Vanish

Αν ψάχνετε για το καλύτερη υπηρεσία VPN για να σας βοηθήσει να αποκρύψετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση IP, τότε το IPVanish VPN θα μπορούσε να είναι η ιδανική επιλογή σας.

Η εφαρμογή VPN βοηθά τους χρήστες να κρυπτογραφούν τη δραστηριότητά τους στο διαδίκτυο για να αποτρέψουν τους εγκληματίες στον κυβερνοχώρο και τους ανιχνευτές ιστού.

Η εφαρμογή VPN για Android έχει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής. Δεν καταγράφει τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο ή τη δραστηριότητα περιήγησής σας.

8. TunnelBear VPN

TunnelBear VPN

Είναι μια δωρεάν, απλή εφαρμογή για ιδιωτική και ασφαλή περιήγηση στο Διαδίκτυο. Η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα. Η εφαρμογή είναι δωρεάν, αλλά παρέχει 500 MB δωρεάν δεδομένων κάθε μήνα.

Αν μιλάμε για τη διαθεσιμότητα των διακομιστών, οι διακομιστές της Tunnelbear είναι διαθέσιμοι σε 22+ χώρες και σας παρέχουν αστραπιαία ταχύτητα.

9. Thunder VPN

Thunder VPN

Αν ψάχνετε για ένα φλογερό γρήγορη εφαρμογή VPN για Android, Το Thunder VPN μπορεί να είναι μια τέλεια επιλογή. Η εφαρμογή VPN δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση παραμέτρων.

Οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν τον διακομιστή και να πατήσουν το κουμπί «Σύνδεση» για εναλλαγή διακομιστών. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για χρήση και κρυπτογραφεί τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, έτσι ώστε τρίτα μέρη να μην μπορούν να παρακολουθούν τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο.

10. Proton VPN

ProtonVPN

Το Proton VPN είναι μια δωρεάν εφαρμογή VPN για Android που σας παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης. Όπως κάθε άλλη εφαρμογή VPN στη λίστα, το Proton VPN μπορεί επίσης να σας κάνει ανώνυμους εκχωρώντας διαφορετική διεύθυνση IP στη συσκευή σας Android.

Αυτό είναι ένα πραγματικά δωρεάν VPN για Android με απεριόριστα δεδομένα, αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, κρυπτογραφημένους διακομιστές πλήρους δίσκου, δυνατότητες προστασίας από διαρροές DNS και όλα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το Proton VPN περιορίζει την επιλογή χώρας.

11. Kaspersky Fast Secure VPN

Kaspersky Fast Secure VPN

Το Kaspersky Fast Secure VPN δεν είναι μια δημοφιλής επιλογή στο πεδίο Virtual Private Networking, αλλά εξακολουθεί να είναι μια ισχυρή εφαρμογή VPN για Android.

Οι δυνατότητες του Kaspersky Fast Secure VPN μπορούν να σας κάνουν πλήρως ανώνυμους καθώς περιηγείστε στον Ιστό. Διαθέτει πολλά συναρπαστικά χαρακτηριστικά για απόρρητο, ασφάλεια και ταχύτητα.

Ενώ το Kaspersky Fast Secure VPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν, για να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες και τους διακομιστές, θα πρέπει να αγοράσετε την premium έκδοση του Kaspersky Fast Secure VPN.

12. Atlas VPN

Atlas VPN

Εάν θέλετε ένα γρήγορο και ασφαλές VPN για τη συσκευή σας Android, το Atlas VPN είναι αυτό που πρέπει να επιλέξετε. Είναι μια εφαρμογή Android VPN με κορυφαία βαθμολογία που παρέχει πολλές δυνατότητες ασφάλειας και απορρήτου.

Το Atlas VPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν, αλλά περιορίζει την επιλογή τοποθεσίας και το εύρος ζώνης. Με το πρόγραμμα premium, θα λάβετε εκπληκτικές δυνατότητες όπως το Split tunnel, την ασφαλή ανταλλαγή, όλες τις επιλογές διακομιστή κ.λπ.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές VPN για Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλα VPN Android, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Δείτε και αυτό:δωρεάν VPN του  Microsoft Edge

Πώς να εγκαταστήσετε το Norton Secure VPN

Πώς να ενεργοποιήσετε την περιήγηση στο Web ChatGPT

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *