Πώς να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης ήχου/ήχου στα Windows 11 (5 Μέθοδοι)

Πώς να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης ήχου στα Windows 11 (5 Μέθοδοι)

Δεν έχει σημασία πόσο καλά είναι τα ακουστικά και τα ηχεία του υπολογιστή σας. Εάν δεν εγκαταστήσετε το σωστό πρόγραμμα οδήγησης ήχου, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα που σχετίζονται με τον ήχο. Δεν θα ακούγεται ήχος από το εσωτερικό ή το εξωτερικό ηχείο του υπολογιστή σας εάν δεν είναι εγκατεστημένο πρόγραμμα οδήγησης ήχου/ήχου στο λειτουργικό σύστημα.

Ακόμα κι αν έχετε εγκαταστήσει το σωστό πρόγραμμα οδήγησης ήχου στο σύστημά σας, είναι καλύτερο να ελέγχετε για τις διαθέσιμες ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης και να τις εγκαθιστάτε περιοδικά. Όσον αφορά τα Windows 11, το λειτουργικό σύστημα εγκαθιστά αυτόματα την πιο πρόσφατη έκδοση των προγραμμάτων οδήγησης συσκευών κατά τις ενημερώσεις των Windows.

Ωστόσο, οι ενημερώσεις των Windows ενδέχεται να αποτύχουν σε ορισμένες περιπτώσεις, αφήνοντας το πρόγραμμα οδήγησης ήχου/ήχου ξεπερασμένο όπως ήταν πριν. Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το πρόγραμμα οδήγησης ήχου ή ήχου στα Windows 11, μπορεί να σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός.

Πώς να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης ήχου/ήχου στα Windows 11

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους τρόπους εγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης ήχου/ήχου στα Windows 11. Έχουμε μοιραστεί πολλές μεθόδους. πρέπει να ακολουθήσεις αυτόν με τον οποίο νιώθεις άνετα. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε.

1) Εγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης ήχου μέσω του Windows Update

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα Windows 11 κατεβάζουν αυτόματα το σωστό και πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης ήχου που απαιτείται για τον υπολογιστή σας και το εγκαθιστά. Συνήθως, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Τα Windows 11 θα προσπαθήσουν να ενημερώσουν το πρόγραμμα οδήγησης κατά την εγκατάσταση των ενημερώσεων συστήματος. Ωστόσο, εάν η εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης αποτύχει, πρέπει να αναγκάσετε με μη αυτόματο τρόπο τις ενημερώσεις των Windows να εγκαταστήσουν το πρόγραμμα οδήγησης ήχου.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στο κουμπί έναρξης των Windows 11 και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

επιλέξτε Ρυθμίσεις

2. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο Ενημερωμένη έκδοση για Windows στο αριστερό παράθυρο.

Ενημερωμένη έκδοση για Windows

3. Κάντε κλικ στο Ελεγχος για ενημερώσεις κουμπί στο δεξί παράθυρο.

Ελεγχος για ενημερώσεις

Αυτό είναι! Τελείωσες. Τώρα τα Windows 11 θα αναζητήσουν όλα τα απαραίτητα προγράμματα οδήγησης για τον υπολογιστή σας και θα εγκαταστήσουν τα ίδια.

2) Ενημερώστε το πρόγραμμα οδήγησης ήχου από τη Διαχείριση Συσκευών

Θα χρησιμοποιήσουμε τη Διαχείριση Συσκευών για να ενημερώσουμε το πρόγραμμα οδήγησης ήχου σε αυτήν τη μέθοδο. Πρέπει να ακολουθήσετε μερικά εύκολα βήματα παρακάτω για να ενημερώσετε ή να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης ήχου στα Windows 11.

1. Κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Διαχειριστή της συσκευής.

Διαχειριστή της συσκευής

2. Στη Διαχείριση Συσκευών, αναπτύξτε το Ελεγκτές ήχου, βίντεο και παιχνιδιών επιλογή.

Ελεγκτές ήχου, βίντεο και παιχνιδιών

3. Τώρα, κάντε δεξί κλικ στο πρόγραμμα οδήγησης ήχου και επιλέξτε Απεγκατάσταση συσκευής.

Απεγκατάσταση συσκευής

4. Το πρόγραμμα οδήγησης ήχου θα απεγκατασταθεί. Μόλις απεγκατασταθεί, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας για να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα οδήγησης.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτό θα εγκαταστήσει αυτόματα την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος οδήγησης ήχου στον υπολογιστή σας με Windows 11.

3) Μη αυτόματη εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης ήχου στα Windows 11

Θα εγκαταστήσουμε μη αυτόματα το πρόγραμμα οδήγησης ήχου/ήχου από τον ιστότοπο του κατασκευαστή με αυτήν τη μέθοδο. Δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε μη αυτόματα το πρόγραμμα οδήγησης ήχου στο λειτουργικό σας σύστημα Windows 11.

Εγκαταστήστε μη αυτόματα το πρόγραμμα οδήγησης ήχου στα Windows 11

  • Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφθείτε τον ιστότοπο του κατασκευαστή του υπολογιστή σας.
  • Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον αριθμό μοντέλου του υπολογιστή/φορητού υπολογιστή σας.
  • Τώρα, θα δείτε μια λίστα με όλα τα διαθέσιμα προγράμματα οδήγησης ήχου.
  • Κάνε κλικ στο Κατεβάστε κουμπί για λήψη του προγράμματος οδήγησης ήχου.
  • Μόλις γίνει λήψη, διπλό κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο που έχετε κατεβάσει και εγκαταστήσει την εφαρμογή.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε μη αυτόματα το πρόγραμμα οδήγησης ήχου στα Windows 11. Τα βήματα ενδέχεται να διαφέρουν λίγο ανάλογα με τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας. Ωστόσο, σε όλες τις περιπτώσεις, πρέπει να εξερευνήσετε τον κατάλογο προγραμμάτων οδήγησης στον ιστότοπο του κατασκευαστή και να κάνετε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του προγράμματος οδήγησης ήχου.

4) Εκτελέστε το Audio Troubleshooter

Θα εκτελέσουμε το Εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων ήχου για να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε ζητήματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα οδήγησης σε αυτήν τη μέθοδο. Εάν το Εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων ήχου εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα που σχετίζεται με τον ήχο, θα προσπαθήσει να το διορθώσει εγκαθιστώντας το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης ήχου. Δείτε πώς μπορείτε να εκτελέσετε την Αντιμετώπιση προβλημάτων ήχου στα Windows 11.

1. Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη των Windows 11 και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

επιλέξτε Ρυθμίσεις

2. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο Σύστημα καρτέλα στο αριστερό παράθυρο.

Σύστημα

3. Στα δεξιά, κάντε κλικ στο Αντιμετώπιση προβλημάτων.

Αντιμετώπιση προβλημάτων

4. Στη σελίδα Αντιμετώπιση προβλημάτων, κάντε κλικ στο Άλλα εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων.

Άλλα εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων

5. Κάντε κλικ στο Τρέξιμο κουμπί πίσω από το Αναπαραγωγή ήχου στην επόμενη οθόνη.

κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση

Αυτό είναι! Η Αντιμετώπιση προβλημάτων ήχου θα προσπαθήσει να διορθώσει τα προβλήματα ήχου εγκαθιστώντας τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης ήχου. Πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αντιμετώπισης προβλημάτων.

5) Κατεβάστε και εγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης ήχου χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης

Υπάρχουν πολλά προγράμματα ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης συμβατά με το λειτουργικό σύστημα Windows 11. Ο ρόλος των προγραμμάτων ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης είναι να βρίσκουν όλα τα παλιά προγράμματα οδήγησης συσκευών, να κατεβάζουν την πιο πρόσφατη έκδοση και να την εγκαθιστούν στον υπολογιστή σας.

Τα περισσότερα από τα προγράμματα ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης για Windows 11 είναι δωρεάν για λήψη. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά για να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης ήχου. Τα προγράμματα ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης όπως το Driver Booster, το Driver Genius κ.λπ., μπορούν εύκολα να βρουν και να εγκαταστήσουν τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης ήχου στον υπολογιστή σας.

Έτσι, αυτοί είναι οι λίγοι καλύτεροι τρόποι εγκατάστασης του προγράμματος οδήγησης ήχου/ήχου στα Windows 11. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα που σχετίζονται με τον ήχο κατά τη χρήση του υπολογιστή σας, θα πρέπει πρώτα να ενημερώσετε ή να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης ήχου. Ενημερώστε μας εάν γνωρίζετε άλλους τρόπους εγκατάστασης προγραμμάτων οδήγησης ήχου.

Διαβάστε επίσης:Πώς να απενεργοποιήσω την αυτόματη εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης στα Windows 11

Πώς να αποκλείσετε τους χρήστες από την εγκατάσταση προγραμμάτων στα Windows 11

καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα ήχου στα Windows 11

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *