Η κάρτα SIM δεν παρέχεται MM 2

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα SIM Not Provisioned MM 2 (8 Μέθοδοι)

Μόλις αγοράσατε ένα νέο smartphone; Αλλά, δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις ή να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο λόγω άγνωστου σφάλματος κάρτας SIM; Εάν συμβεί αυτό σε εσάς, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα.

Κατά τη χρήση μιας νέας SIM στο smartphone σας, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα σφάλμα που λέει “Η κάρτα SIM δεν παρέχεται MM2”. Εάν λαμβάνετε το ίδιο σφάλμα, επιτρέψτε μου να σας πω ότι θα μπορούσε να διορθωθεί εύκολα.

Ωστόσο, προτού προχωρήσετε στις διορθώσεις για το σφάλμα “SIM Not Provisioned MM2” , πρώτα, μάθετε τι σημαίνει το σφάλμα και το πραγματικό πρόβλημα.

10 τρόποι για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 39 της Disney Plus(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι σημαίνει «Δεν παρέχεται SIM MM2»;

Λοιπόν, το «SIM Not Provisioned MM2» είναι ένα κοινό σφάλμα, ειδικά μεταξύ εκείνων που αγοράζουν ένα νέο smartphone ή μια κάρτα SIM.

Όταν εισάγετε μια κάρτα SIM στο τηλέφωνό σας, η SIM επιτρέπει στο τηλέφωνό σας να αναγνωρίζεται ως δικό σας στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Μόνο μετά την ταυτοποίηση μπορείτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις, να στέλνετε SMS και να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο για κινητά.

Ωστόσο, εάν λαμβάνετε ένα μήνυμα σφάλματος «Η κάρτα SIM δεν παρέχεται» αφού τοποθετήσετε τη νέα κάρτα SIM στο smartphone σας, αυτό σημαίνει ότι η SIM δεν μπορεί να μοιραστεί πληροφορίες μεταξύ του smartphone σας και του παρόχου δικτύου κινητής τηλεφωνίας σας.

HP 250 G8 Notebook Portatile, Intel 4120 4 Core, SSD da 512 Gb Display Led Full HD 15.6″, DDR4 16 Gb, Wi-Fi, 3 usb di cui 1 Type-C, Webcam HD, Win 11 Pro, Office Pro 2021, Pronto all’uso, Gar. Italia(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Γιατί εμφανίζεται το σφάλμα ‘SIM Not Provisioned MM2’;

Λοιπόν, δεν υπάρχουν πολλοί λόγοι που ενεργοποιούν το μήνυμα σφάλματος “SIM Not Provisioned MM2”. Παρακάτω, έχουμε κοινοποιήσει μερικούς συνήθεις λόγους που οδηγούν σε μηνύματα σφάλματος SIM Not Provisioned .

Μόλις αγοράσατε μια νέα κάρτα SIM.
Κατά τη μεταφορά των επαφών σας στη νέα SIM.
Οι διακομιστές του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου δεν είναι διαθέσιμοι.
Η νέα σας κάρτα SIM πρέπει ακόμα να είναι πλήρως ενεργοποιημένη.
Η κάρτα SIM πρέπει να συνδεθεί σωστά.

Αυτοί είναι μερικοί εξέχοντες λόγοι που οδηγούν στο μήνυμα σφάλματος “SIM Not Provisioned MM2” σε ένα νέο smartphone.

Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 4 του Spotify στα Windows(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος “SIM Not Provisioned MM2”;

1. Επανεκκινήστε το Smartphone σας

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο Snapchat (6 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ακόμα κι αν το τηλέφωνό σας έχει εγκαταστήσει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις APN για τη νέα σας κάρτα SIM, θα πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση για να ενεργοποιήσετε αυτές τις ρυθμίσεις.

Αφού τοποθετήσετε μια νέα κάρτα SIM, φροντίστε να εγκαταστήσετε όλες τις ρυθμίσεις που στάλθηκαν στο τηλέφωνό σας μέσω μηνυμάτων flash. Μόλις τελειώσετε, επανεκκινήστε το smartphone σας.

Μετά την επανεκκίνηση, δοκιμάστε να πραγματοποιήσετε μια κλήση ή να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο. δεν θα βλέπετε πλέον το σφάλμα ‘SIM Not Provisioned MM2’.

2. Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης

Πώς να απενεργοποιήσετε την κλήση WiFi σε τηλέφωνο Android (Όλες οι συσκευές)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η ενεργοποίηση της λειτουργίας πτήσης απενεργοποιεί όλες τις συνδέσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο, να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις, να στέλνετε/λαμβάνετε SMS κ.λπ.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης για να επιλύσετε το μήνυμα σφάλματος «Δεν παρέχεται SIM MM2». Με αυτόν τον τρόπο θα αποκατασταθεί μια νέα σύνδεση και θα αποκλειστεί οποιοδήποτε σφάλμα δικτύου που μπορεί να προκαλέσει το σφάλμα SIM not Provisioned.

Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης, πρέπει να τραβήξετε προς τα κάτω το κλείστρο ειδοποιήσεων και να πατήσετε «Λειτουργία αεροπλάνου» ή «Λειτουργία πτήσης». Μόλις ενεργοποιηθεί, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και απενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης.

3. Ενημερώστε τις Υπηρεσίες Μεταφορέα

Εάν χρησιμοποιείτε smartphone Android, το τηλέφωνό σας διαθέτει την εφαρμογή Υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας που συνδέει το τηλέφωνό σας και τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Μια παρωχημένη εφαρμογή υπηρεσιών εταιρείας κινητής τηλεφωνίας οδηγεί μερικές φορές στο σφάλμα “Δεν παρέχεται SIM MM2”. Επίσης, εάν λαμβάνετε το σφάλμα SIM Not Provisioned χωρίς να αλλάξετε τη SIM σας, το πιθανότερο είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με τις Υπηρεσίες εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Επομένως, πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή Google.

1. Ανοίξτε το Google Play Store και πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας .

 

2. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε “Διαχείριση εφαρμογών και συσκευών”

 

3. Τώρα επιλέξτε την ενότητα Διαθέσιμες ενημερώσεις .

 

4. Τώρα, βρείτε την εφαρμογή Carrier Services και εγκαταστήστε την ενημέρωση .

 

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή Υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας στο Android σας. Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, η SIM σας έχει κάποια άλλα προβλήματα.

4. Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα SIM σας είναι ενεργοποιημένη

Σε πολλές χώρες, οι κάρτες SIM χρειάζονται λιγότερο από 24 ώρες για να ενεργοποιηθούν. Ωστόσο, σε ορισμένες περιοχές, μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες.

Επομένως, εάν μόλις αγοράσατε μια νέα κάρτα SIM και την τοποθετήσατε στο τηλέφωνό σας, πρέπει να περιμένετε μέχρι να ενεργοποιηθεί πλήρως η SIM.

Μέχρι και εάν ο πάροχος τηλεπικοινωνιών ενεργοποιήσει την κάρτα SIM σας, θα λάβετε το σφάλμα «SIM Not Provisioned MM2» κατά την πραγματοποίηση κλήσεων ή την αποστολή SMS. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ή τον πάροχο δικτύου σας από οποιονδήποτε άλλο αριθμό για να ρωτήσετε σχετικά με την κατάσταση ενεργοποίησης.

5. Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα SIM έχει τοποθετηθεί σωστά

 

Εάν η κάρτα SIM σας είναι ενεργοποιημένη και έτοιμη να πραγματοποιήσετε κλήσεις, εξακολουθείτε να λαμβάνετε το μήνυμα σφάλματος «Η κάρτα SIM δεν παρέχεται MM2». τότε πρέπει να ελέγξετε εάν η SIM έχει τοποθετηθεί σωστά στο τηλέφωνό σας.

Πρέπει να ελέγξετε για σωματικές ζημιές ακόμα κι αν η κάρτα SIM έχει τοποθετηθεί σωστά. Το πρόβλημα μπορεί να βρίσκεται ακόμη και στην υποδοχή κάρτας SIM.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το smartphone σας και να αφαιρέσετε την κάρτα SIM. Αφού το βγάλετε, τοποθετήστε το ξανά και ενεργοποιήστε το smartphone σας. Μετά την επανεκκίνηση, περιμένετε να εμφανιστεί το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να πραγματοποιήσετε κλήσεις.

6. Τοποθετήστε την κάρτα SIM σε διαφορετική υποδοχή

 

Εάν διαθέτετε smartphone με διπλή SIM, μπορείτε να τοποθετήσετε τη νέα σας κάρτα SIM σε διαφορετική υποδοχή. Εάν η άλλη υποδοχή είναι ήδη κατειλημμένη, αλλάξτε τις κάρτες SIM.

Η δοκιμή μιας άλλης υποδοχής θα σας βοηθήσει να αποκλείσετε προβλήματα που σχετίζονται με την υποδοχή κάρτας SIM στο smartphone σας. Εάν η υποδοχή κάρτας SIM έχει το πρόβλημα, θα λάβετε το ίδιο «SIM Not Provisioned MM2» ή οποιοδήποτε άλλο σφάλμα δικτύου ακόμα και στην ενεργή κάρτα SIM σας.

7. Επικοινωνήστε ή επικοινωνήστε με τον πάροχο δικτύου σας

Το ‘SIM Not Provisioned MM2’ είναι συνήθως ένα σφάλμα που έχει να κάνει με την κάρτα SIM. Σε σπάνιες περιπτώσεις, έχει να κάνει με το smartphone σας.

Επομένως, εάν κάνατε το καλύτερο δυνατό για να διορθώσετε το πρόβλημα, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε για εσάς, τότε ήρθε η ώρα να επικοινωνήσετε ή να επικοινωνήσετε με τον πάροχο του δικτύου σας.

Μπορείτε να πάρετε την κάρτα SIM στον πάροχο δικτύου ή να επικοινωνήσετε μαζί του με οποιονδήποτε άλλο αριθμό και να εξηγήσετε το πρόβλημα. Πείτε τους τα πράγματα που προσπαθήσατε για να επιλύσετε το σφάλμα «Δεν παρέχεται SIM MM2».

Θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε το πρόβλημα. Εάν πρόκειται για πρόβλημα που σχετίζεται με το δίκτυο, θα επιλυθεί εντός λίγων ημερών.

8. Αποκτήστε μια νέα κάρτα SIM

Εάν ο πάροχος δικτύου δεν καταφέρει να επιλύσει το πρόβλημα ή το μήνυμα σφάλματος εμφανίζεται συχνά στο τηλέφωνό σας, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε μια νέα κάρτα SIM.

Μπορείτε να αποκτήσετε μια νέα κάρτα SIM για τον παλιό σας αριθμό τηλεφώνου μέσω του MNP. Ωστόσο, αυτή είναι η λιγότερο συνιστώμενη μέθοδος και θα πρέπει να ζητήσετε μια νέα κάρτα SIM εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να χρειάζεται να επιλυθεί, ακόμη και μετά την υποβολή καταγγελίας στον πάροχο δικτύου σας.

 

Έχουμε κοινοποιήσει όλους τους πιθανούς τρόπους επίλυσης του μηνύματος σφάλματος SIM Not Provisioned. Επομένως, αυτά είναι μερικά απλά βήματα για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος «SIM Not Provisioned MM2» σε ένα smartphone. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επίλυση του σφάλματος “Δεν παρέχεται SIM MM2”, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *