Πώς να διορθώσετε τα κουμπιά έντασης ήχου που δεν λειτουργούν στο iPhone;

Όσον αφορά το υλικό, η Apple σίγουρα προσφέρει το καλύτερο υλικό στο τηλέφωνο. Αν και τα προβλήματα υλικού στα iPhone είναι σπάνια, μπορεί να συμβούν.

Αυτό που είναι προβληματικό είναι ότι το κόστος της επισκευής υλικού είναι συχνά αρκετά ακριβό και ως χρήστης iPhone, μπορεί να μην θέλετε ποτέ να επισκευάσετε ένα.

Συζητάμε προβλήματα υλικού επειδή πολλοί χρήστες ανέφεραν πρόσφατα ότι το κουμπί έντασης ήχου του iPhone τους δεν λειτουργεί.

Πώς να διορθώσετε τα κουμπιά έντασης ήχου που δεν λειτουργούν στο iPhone

Αν είστε ένας από αυτούς, μην πανικοβληθείτε! Τα κουμπιά έντασης ήχου που δεν λειτουργούν μπορεί να είναι σημάδι προβλήματος λογισμικού, λανθασμένων ρυθμίσεων ή κάτι άλλο όπως πρόβλημα υλικού. Ό,τι κι αν είναι, εδώ είναι τα βήματα για να διορθώσετε τα κουμπιά έντασης ήχου που δεν λειτουργούν στο iPhone.

Πώς να διορθώσετε την αυτόματη μείωση της έντασης ήχου του iPhone

1. Αφαιρέστε τη θήκη του iPhone

Εάν τα κουμπιά έντασης ήχου δεν λειτουργούν στο iPhone σας, υπάρχει πιθανότητα η θήκη να είναι σφιχτή στην εφαρμογή και να εμποδίζει το πάτημα.

Είναι επίσης πιθανό η θήκη του τηλεφώνου που χρησιμοποιείτε να έχει κολλήσει μερικά σωματίδια σκόνης ανάμεσα στα κουμπιά έντασης ήχου.

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά έντασης ήχου, αφαιρέστε τη θήκη και πατήστε ξανά τα κουμπιά.

2. Επανεκκινήστε το iPhone σας

Επανεκκίνηση

Η επανεκκίνηση είναι μια αειθαλή λύση σε διάφορα προβλήματα τηλεφώνου. Τα κουμπιά έντασης ήχου του iPhone σας ενδέχεται να μην λειτουργούν λόγω σφάλματος ή σφάλματος σε επίπεδο συστήματος.

Μπορείτε να εξαλείψετε τέτοια σφάλματα και δυσλειτουργίες επανεκκινώντας το iPhone σας. Για να επανεκκινήσετε το iPhone σας, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Αύξηση έντασης + Τροφοδοσία.

Αυτό θα ανοίξει το Power Menu. απλά σύρετε το ρυθμιστικό τροφοδοσίας για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. Μόλις απενεργοποιηθεί, περιμένετε ένα λεπτό και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για να το ενεργοποιήσετε ξανά.

3. Ελέγξτε τις Ρυθμίσεις έντασης του iPhone σας

Από προεπιλογή, το πάτημα του κουμπιού έντασης αλλάζει μόνο την ένταση του μέσου. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να αλλάξετε την ενέργεια του κουμπιού έντασης ήχου από τις Ρυθμίσεις για να ελέγξετε την ένταση του κουδουνίσματος.

Επομένως, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά έντασης ήχου για να ελέγξετε την ένταση του κουδουνίσματος, πρέπει να κάνετε αυτές τις αλλαγές στις Ρυθμίσεις του iPhone.

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Ήχοι & Απτικά.

Ήχος & Απτικά

3. Στην οθόνη Sounds & Haptics, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Αλλαγή με κουμπιά.

Αλλαγή με κουμπιά

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε αλλαγές στις Ρυθμίσεις Έντασης για να ελέγχετε την ένταση του κουδουνίσματος με το κουμπί έντασης.

4. Καθαρίστε τα κουμπιά έντασης ήχου

Ο καθαρισμός των κουμπιών έντασης ήχου είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την επίλυση προβλημάτων με τα κουμπιά έντασης ήχου που δεν λειτουργούν. Παρόλο που τα σύγχρονα iPhone διαθέτουν προστασία από την είσοδο σκόνης, ορισμένα σωματίδια σκόνης μπορούν ακόμα να περάσουν και να κολλήσουν ανάμεσα στα κουμπιά και το περίβλημά τους.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το iPhone σας και να καθαρίσετε το κουμπί έντασης ήχου με μια μαλακή βούρτσα. Μπορείτε επίσης να φυσήξετε απαλά το κουμπί έντασης για να αφαιρέσετε τη σκόνη και τα υπολείμματα. Ό,τι κι αν κάνετε για να καθαρίσετε το κουμπί έντασης, κάντε το αργά για να αποφύγετε ζημιές.

5. Ελέγξτε την ένταση ήχου του iPhone χωρίς το κουμπί έντασης ήχου

Εάν το κουμπί έντασης δεν λειτουργεί και δεν έχετε χρόνο να το αντιμετωπίσετε, μπορείτε να ελέγξετε προσωρινά την ένταση μέσω του Κέντρου Ελέγχου.

Ελέγξτε την ένταση ήχου του iPhone χωρίς το κουμπί έντασης

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Κέντρο ελέγχου στο iPhone σας και βρείτε τα στοιχεία ελέγχου έντασης. Μπορείτε να σύρετε προς τα πάνω και προς τα κάτω για να προσαρμόσετε την ένταση του ήχου.

Επίσης, εάν χρησιμοποιείτε ένα Airpods, μπορείτε να του μιλήσετε “Hey Siri, δυναμώστε την ένταση” για να αυξήσετε την ένταση του iPhone σας.

6. Χρησιμοποιήστε το AssistiveTouch για να ελέγξετε την ένταση του ήχου

Μπορείτε να διαμορφώσετε το AssistiveTouch για να ελέγχετε την ένταση του iPhone σας. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ρυθμίσετε το κουμπί AssistiveTouch για να ανοίξετε τα χειριστήρια έντασης στο iPhone σας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Προσιτότητα.

Προσιτότητα

3. Στην οθόνη Προσβασιμότητα, πατήστε Αφή.

Αφή

4. Στη συνέχεια, πατήστε στο Αγγιγμα βοηθείας.

Αγγιγμα βοηθείας

5. Στην επόμενη οθόνη, ανάβω η εναλλαγή δίπλα Αγγιγμα βοηθείας.

ανάβω

5. Πρέπει να ρυθμίσετε το Με ένα πάτημα, Διπλό χτύπημακαι Παρατεταμένο πάτημα χειρονομίες για τον έλεγχο της έντασης.

Ένα πάτημα, διπλό πάτημα και παρατεταμένο πάτημα

Αυτό είναι! Τώρα, όποτε θέλετε να ελέγξετε την ένταση του iPhone σας, χρησιμοποιήστε το AssistiveTouch.

7. Επαναφέρετε το iPhone σας

Εάν τίποτα δεν έχει λειτουργήσει μέχρι τώρα, μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε το iPhone σας. Αυτό θα είναι χρήσιμο εάν εγκαταστήσατε πρόσφατα μια ενημέρωση έκδοσης και το κουμπί έντασης σταμάτησε να λειτουργεί αμέσως μετά από αυτό. Δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε το iPhone σας.

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικός.

Γενικός

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο Μεταφορά ή επαναφορά iPhone.

Μεταφορά ή επαναφορά iPhone

4. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Επαναφορά.

Επαναφορά

5. Στο μήνυμα που εμφανίζεται, επιλέξτε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων

Αυτό είναι! Τώρα, πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του iPhone σας για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία επαναφοράς.

8. Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Apple

Ενώ η υποστήριξη της Apple μπορεί μερικές φορές να είναι ακριβή, η ομάδα υποστήριξης μπορεί να αποκλείσει το ζήτημα των κουμπιών έντασης ήχου που δεν λειτουργούν.

Η Apple έχει πολύ καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση και μπορεί να προσφέρει λύσεις σε χρόνο μηδέν. Επομένως, εάν το iPhone σας εξακολουθεί να είναι υπό εγγύηση, μπορείτε να απευθυνθείτε στο πλησιέστερο Κέντρο Εξυπηρέτησης της Apple και να του ζητήσετε να διορθώσουν το πρόβλημα.

Φροντίστε να επισκεφτείτε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις για να αποφύγετε την ακύρωση της εγγύησης του iPhone.

Επομένως, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες και λειτουργικές μεθόδους για να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργούν τα κουμπιά έντασης ήχου. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να διορθώσετε τα κουμπιά έντασης ήχου που δεν λειτουργούν στο iPhone.

Διαβάστε επίσης :Πώς να διορθώσετε τον ήχο στο Google Chrome για Android

Πώς να βρείτε τον αριθμό IMEI στο iPhone

Πώς να μετατρέψετε εικόνα σε PDF στο iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5305

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *