σφάλματος 3205 του Paramount Plus

Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 3205 του Paramount Plus

Εάν βλέπατε τον κωδικό σφάλματος 3205 του Paramount Plus κάθε φορά που προσπαθείτε να κάνετε ροή ταινιών, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Αυτός είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους κωδικούς σφάλματος στο Paramount Plus, αλλά ευτυχώς, είναι αρκετά εύκολο να διορθωθεί.

Σε αυτόν τον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων, θα εξηγήσουμε τι προκαλεί τον κωδικό σφάλματος 3205 στο Paramount Plus και, στη συνέχεια, θα καλύψουμε πέντε εύκολους τρόπους για να το διορθώσετε.

Τι προκαλεί τον κωδικό σφάλματος 3205 του Paramount Plus;

Ο κωδικός σφάλματος 3205 στο Paramount Plus εμφανίζεται συνήθως ακριβώς καθώς προσπαθείτε να κάνετε ροή ενός βίντεο. Είναι ένα σφάλμα αναπαραγωγής που προκαλείται όταν το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο κολλάει σε έναν ατελείωτο βρόχο φόρτωσης. Οι χρήστες βλέπουν συχνά ένα μήνυμα “Το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο” στην οθόνη αναπαραγωγής λίγο πριν συμβεί το σφάλμα.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ενδέχεται να αντιμετωπίζετε τον κωδικό σφάλματος 3205, όπως:

 1. Μια ασταθής σύνδεση στο Διαδίκτυο . Το κακόηθες διαδίκτυο μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα κατά τη ροή βίντεο, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού σφάλματος 3205.
 2. Μη συμβατά προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων . Περιστασιακά, τα προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων μπορούν να προκαλέσουν τον κωδικό σφάλματος 3205 προκαλώντας ένα σφάλμα καθώς η υπηρεσία ροής προσπαθεί να φορτώσει διαφημίσεις πριν από το βίντεο.
 3. Μη συμβατό πρόγραμμα περιήγησης ιστού . Αν και αυτό συνήθως δεν αποτελεί πρόβλημα, ορισμένα προγράμματα περιήγησης ιστού δεν είναι συμβατά με το Paramount Plus και μπορεί να οδηγήσουν στον κωδικό σφάλματος 3205. Ομοίως, η προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας μπορεί να έχει καταστραφεί, εμποδίζοντας τη σωστή φόρτωση του ιστότοπου.
 4. Ξεπερασμένη εφαρμογή Paramount Plus . Εάν δεν έχετε ενημερώσει την εφαρμογή σας για λίγο, ενδέχεται να έχει συσσωρευτεί σφάλματα που προκαλούν τον κωδικό σφάλματος 3205.
 5. Εσφαλμένη διαμόρφωση VPN. Η χρήση ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN) κατά τη ροή μπορεί να διακόψει τη σύνδεσή σας με την υπηρεσία. Το Paramount Plus συχνά αποτρέπει τους χρήστες από τη ροή του περιεχομένου τους εάν χρησιμοποιούν VPN για να αποφύγουν την παραβίαση των κανόνων γεωγραφικής τοποθεσίας.

Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 3205 του Paramount Plus

Ακολουθούν πέντε τρόποι με τους οποίους μπορείτε να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Paramount Plus 3205:

1. Επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Ιστού, την εφαρμογή Paramount Plus και τη συσκευή

Ο ευκολότερος τρόπος για να διορθώσετε αυτό το σφάλμα είναι απλώς να κάνετε επανεκκίνηση του προγράμματος που χρησιμοποιείτε για τη ροή του Paramount Plus, είτε πρόκειται για πρόγραμμα περιήγησης ιστού (όπως Firefox, Google Chrome ή Safari) είτε για την επίσημη εφαρμογή.

Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, δοκιμάστε να επανεκκινήσετε πλήρως τη συσκευή σας. Απλώς επανεκκινήστε την κινητή συσκευή, την έξυπνη τηλεόραση ή τη συσκευή ροής (όπως Roku, Firestick ή Fire TV) και μετά προσπαθήστε να φορτώσετε ξανά ένα βίντεο.

2. Αντιμετώπιση προβλημάτων της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι το διαδίκτυο λειτουργεί σωστά. Για να παρακολουθήσετε καλά το Paramount Plus, χρειάζεστε ταχύτητα Διαδικτύου τουλάχιστον 4 ή 5 Mbps.

Μπορείτε να ελέγξετε την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο με έναν ιστότοπο δοκιμής ταχύτητας . Εάν το Διαδίκτυό σας δεν λειτουργεί όπως αναμένεται, επαναφέρετε τον δρομολογητή σας. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, αντιμετωπίστε προβλήματα με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο ή επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP).

3. Εκκαθαρίστε το πρόγραμμα περιήγησής σας και την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Paramount Plus

Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης, του ιστορικού και των cookie του προγράμματος περιήγησής σας μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση πολλών δυσλειτουργιών και στη βελτίωση της εμπειρίας ροής σας. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη όλων των μεγάλων προγραμμάτων περιήγησης ιστού.

Εάν κάνετε streaming μέσω της εφαρμογής Paramount Plus, διαγράψτε την προσωρινή μνήμη της. Εάν χρησιμοποιείτε μια συσκευή Android όπως smartphone ή Android TV, δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής:

 1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις .
 2. Επιλέξτε Εφαρμογές .
 1. Βρείτε και επιλέξτε Paramount Plus .
 1. Επιλέξτε Αποθήκευση .
 1. Επιλέξτε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και Εκκαθάριση δεδομένων .

Εάν χρησιμοποιείτε iPhone:

 1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις .
 2. Πατήστε Γενικά .
 3. Επιλέξτε Αποθήκευση iPhone .
 1. Βρείτε το Paramount Plus και επιλέξτε Offload app .

Σημείωση: Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος περιήγησής σας. Ενημερώστε το πρόγραμμα περιήγησής σας εάν είναι παλαιότερη έκδοση.

3. Απενεργοποιήστε το Ad Blocker

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων μπορεί να προκαλέσουν πολλά προβλήματα με τις υπηρεσίες ροής. Για να δείτε εάν το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων προκαλεί τον κωδικό σφάλματος 3205, δοκιμάστε να τον απενεργοποιήσετε και να φορτώσετε ξανά το Paramount Plus.

Εάν το βίντεο φορτώνεται χωρίς προβλήματα, ο αποκλεισμός διαφημίσεων είναι ο ένοχος. Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, απενεργοποιήστε προσωρινά το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων ενώ χρησιμοποιείτε το Paramount Plus — τα περισσότερα προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων μπορούν να προσθέσουν ιστότοπους ως εξαιρέσεις.

4. Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Paramount Plus

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι να κλείσετε αναγκαστικά την εφαρμογή Paramount Plus. Αυτό κλείνει εντελώς την εφαρμογή, επιτρέποντάς την να την επανεκκινήσετε στην προεπιλεγμένη της κατάσταση.

Για αναγκαστική διακοπή του Paramount Plus στο Amazon Fire TV:

 1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές .
 1. Επιλέξτε Διαχείριση εγκατεστημένων εφαρμογών .
 1. Επιλέξτε Paramount Plus .
 2. Επιλέξτε Force Stop .

Για αναγκαστική διακοπή του Paramount Plus σε μια έξυπνη συσκευή όπως μια τηλεόραση Samsung:

 1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και επιλέξτε Εφαρμογές .
 2. Επιλέξτε Paramount Plus .
 3. Επιλέξτε Αναγκαστική έξοδο .

Σημείωση: Εάν αυτό δεν λειτουργεί, απεγκαταστήστε και εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Paramount Plus.

5. Ενημερώστε το υλικολογισμικό της συσκευής σας

Μια παλιά συσκευή ροής ή έξυπνη τηλεόραση μπορεί να προκαλέσει λανθασμένη λειτουργία της εφαρμογής Paramount Plus. Για να το διορθώσετε, δοκιμάστε να ενημερώσετε το υλικολογισμικό της συσκευής σας στην πιο πρόσφατη έκδοση. Συνήθως, αυτή η επιλογή βρίσκεται στο μενού ρυθμίσεων της συσκευής σας.

Ρεύμα εν ειρήνη

Οι πλατφόρμες ροής βίντεο όπως το Paramount Plus και το Disney+ έχουν γίνει δημοφιλείς εναλλακτικές λύσεις Netflix τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν έχουν ανοσία σε προβλήματα αναπαραγωγής. Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να κάνετε την εφαρμογή Paramount Plus να λειτουργεί σωστά, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στη ροή των αγαπημένων σας τηλεοπτικών εκπομπών.

Διαβάστε επίσης:Paramount Plus σε LG Smart TV

Paramount Plus στο PS5

Paramount Plus σε Samsung Smart TV

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *