λειτουργία κινηματογράφου στο Apple Watch

Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία κινηματογράφου στο Apple Watch

Γρήγορη απάντηση

  • Απενεργοποίηση λειτουργίας θεάτρου: Ενεργοποίηση ΕΠΙ Το Apple Watch σας → Πλοήγηση σε Κέντρο ελέγχου → Κάντε κλικ στο Εικονίδιο λειτουργίας θεάτρου → Επιλέξτε Λειτουργία θεάτρου να το γυρίσεις ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ.

Το Apple Watch είναι φορτωμένο με πολλές χρήσιμες λειτουργίες και ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι το Λειτουργία θεάτρου. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Theatre πλοηγώντας στο Κέντρο Ελέγχου του Apple Watch. Μόλις ενεργοποιηθεί, το εικονίδιο Λειτουργία Θεάτρου θα εμφανιστεί στην κορυφή της οθόνης του ρολογιού.

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Theatre στο Apple ρολόι σας. Εκτός από αυτό, έχουμε καλύψει τον ρόλο και τις χρήσεις της λειτουργίας Theatre λεπτομερώς.

Τι είναι το Theatre Mode στο Apple Watch

Λειτουργία κινηματογράφου σε μια από τις καλύτερες λειτουργίες ρολογιού που κρατούν την οθόνη του Apple Watch σας απενεργοποιημένη ακόμα και όταν υπάρχει κίνηση του καρπού. Ενεργοποίηση λειτουργίας θεάτρου ενεργοποιεί αυτόματα ο αθόρυβη λειτουργία στο ρολόι σας. Επιπλέον, σας κάνει Η κατάσταση Walkie-Talkie δεν είναι διαθέσιμη.

Ωστόσο, θα λαμβάνετε απτικές ειδοποιήσεις για να ειδοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις και άλλους, αλλά η οθόνη παραμένει σκοτεινή μέχρι να πατήσετε το Side ή να γυρίσετε το κουμπί Digital Crown.

Η λειτουργία θεάτρου είναι χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις. Όπως, όταν βρίσκεστε σε μια σύσκεψη, σε οποιοδήποτε πιο σκοτεινό περιβάλλον ή σε μια κινηματογραφική αίθουσα, δεν θα σας αρέσει η οθόνη του ρολογιού να ανάβει κάθε φορά που μετακινείτε τον καρπό σας. Έτσι, η ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας διατηρεί την οθόνη απενεργοποιημένη και επίσης επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Apple Watch σας.

Πώς να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τη λειτουργία κινηματογράφου στο Apple Watch

1. Πατήστε το Πλαϊνό κουμπί για να ενεργοποιήσετε το Apple Watch σας.

2. Σύρετε την οθόνη του για να πλοηγηθείτε Κέντρο ελέγχου.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και εντοπίστε το Εικονίδιο λειτουργίας θεάτρου.

3. Πατήστε πάνω του και επιλέξτε Λειτουργία θεάτρουπου γυρίζει το εικονίδιο Πορτοκάλιυποδεικνύοντας ότι είναι γυρισμένο ΕΠΙ.

Επιλέξτε Λειτουργία κινηματογράφου για να την ενεργοποιήσετε ή να την απενεργοποιήσετε στο Apple Watch

4. Ακολουθήστε τα ίδια βήματα και πατήστε το Εικονίδιο λειτουργίας θεάτρου πάλι για να το γυρίσω Μακριά από.

Μπορείτε να πατήσετε την Οθόνη ή να γυρίσετε το Digital Crown για να αφυπνίσετε το Apple Watch σε αυτήν τη λειτουργία.

FAQ

1. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της λειτουργίας Θέατρο και της Αθόρυβης λειτουργίας στο Apple Watch;

Η αθόρυβη λειτουργία απενεργοποιείται μόνο ο ήχος. Αλλά η λειτουργία Theatre εμποδίζει το πρόσωπο του Apple Watch να ανάβει με κινήσεις του καρπού και ενεργοποιεί επίσης την αθόρυβη λειτουργία.

2. Γιατί δεν μπορώ να απενεργοποιήσω τη λειτουργία Theatre στο Apple ρολόι μου;

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την απενεργοποίηση της λειτουργίας Theatre, επανεκκινήστε το Apple ρολόι σας για να το διορθώσετε. Πατήστε παρατεταμένα το Πλευρά και Ψηφιακά κουμπιά κορώνας στο Apple Watch για 10 δευτερόλεπτα και δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *